anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung Galaxy A21S este bun telefonul ?

Chisvasile
Junior
Samsung A21S este bun telefonul ?
8 Răspunsuri 8

Firefly
Cunoscător
Bun in ce fel? Ce te interesează? Fiind Samsung este un telefon ok si are si serviciile Google ceea ce unele modele Huawei nu au, dar trebuie sa ne dai mai multe detalii despre ce te intereseaza, poate memoria sau camera foto ori altceva?!

Firefly
Cunoscător
Uite aici ai detalii tehnice si chiar niste review-uri din partea clientilor. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-a21s-32gb-dual-sim-black Si un review video https://youtu.be/ZsD5qnsKtQo

Vio73
#StarMember
Salutare! Este un telefon mediocru, nu unul de top, dar care își face treaba. Nu te aștepta să fie la nivelul celor din gama S sau Note, dar e în regulă. Specificații complete ai aici: https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a21s-10239.php Succes!

Ascary
Campion certificat
Vorba lui @Vio,un telefon mediocru. Capacitate mica,fara Amoled,touch-ul raspunde greu,culori dezastruoase...pe scurt,un gunoi de telefon.

Firefly
Cunoscător
@Ascary pentru persoanele care nu au avut S-uri sau Note-uri, poate fi un telefon chiar bun. Nu toata lumea se pricepe asa in detaliu. Am o verisoara care detine acest model, este la scoala generala si acum il foloseste pentru orele online, la prima vedere este un telefon ok. Acum depinde si ce cauta la acest telefon, clar ca la pretul asta nu poti cere calitatea unuia de top nu?

Ascary
Campion certificat
Firefly,macar un A 51 daca tot e sa-si ia un telefon. Opinia mea a fost una sincera.De ce sa regrete mai tarziu pentru un sfat prost?

Neaplicabil
Cel mai bun telefon este cel pe care ți-l permiți...

Ascary
Campion certificat
Exact invers @alterego,exact invers 🙂