anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

S20FE 128 GB 6GB 5G reconditionat sau A52S 128/6 GB 5G nou?

Fane_1
Junior
S20FE 128 GB 6GB 5G reconditionat sau A52S 128/6 GB 5G nou?
11 Răspunsuri 11

delfinas
#StarMember
S20 FE 5G, daca il iei reconditionat de la Orange. Daca nu iti place, il poti returna in 14 zile.

Viocat
Senior certificat
Ia nou. Sunt destui patiti la reconditionate, e plina comunitatea!

And04
Senior
Personal, as opta pentru un produs nou.

Vio73
#StarMember
Salutare! Întotdeauna sunt adeptul lucrurilor noi. De ce? Eu am avut probleme și cu telefoane noi, dar cu recondiționate! Oricum, telefoanele sunt cam asemănătoare, deci cred că a doua variantă este cea mai bună! Sigur, fiecare alege ce dorește și probabil prima variantă este mai accesibilă din punct de vedere financiar. Dar gândește-te că pot apărea imediat probleme și atunci te complici. E ca la o mașină SH, adică loterie. Poate fi extraordinară sau îți face peri albi. Succes în orice alegere ai face!

CrissAlina
Junior entuziast
Eu te sfatui sa iei ceva nou chiar daca cele reconditionate sunt mai ieftine lucru nou e nou 🙂

teacher_
#StarMember
Mereu as alege un telefon nou. Sunt foarte multe probleme la telefoanele recondiționate, poți căuta în comunitate.

Haptic
Explorator entuziast
Doar ce e nou, conteaza.

Jay
Campion certificat
Salu! Uneori si telefoanele noi au probleme, cele reconditionate cu atat mai mult, nu stii ce surprize iti pot face.. Eu, daca imi doresc neaparat un anumit model si nu mi-l permit, dar pot sa mai astept putin, asa fac, pana se iveste o ocazie.. Imi doream si eu un S20FE, dar era prea mult pentru cat eram dispusa sa dau, si, ca fiecare, mai avem si alte prioritati.. asa ca in vara, am reusit sa-l iau, la mai putin de jumatate din cat era la liber, cu prelungirea unui abonament pe 2 ani, cu punctele triplate oty, prin promotia Hot Summer.. si in rate.. Eu am fost multumita de pretul final de achizitie, pentru ca rata nu se simte si ma folosesc de telefonul pe care l-am vrut.. Platesc ~ 64 de lei/luna rata + valoarea abonamentului.. Acum, fiecare cantareste conditiile personale si vede cum poate obtine ce vrea cat mai convenabil..

Ioana_
Junior entuziast
Si eu sunt adepra produselor noi

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salut Fane. Ce e nou, e NOU, nu recondiționat. Aș merge pe varianta NOU ca să știi de o treabă.

Pololică
#StarMember
Telefonul reconditionat este un telefon reparat sa corespunda cu unul nou. Reconditionat poate fi si un telefon nou (a avut ecarnul cu cativa pixeli morti, returnat, reconditionat si vandut ca atare). Am cumparat in urma cu mai multi ani un telefon reconditionat si n-am avut ce sa reprosez. Doar ca nu era nou.