anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recuperare parola telefon HUAWEI

romeo_amarandei
Junior entuziast
Buna ziua .Are copilul un telefon HUAWEI MODEL HB474284RBC. Din nefericire a introdus o parola si a uitat-o iar telefonul este blocat. Mentionez ca nici tastatura nu funcioneaza.
Este vreo speranta de deblocare ori trebuie mers in service? Multumesc. Zi faina.
9 Răspunsuri 9

FaraUnID
Campion certificat
Sa inteleg faptul ca este un Huawei Y6? Este vorba despre acel cod sau desen de securitate care bloceaza dispozitivul impotriva accesului persoanelor straine? Este doar cod? Este si cod si desen?

Jay
Campion certificat
Buna ziua.. Dacă este în garantie ar fi de preferat sa mergi cu el sa rezolve unde l-ai luat sau in service, daca nu au acolo ceva asemănător.. Prin revenirea la setările din fabrica probabil ca va pierde ce are in telefon... Modelul nu cred ca este cel mentionat, aceea este o serie ceva.. E posibil sa conteze modelul in a putea efectua resetarea.. Ai incercat sa-l repornesti apăsând tasta de volum si pe cea de pornire in acelasi timp sa vezi ce variante ai?

FaraUnID
Campion certificat
Se poate si acasa doar ca avem nevoie de mai multe detalii.

teacher_
#StarMember
Stimate domn, HB474284RBC e modelul de baterie al telefoanelor... Nu asta e modelul telefonului. Înțeleg că asta scrie pe baterie, dar nu asta e modelul telefonului! Poate ne ajuți cu o poza..! Bănuiesc că e un model Huawei Ascend...

Florin_D
Cunoscător certificat
Exista posibilitatea și de un hard reset printr-o combinație de butoane! Practic se bagă telefonul in recovery mode și de acolo se poate resetare generală a telefonului.

Ascary
Campion certificat
Manual hard reset nu merge daca telefonul este parolat,insa nu pe toate telefoanele. Am facut recovery si pe telefoane parolate. Singurul pe care nu am reusit a fost Samsung si iPhone. Colegului nostru i-as recomanda o solutie mai populara,adica sa bage telefonul in congelator vreo jumatate de ora. Nu radeti,uneori chiar functioneaza 🙂

FaraUnID
Campion certificat

In cazul in care telefonul este legat de un cont Google si este introdus desenul de deblocare greşit de cinci ori sau codul PIN, in partea de jos a ecranului ar trebui sa apara un Forgot Pattern sau Forgot Password.

Click pe Forgot Pattern sau Forgot Password si o sa pe ecran o sa apara un ecran de autentificare în care trebuie să introduci adresa de email pe care ai folosit-o la configurarea aparatului şi parola aferentă accesarii acesteia.

Introdu date de autentificare corespunzatoare contului Google de pe acel dispozitiv si pe ecran va fi afisata o pagina de configurare a unei noi metode de securizare a dispozitivului.

În cazul in care ai uitat parola contului Google, acceseaza acesta pagina https://www.google.com/android/devicemanager de pe un PC / laptop / tableta / alt smartphone si incearca sa recuperezi sa-ti recuperezi porola contului Google pentru a putea finaliza pasul anterior.

Razvan
#StarMember

Dacă este un telefon cu baterie detașabilă, scoate bateria și ii da un reset, apăsând tastele vol + și butonul de pornire.

https://m.youtube.com/watch?reload=9&v=VTDvMaRMAGk

DanielaH
Moderator

@romeo amarandei, înțeleg că ai reușit să deblochezi telefonul? Ne spui, te rog, cum ai procedat? Revino pe acest topic și dă-ne mai multe detalii.

Iar dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit aici te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!