anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung A30 nu se mai incarca

Cristi_25
Începător
samsung A30 nu se mai incarca de la incarcator, doar la laptop. Am restartat, am incercat cu alt incarcator, alt cablu. Ce poate fi?
20 Răspunsuri 20

marius54321
Junior
Salut. Este in garatie. Cel de la service a spus ca ajunge unde va la 200lei mufa incarcare. chestia este ca pot incarca telefonul prin usb la laptop.

Vio73
#StarMember
Mi se pare cam mult, dar asta este. Poți să-l încarci și așa, dar nu știu dacă nu vei avea probleme și cu bateria. E ciudat că nubse repară în garanție!

marius54321
Junior
Posibil sa intre in garantie problema cu mufa daca ar fi. dar daca problema e mufa de ce la laptop se incarca?

Vio73
#StarMember
Se încarcă, dar telefonul trebuie încărcat cu încărcător special pentru acel model, pentru că altfel se termină bateria. Cel puțin așa recomandă producătorul, adică să-l încarci cu încărcătorul original. Eu te sfătuiesc să-l trimiți la garanție și să spui că ai probleme și cu încărcătorul, iar ei ți le vor schimba gratuit ( mufa și încărcătorul).

marius54321
Junior
Probabil schimba mufa pt incarcatorul merge la alte telefoane

teacher_
#StarMember
Ca și sfat, încearcă pe viitor sa încarci doar cu încărcătoare autorizate, de la producător, nu cu chinezării sau cu produse de la alt telefoane. Nu știu dacă repararea mufei intra în garanție, eu am avut aceeași problema la un Huawei Mate 10 Lite acum vreo 3 ani, și știu că cei de la eMag mi l-au reparat. Nu știu tu de unde l-ai luat, dar poți să încerci.