anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

S23 Ultra merită avansul?

razvan18_1A
Începător

Vreau sa îl iau la abonament; merită avansul?

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

@razvan18_1A: Bun venit în Comunitatea Orange. Orice telefon merită achiziționat dacă ai nevoie de el. Altfel vei avea doar 24 de luni de abonament reînnoit de plătit până la capăt, pentru a nu urma (suporta) penalități.  

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Ce inseamna: merita avansul? Cat e avansul in primul rand? In al doilea rand, numai tu poti sa decizi daca merita sau nu. Il vrei? Ti se pare un telefon bun? Ai nevoie de ceea ce face modelul asta? Nu ai posibilitatea sa-l iei in rate cu un card de credit? Pentru ca, din punctul meu de vedere, niciun telefon nu merita a fi achizitionat cu abonament, decat daca primesti cumva o super oferta, mult sub pretul de retail.

Deci...raspunsul la intrebarea ta este un foarte mare: depinde. Depinde de multe lucruri. Dar in principal depinde de ceea ce-ti doresti tu. De la tine si de la acel telefon.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Tu trebuie să știi dacă merită și dacă ți-l permiți. Sigur, depinde și ce așteptări ai de la el, cât costă, ce avans ai de dat, etc.

Baftă !

Pololică
#StarMember

Salut!

Pune-ti intrebarea altfel: merita telefonul cumparat? Vei gasi ca majoritatea raspusnurilor vor fi nu, dar motivele pot fi altele (suma prea mare, utilizarea produselor Apple, utilizarea altui ecosistem, neutilizarea la capacitatea reala a telefonului, etc).

Va trebui sa decizi daca pentru tine (subiectiv) merita sau nu.

mihai_13
Maestru