Am cunoștințe care sunt in rețea de 15-16 ani, pe abonamente super mari, și nu au primit decât bonus de internet, sau maxim telefoane la pret mai mic. Nu vad nici eu o opțiune sa premiez pe cineva doar pentru că este în rețea. Până la urmă alegi Orange pentru servicii, nu neapărat ca sa primesti cadouri. Nu știu celelalte rețele cum sunt, dar părerea mea este ca, daca ai un abonament rezonabil, poți avea reduceri viitoare însemnate. Orange premiază fidelitatea, prin oferirea de puncte bonus, cu ajutorul cărora poți să cumperi produse mai ieftin, sau gratis.... Adică oricum plătești abonament, și primești și ceva bonus la plată.
Iar ca răspuns la întrebarea ta, am primit gratuit odată un modem de internet mobil, atunci când am încheiat un contract pentru acel serviciu, și mi s-a părut super, pentru că valoarea lui pe piata era de 300 de lei. Orange oferă produse la reinnoire, dar depinde de ce valoare dorești. Până la o anumită valoare, sunt gratis, dar pentru chestiile tari trebuie sa plătești. Mai puțin decât prețul pieței, dar plătești. Anul trecut, am cumpărat o tableta cu 500 de lei.mai puțin decât prețul de pe piata, la încheierea unui abonament de net. Mi s-a părut super.