anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recomandare smartphone copil 12 ani

Anonim
Neaplicabil
Am nevoie de o recomandare din partea voastră cu privire la un smartphone pentru un copil de 12 ani.
Un prieten m-a abordat știind că mă pasionează.
Eu am câteva modele în cap dar vreau și părerea voastră.
Buget: maxim 600-650 RON
De preferință 3GB RAM minim.
Mulțumesc anticipat!
19 Răspunsuri 19

Jay
Campion certificat
Dacă nu ma înșel, cred ca Huawei Y6P se încadrează, dar, depinde cât timp vrei sa-i tina.. s-ar putea sa nu-l mulțumească dacă are doar 3GB. Sau Huawei P smart 2021.. tot cam pe acolo, dar, cu 4GB RAM

Anonim
Neaplicabil
@Jay, dacă știi ceva mai rapid, care să se încadreze în buget, poți să ne spui. Bineînțeles că știu că acești copii de 11-12 ani se joacă mult pe smartphone dar respectivul prieten al meu nu dorește să cheltuiască mai mult de 650 RON.

Miha_Z
#StarMember
Buna @cocolos. Acum depinde si de copil si daca el s-ar descurca cu App Gallery poti incerca din gama Huawei. Daca e obisnuit cu aplicatiile Google orienteaza-te catre Samsung, Oppo... Eu ti-as recomanda Samsung A12 care are 4G de RAM si 64 memoria interna si s-ar incadra in acel buget.

Vio73
#StarMember
Eu i-am luat fetei mele recent un Samsung A 02, care are cam ce iți dorești, la un buget mai mult decât generos, adică pe la 500 lei. https://altex.ro/telefon-samsung-galaxy-a02s-32gb-3gb-ram-dual-sim-black/cpd/SMTA02SBK/ Sigur, poate fi o variantă!

Anonim
Neaplicabil
@Miha Z, acesta este unul dintre modelele la care m-am gândit și eu. Mulțumesc pentru răspuns!

Miha_Z
#StarMember
La pret diferenta intre Samsung A02 si Samsung A12 e pana in 30 de euro daca-l iei la abonament. Dar A12 este net superior.

delfinas
#StarMember
Cam multe pretentii pentru un buget atat de mic! PSmart 2021 si P40 lite sunt f bune la banii astia, dar nu au GMS sau Xiaomi Redmi 9T.

Anonim
Neaplicabil
@Vio73, acesta este un alt model la care m-am gândit deoarece este mai nou și se încadrează în buget. Mulțumesc pentru răspuns! 😉

teacher_
#StarMember
Eu îți recomand in Samsung Galaxy M01, are 32 cu 2 GB, bugetul este undeva sub 500 de lei și specificațiile îl recomandă ca fiind rezonabil pentru un copil. Sau daca vrei ceva mai interesant, poți găsi chiar și în Xiaomi Redmi 9, dar tot 32 cu 2 GB. Sincer, as opta pt Samsung.

Miha_Z
#StarMember
Cu placere @cocolos. Eu oricum sunt fan Samsung si de aceea ti-am recomandat acest mobil care din punctul meu de vedere este ok calitate/ pret.

Anonim
Neaplicabil
@delfinas, pretențiile sunt minime. Ideea este că prietenul meu își dorește ce e mai bun la prețul maxim de 650 RON. Mulțumesc pentru răspuns! Mă bucur că a intrat și Xiaomi în discuție! 🙂

delfinas
#StarMember
Da, normal ca vrea cel mai bun raport calitate pret, dar sa fie bun pt jocuri, sa aiba minim 3G de RAM si sa coste maxim 650 de lei?

Vrajitoarea
Cunoscător
La 12 ani nu stiu daca e primul telefon sau a mai avut altul inainte, ce anume a mai avut, plus ce telefoane au parintii - adica daca a avut deja un alt telefon, sa fie mai bun decat cel anterior, daca parintii l-au lasat pe ale lor si au telefoane mult mai bune, nu neaparat varf de gama, dar gen peste 1500-2000 lei s-ar putea sa nu fie multumit cu un telefon mai slab. In plus, la 12 ani sunt destul de sigura ca are deja in cap variante, asa ca sugerez sa il intrebe si pe el si sa discute despre modelele care se incadreaza in buget, sa mearga impreuna in magazine sa le vada apoi, sau poate mai are el ceva in pusculita sau mai asteapta putin si suplimenteaza si poate lua unul putin mai bun. Oricum, nu i-as sugera sa ii faca o surpriza cu telefonul nou, fara discutii prealabile cu el.

Anca07
#StarMember
Iti recomand Doogee X95 Pro care e undeva sub 600ron si are 4GB RAM. Nu e o marca f cunoscuta, insa am o cunostinta care il lauda f mult. Prietenul tau poate sa incerce sa vada daca e ceea ce cauta:) Succes la a identifica telefonul pe care si-l doreste!