anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu merge apel wifi P30 pro abonament Orange si net de la Telekom

Claudiu2k
Începător
Bună!
Am un P30 pro și abonament de la orange. Cei de la Orange nu au semnal decât într-un singur loc în apartament (Botoșani). Internet am de la telekom. Am reușit să fac Apel WI-Fi pe alte 2 routere dar sub nici o formă acasă. Pe telefonul soției, mai ieftin merge fără probleme. Am sunat la Orange, Telekom și Huawei dar tot pasează problema.
Vă rog să mă ajutați!
20 Răspunsuri 20

DanielaH
Moderator
@Claudiu2k, care mai este situația? S-a rezolvat? Ai fost în service? Te așteptăm să revii cu detalii noi.

Claudiu2k
Începător
Bună! Aseară mi-a venit din service și nu s-a rezolvat, din păcate. Voi mai încerca să umblu în setările la router poate reușesc.

DanielaH
Moderator
Ai făcut și "Restart VoIP" din secțiunea "VoIP Information" a routerului?

Claudiu2k
Începător
Astazi mi-au schimbat si routerul de la Telekom dar tot nu pot face Apel WIFi. Am mai legat un router. și tot nimic. Nu am gasit restart Voip.

FLo1
#StarMember
@Claudiu2k: Poate ca ai citit topicul de mai jos din Comunitate: https://comunitate.orange.ro/questions/2459109-apel-wifi-conditii-functionare-indiferent-operator-telefon Daca apel WiFI este functional cand te-ai conectat in alta parte, este clar: telefonul nu are nimic si e ok. Routerul de acasa daca te poti conecta la el si poti sa-l utilizezi pentru traficul de net.... iarasi este ok. Problema e una singura: Nu te conectezi cu telefonul tau la Wifi cand esti acasa.

Claudiu2k
Începător
Bună! Am rezolvat! În cele din urma cei de la Telekom mi-au adus un router wireless de la Huawei și acum îmi merge... Dar nu - mai merge soției pe Samsung A50.