anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De ce NU se deschide Samsung S10?!!

Jay
Campion certificat
Salut!
Folosesc de aproximativ 4 luni acest model de telefon, Samsung Galaxy S10 si, am 3 nemultumiri.. cea mai serioasa dintre ele este ca odata inchis, il mai deschizi cu pompierii..
Am patit acest lucru cu ocazia unui update, cand, evident, trebuie sa reporneasca... pfff... parca-mi spunea, serios? Chiar trebuie sa pornesc?? Chiar acum? Dar, de ce??.. Am vazut ca dureaza prea mult, am incercat apasarea celor 2 taste, volum+start, despre care, cred, ca stiti multi dintre voi.. si, facea misto de mine, prefacandu-se ca porneste.. gen, acum, da da, sigur, imediat, stai putin, dar ce, te grabesti undeva??
Am incercat, inclusiv sa vad daca il pun la incarcat, ce se intampla.. dupa cateva tentative, adica tot aparea androidul, apoi samsung, si tot asa, dar, de deschis, nici vorba.. mai departe de introdus parola cartelelor, nimic!!! Rezultatul final a fost ca s-a incins de atata scremut de mai avea nevoie de cateva grade sa nu-l pot tine in mana..
Astazi, am fost nevoita sa ii dau un restart, nu din vina mea, dar, asta e alta problema si, evident, mai deschide-l daca poti.. Spre deosebire de data trecuta, am zis sa nu mai fac ce-mi spune mie intuitia, am consultant internetul si am urmat toti pasii din acest link, am descoperit ca nu difera cu mult ce am facut eu data trecuta.. https://royalbeautystore.com/ro/23476-samsung-galaxy-s10-plus-blacked-out-and-wont-turn-on.html
Dar, stati linistiti, ca n-a mers deloc.. o singura data am putut scrie parolele si s-a inchis imediat.. in rest, samsung, android, samsung, android.. adica s-au succedat cele doua imagini lejer de vreo 20 ori...
In concluzie, sunt de mai bine de 2 ore, fara telefon, pentru ca e dual-sim si am ambele cartele in el.. Deci, daca am primit vreun telefon important.. hm.. no comment.. Sper ca n-a sunat mama, ca are tensiunea mare, daca a vazut ca am telefonul inchis.. Cred ca mi-a trecut dorinta de a tine ambele cartele intr-un singur telefon..
Eu, cel putin asa cred despre mine, sunt un om foarte rabdator, dar, telefonul asta, si, am avut destule in 20 de ani, i-a pus gand rau, rabdarii mele.. Desi, e cel mai scump telefon, pe care l-am achizitionat, am avut un impuls sa-l arunc efectiv in perete.. Din fericire, s-au miscat gandurile rapid, m-am calmat si... va rog sa NU faceti asta acasa, eu nu-mi asum daca uitati de el acolo si nu stiu cum va afecta garantia.. l-am bagat cateva minute la frigider.. Da! Ati citit bine, l-am bagat la frigider!! Sa se racoreasca!!.. Doar asa am putut sa-l deschid... Dar, nu-i ok sa faca asa.. Este un telefon scump si, daca, se intampla sa se inchida, poti sa stai linistit, ca n-ai cum sa mai comunici.. deloc, nicicum, de nicio culoare!! 😞
Momentan este la incarcat si, evident ca s-a inchis pentru ca la incarcat se incalzeste.. sper sa se deschida dupa ce se incarca.. macar se incarca, arata ceva, o sa incerc sa-l deschid dupa ce imi arata 100% bateria.. dar, nu cred ca pot sa fac zilnic asta.. iar, sa revin la setarile din fabrica.. hm... nu pot sa spun ce inseamna, in momentul asta, pentru mine.. aplicatiile bancare si sesiunea de examene, cu diverse grupuri de whatsapp si informatii pe care le am, gen cursuri, etc..
Si, cred ca toti stiti ce inseamna sa ramai fara telefon cateva ore..
Ati patit asa ceva? Cum ati rezolvat?
Multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Cred ca este timpul sa mergi cu el în service, nu are voie sa se încingă atât de tare, este posibil să se fi stricat ceva la placa de bază. Fiind din București, recomand un back-up, dacă mai poți și fuga la ESD Apaca să-l verifice și eventual să îl repare.

Vizualizare soluţie în postul original

74 Răspunsuri 74

Jay
Campion certificat
Dar, va rog, sa poluati, Ca doar nu ma suparati. Si, daca un topic folositor iese Va fi unul de poveste. 😄

Razvan
#StarMember
Se încinge tare, după care scad performantele telefonului, slăbuț la recepția semnalului și nu face CA pe upload interband. 😄

Ascary
Campion certificat
Cand se incalzeste procesorul? In ce aplicatii? Atunci cand utilizati chipsetul video? Cand va aflati in zone cu semnal slab? In jocuri? Sta permanent fierbinte? Cand telefonul este la incarcat? Dezvoltati va rog fiindca eu nu stiu,telefonul meu fiind racit cu lichid nu imi dau seama.vechiul S7 Edge se incalzea doar cand il utilizam in modul VR,ceea ce este de inteles.

Razvan
#StarMember
Când chatuiesti pe whats app, navighezi pe internet sau 1-2 teste de viteza pe ookla. Ți se pare mult?

Ascary
Campion certificat
Whatsapp-ul si browsing-ul chiar nu le-as lua in calcul,chiar sunt activitati uzuale si procul nu ar trebui sa se incalzeasca. Din expierenta mea cu S3 (celebru as zice eu),S4 si S7 nu am avut probleme de incalzire a procesorului. De Note 9 nu mai vorbesc fiindca telefonul acesta este din alt film 🙂 Cu care modele ai intalnit aceasta problema Razvan _____ Daca mai sunt utilizatori de Samsung si care au avut probleme cu incalzirea excesiva a procesorului ii rog sa posteze.

Jay
Campion certificat
Hey!!.. Acum câteva zile, m-am trezit ca vrea actualizare sistem.. si, evident m-am panicat ☺... Asa ca i-am zis pas.. ca deh, nu-mi permiteam încă o situație asemănătoare.. pentru ca examene... Ieri a fost ultimul examen din sesiune, pentru mine, astfel ca azi, mai exact acum câteva minute, când a apărut iar notificarea, cand tocmai uitasem de ea și îmi activasem si a doua aplicație bancara, am zis ups.. dar, aia e si am pornit la lupta.. S-a descarcat, s-a instalat, s-a actualizat.. s-a încălzit, dar, si-a făcut treaba pana la capăt, în câteva minute.. și acum este doar puțin cald.. deci nu se compară cu situația de data trecuta.. clar a fost o problema a telefonului.. spun asta pentru ca si mie îmi stătea oarecum pe creier, daca am făcut eu ceva, ca poate n-am avut răbdare.. In urma actualizării de acum, am realizat ca data trecuta nici nu si-a făcut aceasta actualizare, doar descărcarea a facut-o, nici măcar instalare darmite actualizare, ca era prea ocupat sa se mai deschidă.. Deci, as spune ca suntem ok, ne-am împrietenit.. :))

Anca07
#StarMember
Super Jay! Am facut si eu update-ul si totul ok! E normal sa fie diferente de opinii. Citeam un articol o data despre utilizatorii de samsung si "ceilalti" (asa erau denumiti in articol). Si da, zici samsung zici finisaje frumoase, materiale de calitate, culori etc. Cat despre procesor, imi mentin parerea:) al meu nu se supraincalzeste decat daca il tin in soare:) Anyway, e ok orice telefon pe care noi il consideram fain pt noi:) e bine de impartasit experiente, dar asta nu inseamna ca toate terminalele din acel model, sunt la fel. E foarte mare posibilitatea, ca al tau Jay, sa fi fost cu defect din fabrica si s-a vazut doar la utilizare. Eu zic ca va fi bine de acum:)

Vio73
#StarMember
Ai trecut cu bine de un pas important. Stai relaxată și să sperăm că totul va fi bine!

Ascary
Campion certificat
Anca ai ceva in atasament 🙂

Jay
Campion certificat
Anca, tu ai spus ca nu ti-ai luat telefonul din tara, inteleg ca are totusi acelasi procesor?.. Stiu ca în unele tari procesorul este snapdragon..

Razvan
#StarMember
Doar versiunile americană și cea coreeana are Snapdragon pe ele, în rest, pentru ăia mai fraieri, se pune Exynos. 😄

Vio73
#StarMember
Din păcate, așa este. Nu înțeleg cum piața asiatică , cea americană și australiană au Snapdragon, iar europenii, Exynos!

Ascary
Campion certificat
Probabil pentru ca aia chiar muncesc cu telefoanele lor ,adica le folosesc la capacitate in timp ce europenii mai mult cu socializarea,iar pentru asta nu le trebuie snapdragon 🙂

Pink
Începător
Vechiul meu telefon (samsung Galaxy j6 2018) s-a descarcat dar dupa, l-am pus la incarcat si abia daca puteam sa il tin in mana dupa ce s-a incarcat...m-a tinut 2 ani...Saracu', l-am scapat in apa, i-am spart sticla, i-am topit plasticul, off...Dumnezeu sa il ierte, a fost un telefon bun! :((

Vio73
#StarMember
După 2 ani, merită să faci un upgrade la un dispozitiv mult mai bun și cred că ai de unde alege! Doar că trebuie să fii atent la mai multe variante și să faci comparație între ele în ceea ce privește raportul calitate-preț! Succes!