anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung a51 - probleme cu notificarile

Danny_4
Începător
Salut !
Am o zisa problema cu notificarile din aplicatiile sms, viber, telegram si altele.
Atunci cand primesc o notificare adica un mesaj ma avertizeaza telefonul printr-un semnal sonor asa cum fac toate telefoanele insa nu apuc sa ma uit imediat sa vad cine m-a contactat prin mesaj si daca nu pun mana sa ma uit peste notificare ma anunta din 2 in 2 minute prin semnal sonor pana deschid telefonul si o citesc.
Deja a inceput sa ma sece sunetul de la mesaje. Ce pot sa fac cu el sa ma anunte o singura data ca am primit mesaj nu de zece ori? M-am uitat in setari am rascolit tot telefonul si nu gasesc nimic. Telefonul este un model de samsun a51.
9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Bun venit în Comunitate! Încearcă să oprești notificările prin debifarea lor din cadrul secțiunii ,,notificări". Ai încercat acest aspect?

RafaHelper
#StarMember
Salut @Danny_4 ‎ Îți recomand sa iei legătura cu cei de la Samsung pentru această problema. ‎ 0800872678 Apel gratuit *8000 Apel tarifat în reţea Program Call Center Luni - Vineri: 9 AM - 6 PM ‎ Program NON-STOP pentru utilizatorii de dispozitive mobile Galaxy si televizoare QLED 8K. Nu uita sa ne zici cum ai rezolvat problema daca vei suna la Samsung. ‎ @vio73 ce ai recomandat tu opreste definitiv notificările iar danny nu vrea acest lucru.

FLo1
#StarMember
@Danny_4: E simplu de rezolvat / Daca pe loc ai anulat / Notificarea prin sunet sau vibratii / Ale viber, telegram si alte aplicatii. /// Notificarea pe display / Poate ramane daca vrei / Si totul e ca rezolvat / Doar la Notificari dac-ai umblat. Pe de alta parte ai optiunea "mementouri de notificare" care o poti dezactiva total sau pentru anumite aplicatii, iar atunci nu vor mai exista reveniri cu sunet sau vibratii de la acele aplicatii. Ai atasata o captura despre meniul respectiv in mesajul urmator. Reeditarea nu permite attach.

FLo1
#StarMember
Aici si captura de ecran de care iti pomeneam.

Jay
Campion certificat
@Flo_1, sa stii ca permite.. cand ți se pare ca nu merge butonul de "adauga fisier" apasă deasupra lui.. de obicei apare un alt buton alb, cred ca ii spune "atașament".. si trebuie sa apesi pe ala.. Si eu am crezut la un moment dat ca nu merge si asa am reușit sa editez, adăugând capturi.. Later edit! @Danny, nu știu daca arata la fel.. eu am S10 si am urmat pasii de mai jos, pe care ii atașez acum.. Am intrat în setări, am folosit butonul de căutare, am scris memento si, eu aveam oprit, deci dacă la tine e pornit acel buton, îl oprești.. Ar trebui sa meargă.. LLE: Ultima poza este pentru cum am atasat.. Sper sa nu se simtă vreun user ofensat.. 🙂

FLo1
#StarMember
@Jay: "Apare", stiu si ce folos / Cu androidul neserios / Care la reeditare / Imi arata ca nu-l doare. /// Pentru ca oricat l-am apasat / Pe el, pe langa tot nu m-a lasat / "Adauga fisier" sa selectez / Si o imagine ca sa postez. /// Iar textul cu "Atasamente" / Nici gand sa aiba sentimente / Se selecta ca text prostesc / Ca degetul sa mi-l tocesc. /// Dar acum ca sa nu zici, / Am incercat din nou aici / Iar textul cu "Atasamente" / E mare, lat cu sentimente. /// Eu cred ca Orange uneori / Ar trebui sa umble la culori / Sa iti dai seama mai usor / In favoarea tuturor.

Jay
Campion certificat
@Flo_1, poate iti trebuie răbdare Sau, poate, ai un telefon răutăcios Eu, la mesaj, am apasat reeditare Si a mers, de mai multe ori, foarte frumos.. LE: Asa de concentrata am fost pe rime Ca nu văzui c-ai editat, Ma bucur ca butonul "atașamente" este bine Si ca, acum, v-ati împăcat..

FLo1
#StarMember
@Jay: Mersi ca m-ai luminat / Azi ceva nou c-am invatat / Iar userul nu-i ofensat / Acum ca s-a mai desteptat.

DanielaH
Moderator
@Danny, ai rezolvat problema cu notificările? Revino, te rog, și spune-ne cum ai procedat. Iar dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim.