anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung galaxy s8 nu va mai primi upgrade la android ?

Dand
Începător
O intrebare fireasca ......
14 Răspunsuri 14

Neaplicabil
Ultimul update de Android pentru SGS8 pare sa fie Android Pie. Si la cum ii stiu pe cei de la Samsung...cred ca o sa fie si ultimul update pe care o sa-l primeasca telefonul ala in mod oficial. Pe site-ul sammobile vad ca au mentionat cum ca nu va primi update de Android 10. Deci, cum am banuit, Android 9 este si ultima versiune oficiala pentru modelul asta. https://www.sammobile.com/news/will-my-galaxy-s8-or-galaxy-note-8-get-android-10/

teacher_
#StarMember
Salut! La un moment dat, nici un model nu mai primește upgrade, de regulă de upgradeaza până la maxim 18 luni. Cel puțin asta știu eu.

Vio73
#StarMember
Și eu am S8 și da, se pare că nu va mai primi android 10. Asta este, la un moment dat va trebui să fac upgrade la alt terminal mai capabil. Cu toate acestea, fiind un gadget destul de popular, ar exista mici șanse să primească totuși upgrade, dar rămâne de văzut: https://ilovesamsung.ro/stiri/galaxy-s8-nu-primeasca-android-10/

Anonim
Neaplicabil
E o greșeală din partea celor de la Samsung să nu ofere upgrade unui terminal capabil să "ducă" Android Q. Pe de altă parte își doresc să crească vânzările noilor modele și într-un fel e de înțeles. Din păcate este oficial că nu va primi update, forțând utilizatorul să se gândească la o nouă achiziție.

Razvan
#StarMember
Dacă Samsung oferă Android Q la S8, oare cum ar stimula vânzările la S10 și S11, probabil nici S9 nu va mai primi Android 10. E o metodă, prin care sa te constrângă să cumperi un terminal nou.

Ascary
Campion certificat
Nu mi se pare corecta politica Samsung. S8 este un model de top,foarte bun și destul de nou. De ce sa nu mai primească Upgrade? Chiar și S7 încă mai are un cuvânt de spus și ar trebui să primească Upgrade.

Neaplicabil
Ascary, da, poate parea incorecta politica Samsung. Si daca te gandesti din punct de vedere al capabilitatilor hardware ale modelelor respective, da, probabil ca ar putea sa ruleze Android Q foarte bine. Cu toate astea, avand in vedere volumul imens de device-uri pe care Samsung il lanseaza in fiecare an, in incercarea de a acoperi toate pietele, toate gusturile si toate necesitatile, nu e tocmai usor. Undeva trebuie sa traga linie si sa se focuseze pe device-urile mai noi. Ca asta le aduce si un profit financiar, nu neg asta. :)) Dar pana la urma, daca n-ar avea profit, ar da faliment. Si atunci normal ca vor incerca pe cat posibil sa ramana relevanti pe piata adoptand diverse strategii de marketing. Nu le iau apararea celor de la Samsung. Incerc doar sa spun ca avand in vedere strategia lor de marketing, e cumva un cerc vicios. Incerci sa multumesti pe cat mai multa lume lansand modele atat de multe si de variate, si pe de alta parte, sfarsesti prin a avea in continuare clienti nemultumiti pentru ca nu vei putea sa faci fata la atatea device-uri sa le faci update. Vezi tu? Asta e chestia cu Android-ele custom. Cu cat sunt mai customizate, cu cat se departeaza mai mult de Android-ul stock de la Google, cu cat ii adauga mai multe features care nu sunt incluse in Android-ul de baza, cu atat va fi mai mult de munca si mai greu sa lanseze update-uri. De-aia le si ia atata timp, spre deosebire de alti producatori, de-aia nici nu pot sa suporte foarte multe device-uri foarte mult timp... Apple, pe de alta parte, se afla cumva la polul opus fata de Samsung, lansand doar cateva modele de hardware, si suportandu-le un timp mai indelungat. Ca un exemplu, iPhone SE, lansat in 2016, a primit update la ultima versiune de iOS 13.1. Pe de alta parte, ei nu depind de nimeni pentru soft, si il pot optimiza (si o si fac) dupa bunul plac.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Salutare! Din listele apărute online și din experiența anilor trecuți, modele Samsung S8, S8+, Note 8 nu vor primi Android 10. Cu toate astea, vor primi cel puțin încă un an de update-uri de securitate. Atașez lista dispozitivelor Samsung ce vor primi Android 10, conform GSMArena.

Florin_D
Cunoscător certificat
Eu mai dețin încă și un s8 care încă primește update-uri dar doar de securitate. Nu cred ca va primi update la android 10 deși sunt sigur ca hardware-ul suporta android 10. Oricum dacă vrei neaparat android 10, sigur vei putea găsi pe anumite site-uri și un rom custom pentru s8 de android 10

Jay
Campion certificat
La cât sunt de scumpe, nu mi se pare ok sa nu mai primească update-uri.. Cat timp se vinde ar trebui să fie toata lumea mulțumită..

Vio73
#StarMember
Eu cred exact contrariul. Adică la cele de top să le dai update o vreme mult mai îndelungată. Dar interesul producătorului este să îl schimbi cât mai repede cu altul, dacă se poate tot de la el, mai scump.

Florin_D
Cunoscător certificat
@Vio73, crezi ca este ok sa nu mia primesati update-uri pentru telefon in conditiile in care ai dat pe telefon o galagie de bani, iar acesta din punct de vedere hardware sunt inca actuale? Ma gandesc doar la ce face apple cu telefoanele lor care primesc update-uri 3-4 ani, iar restul producatorilor de smartphone-uri pe android ofera suport 2 ani pentru fiecare model? Doar google phone (pixel) ce mai primeste update de soft pana la 3 ani daca imi aduc aminte, dar samsung...! Dupa doi ani nu prea iti mai ofera update-uri decat de securitate si alea din ce in ce mai rare. Ca sa nu mai vorbim ca sunt printre ultimi care ofera update la versiune superioara de android desi acesta a aparut de cel putin 3 luni! Spre exemplu de cand a aparut android 10, samsung abia acum cateva zile a drat drumu la update pe galaxy s10 si note 10!!! Pana si huawei care au probleme mari cu serviciile google si americanii si tot au oferit android 10 mult mai repede decat samsung! Deci ce pot spune? Ca desi samsung face unele din cele mia frumoase telefoane, inca nu este in stare sa ofere cel putin update de soft mai rapide! Da stiu, o sa spuna lumea ca domne dau drumul la android mai tarziu pentru a putea testa si pentru a oferi cea mai buna versiune, fara probleme... dar tot cu probleme vine update-ul! Aaa si inca ceva, producatorii de telefoane ar trebui sa se gandeasca si la pietele unde isi vand dispozitivele ca nu este asa usor sa-ti achizitionezi un telefon de la ei intrucat sunt foarte scumpe! Puterea de cumparare este mult mai mica fata de alte tari. Ar trebui pentru aceea sa ofere perioade mai scurte de suport pentru ca aceea oricum au posibilitatea de as cumpara un telefon nou cel putin o data pe an daca nu chiar de doua ori.

Vio73
#StarMember
Asta spuneam, Florin D., că nu e ok să nu mai primești update, mai ales la modelele de top. Eu am fost și sunt în general foarte mulțumit de al meu S8, mai puțin la partea cu bateria, dar producătorii ar trebui să ofere update măcar 3-4 de la apariție modelelor scumpe, de top. Dar cum interesele financiare primează, politica lor este să te facă să-ți iei altul nou.

Ascary
Campion certificat
Uneori decat updateuri inutile sau si mai grav,care sa dauneze mai mult telefonului in loc sa-l faca mai fluent sau mai sigur,mai bine sa nu-i faca deloc.