anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Decodare iPhone eSIM

Dan1992
Începător
Buna ziua! Am achizitionat un terminal iPhone in rate la prelungire abonament. Bineinteles ca acesta este codat in reteaua Orange. Dupa un search pe comunitate, observ ca daca instalez profilul eSIM, decodarea se face gratuit. Cu aceasta informatie in buzunar, am facut instalarea profilului, dar decodarea nu s-a realizat. Ba chiar am fost si in 2 orange shop pentru decodare, fara succes. Colegii din shop mi-au spus ca nu e garantata, ca e o “portita” gasita de Orange pt decodare. S-a mai intalnit cineva cu o situatie asemanatoare?
1 Soluţie acceptată‚

Dan1992
Începător
Revin cu update pentru cei care este posibil sa aiba aceeasi problema ca si mine. Decodarea unui iPhone achizitionat de la Orange blocat in retea se realizeaza in continuare pe baza activarii unui profil eSIM. Problema mea a fost neconcordanta intre idul eSIM-ului si IMEI-ul telefonului. Daca nu primiti mesaj automat, solicitati ajutor comunitatii, veti fi contactat imediat si vi se va rezolva problema cu celeritate.

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Doresc să cumpăr un iPhone 14 Pro Max cumpărat cu reducere în rate și codat pe orange la care vreau să instalez esim orange și cartelă fizică vodafone. Este posibil după instalarea e simul lui să se dezinstaleze decodarea? mulțumesc frumos!

delfinas
#StarMember
@asf, bine ca s-a rezolvat!

Vali_8
Începător

Salutare! Ma puteți îndruma și pe mn sa decodez un telefon iPhone,este codat pe orange!

Intra in contul MyOrange->Servicii SIM. De aici, urmeaza pasii de Activare eSIM.

EDIT: eSIM este posibil doar la Abonament si Yoxo. Pasii pe care i-am prezentat sunt pentru abonament. La Yoxo nu stiu sa-ti zic.

Anonim
Neaplicabil

La Yoxo e si mai simplu, dai instalare eSIM direct din aplicatie. Bine, daca nu ai nici un numar pe Yoxo, te costa 19 ron achizitia celei mai ieftine variante de abonament.