anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung sau Xiaomi? Sondaj de opinie

Athos
Începător
Ce ma sfatuiti, sa achizitionez un telefon marca Samsung sau Xiaomi?
7 Răspunsuri 7

Razvan
#StarMember
Depinde la ce o să-l folosești, buget. Orice alt telefon este mai bun ca Samsung, când este vorba de semnal, procesor (Exynos) și baterie. Ce așteptări ai de la telefon: ecran, camera photo, semnal, baterie, tehnologie 5G?

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu știu ce să zic, dar cred că Xiaomi ar fi prima alegere pentru mine, chiar dacă momentan folosesc Samsung. Samsung stă mult mai prost la partea radio ( semnal), iar prețul este cam exagerat în comparație cu ce oferă, adică în general plătești mai mult firma.

Jay
Campion certificat
@Athos, astfel de pareri sunt subiective, nu cred ca a testat cineva toate telefoanele, te sfătuiesc sa testezi tu mărcile si sa vezi ce preferi.. In functie de ce caracteristici te interesează, vezi la ce modele le găsești de la cele 2 marci si mergi sa le testezi.. au fost clienți care au făcut achiziții si apoi au vrut sa returneze produsul ca nu se puteau obișnui cu el.. Este exagerat sa spui ca orice telefon este mai bun decât Samsung, cu siguranță sunt pe piata si mărci mai slabe.. si depinde si de model.. Într-adevăr, Samsung are si niște modele mai puțin reușite, pot sa spun din experienta.. despre celeilalte marci nu pot sa afirm sau sa neg asta, pentru ca nu le-am testat pe toate.. au apărut prea multe telefoane sa stie cineva ca oricare dintre ele este mai bun decât Samsung.. Pana la urma, depinde ce modele compari..

Vio73
#StarMember
Cred că depinde mult și de ce fel de telefoane vorbim. Dacă le comparăm pe cele de top de la ambii producători, s-ar putea să avem o surpriză, în sensul că Xiaomi este în general peste Samsung. Sigur, părerile nu pot fi decât subiective, dar este cert faptul că la partea de semnal și baterie, Samsung este în general mai slab.

Ascary
Campion certificat
Salut Athos,eu m-as intreba ce sa aleg intre Samsung si Apple ,Xiaomi s-ar compara eventual cu Huawei.Sigur,aici intervine si bugetul pe care il ai fiindca deobicei Samsung-urile sunt mai scumpe dar nah,stii cum e,calitatea costa.

FaraUnID
Campion certificat
Eu as alege Huawei, chiar si fara pachetul Google. Mergi pe Xiaomi, deorece Samsung-urile echipate cu procesor Exynos sunt net inferioare oricaruit telefon la o configuratie identica dar echipat cu Snapdragon. Daca utilizezi telefonul in zone unde semnalul este mai slab, alege fara probleme Huawei. Adica in zonele unde Samsung sa chinuie sa prinda semnal, Huawei nu are nici un fel de probleme.

Ascary
Campion certificat
Adeptii Huawei cand intra in magazin se opresc prima data la standul Samsung si le admira desi stiu ca in final tot un Huawei vor alege fiindca sunt mai ieftine chiar daca Samsung-urile sunt net superioare din toate punctele de vedere,design,fiabilitate,performante,software si hardware,dar nah vorba romanului,unde ajungi cu Mercedesul ajungi si cu Loganul...daca nu conteaza in cat timp sau cat de confortabil a fost drumul.Totusi initiatorul ar trebui sa ne spuna in ce buget se incadreaza si apoi mai putem discuta,fiindca intradevar un Huawei highend poate fi mai bun decat un Samsung midle...am spus...poate 🙂