anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Situatie Apple livrari

Cristi34
Junior entuziast
Ne mai vin si noua telefoanele Orange sau mai asteptam A pple are curs de livrea acum 1-2 saptamani ce facem...
7 Răspunsuri 7

Razvan
#StarMember
Probabil or să vină când va ajunge vaporul cu ele. Cred că Orange cumpără la nivel european un stoc mai mare și posibil să nu fi ajuns încă ceea ce au comandat. Cererea fiind mare, probabil au prioritate clienții din alte țări în detrimentul romanilor, unde prețul pare mai mic ca în UK, de exemplu.

Cristi34
Junior entuziast
asta e buna si cu avionul daca trimitea ajunge mai repede :))

delfinas
#StarMember
Cristi, cred că nu ești la curent cu criza mondială a transportului de marfă ...

Cristi34
Junior entuziast
sunt la curent cu orice si cu tsmc, texas,etc si cu lumea externa.

Razvan
#StarMember
Transportul de marfă este blocat în porturi. Zeci de nave sunt în larg, așteptând să fie descărcate. Nu mai este mult timp, până va apărea și o criză de alimente.

delfinas
#StarMember
In Anglia de ex, s-a resimtit asta deja. Sa nu mai pomenim de situatia din portul din LA: "În Los Angeles, o sută de vase așteaptă să descarce miile de containere și e de așteptat ca problemele să nu se rezolve până la începutul anului viitor. Ceea ce înseamnă că sărbătorile de iarnă se anunță unele complicate." https://www.digi24.ro/stiri/economie/digi-economic/imaginea-unei-crize-fara-precedent-numar-record-de-nave-cu-mii-de-containere-blocate-in-portul-los-angeles-1713423 Ne-am obisnuit sa gasim orice, oricand, oricat in galantar. Pandemia asta a facut loc unei crize economice, care va fi mai grava si mai de durata, mai ales pt ca ataca nivelul ridicat de comoditate la care a ajuns omenirea din zonele asa zise civilizate si dezvoltate economic. Stim deja de criza din industria automobilelor... Banul in lipsa bunurilor isi pierde valoarea, geaba ai bani daca nu ai ce face cu ei. Cei care am prins ceva ani inainte de 89 stim cat se astepta pt o Dacie, frigider sau un tv color. Singurul avantaj atunci era ca preturile erau aceleasi ani de zile, doar ca ti se testa rabdarea tot ani de zile, mai ales in cazul Daciei.

Daniesy
Junior entuziast
Cred ca ne-am obisnuit sa fim discriminati. In Franta la Orange a fost tot timpul pe stoc. La fel si in alte tari. In Spania daca faci comanda, iti vine intr-o saptamana sau mai putin. Unde e criza mondiala a transportului de marfa? Asa a fost si anul trecut cu iPhone 12 si la fel si acum 2 ani cu 11. Ajunge pe stoc la noi dupa luni bune. https://boutique.orange.fr/mobile/details/apple-iphone-13-pro-max-5g-noir-256go