anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recomandați-mi un telefon 5G echilibrat

Anonim
Neaplicabil
Salutare tuturor,
Am revenit după 2 plecări furtunoase și o perioadă sabatică binevenită pentru starea mea de spirit. Așa că o să vă rog din start să nu mă tratați din start ca pe un habarnist.
De ce am revenit? Pentru că am nevoie de un sfat din experiența voastră practică: recomandați-mi un telefon 5G echilibrat.
Ce înțeleg prin 5G echilibrat? Funcționează în rețeaua Orange și 5G nu e doar iconița afișată într-un colț ci și viteza e măcar în partea de jos a spectrului 5G acolo unde există acoperire 5G.
Are posibilitatea de a seta și optimiza manual opțiunea CA (Carrier Aggregation) chiar dacă e pe undeva ascunsă prin domeniul pentru dezvoltatori.
Are un preț decent, adică nu trebuie să-mi vând un rinichi pentru el... și prefer să fie din zona best-seller pentru că va fi folosit pentru testarea de aplicații pentru mobil care trebuie să funcționeze optimi pe o gamă cât mai largă de dispozitive nu doar pe cele ultra-performante.
Așadar, ce-mi recomandați în materie de 5G testat pe pielea voastră suficient de mult timp, nu 30 de zile până ați făcut retur la telefon.
Mulțumesc anticipat!
48 Răspunsuri 48

Vio73
#StarMember
Eu te credeam, dacă n-aș fi folosit Samsung mulți ani la rând! Și stăteau doar într-o linie de semnal, probleme prin service, încălzesc, etc. Nu reușeam să mai ajung niciodată la 2 ani cu ele fără să fie prin service. Cu chinezii, nu-i bai! Am Huawei P 30 de 3 ani și e ca nou, Xiaomi mi 11 lite 5g are peste 1 an și e ca nou, țin bateriile, tot ce vrei. Nu mă interesează cum îl cheamă, pentru că își face treaba! Dacă e vorba de fițe, da , iPhone și Samsung sunt ok, dar în rest, telefoanele sunt doar niste obiecte necesare în viața de zi cu zi. Sigur, eu spun din punctul meu de vedere și voi, la fel! Cu ani în urmă lăudam și eu Samsung la telefoane și televizoare, dar m-am convins că nu e deloc cum credeam! Sau poate am avut doar eu probleme cu ei!

BlackWolf
Senior certificat
Eu cred ca ai avut si putin ghinion si nu toate produsele sunt perfecte, unele mai vin si cu probleme din fabrica. Am folosit si Samsung si nu am avut probleme cu ele, am folosit si S20 Plus. Inca le mai am prin casa, mai am chiar si un Samsung Tab A 10.1 2019 si inca se tin bine, nu am avut probleme cu ele. Bineinteles, atunci nu erau la nivelul Huawei, dar cum Huawei a picat, ma pune si pe mine in dificultate, ca altfel tot Huawei luam. Corect, fiecare este cu parerea si experientele lui. Si la nivel de televizoare, doar LG exista, restul, inclusiv Samsung sunt sub LG

Vio73
#StarMember
La televizoare am mers în ultima vreme pe android. Am și LG led și e ok, dar nu este că Sony. În ultimul timp am experimentat și televizoare de la TCL, tot cu android și se vad ok, dar funcționează foarte bine pe partea de aplicații. La telefoane, mă bate gândul să îmi iau tot Huawei, chiar dacă nu are GMS, pentru că altceva mai bun nu prea văd Am spus că Samsung nu mai folosesc decât dacă îl iau gratis!

Anonim
Neaplicabil
În cele din urmă, după punerea în balanță a mai multor aspecte, înclin către brandul Xiaomi dar am zis că vreau ceva cu ultima generație de procesor și m-am oprit la modelul acesta https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_k50_ultra-11580.php care din păcate nu-i de găsit pe piața românească.

Vio73
#StarMember
Foarte tare și destul de nou! Sper să ai o experiență extrem de plăcută, pe care s-o împărtășești și cu noi!

Anonim
Neaplicabil
@Vio73 din păcate nu-l găsesc... mă uit și după Xiaomi 12S, 12 Pro, 12 Ultra și tot nimic... e doar un 12 dar nu mă încântă... mă uit și pe-afară dar cu inima strânsă că ultima comandă a venit după 12 luni când îmi luasem gândul și market-place-ul îmi returnase banii pe card.

Vio73
#StarMember
E prea nou, dar foarte bun telefonul. Puțintică răbdare! Am găsit ceva asemănător, dar magazinul ăsta nu-mi inspiră încredere: https://www.quickmobile.ro/telefoane-si-accesorii/telefoane-mobile/xiaomi-redmi-k50-gaming-dual-sim-fizic-256gb-5g-albastru-12gb-ram-66436?utm_source=google_shopping&utm_medium=cpc&utm_campaign=google_shopping&gclid=CjwKCAjwx7GYBhB7EiwA0d8oe2DdzmyUJamLwzsY4H4wPZtDIKMV5e8hnLVQK9AD1GtUrx_0gRolExoCLgEQAvD_BwE

Vio73
#StarMember
Câteva detalii interesante despre acest model abia apărut pe piață și care nu se știe dacă și când va ajunge și în România: https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/xiaomi-a-anuntat-redmi-k50-ultra-un-flagship-de-buget-cu-probabil-cel-mai-bine-dotat-ecran-din-piata-19203947/ Oricum, este foarte tare!

Anonim
Neaplicabil
L-am găsit pe Aliexpress doar că nu reușesc să-l comand și termenul de livrare mi se pare cam mare pentru răbdarea mea: https://www.aliexpress.com/item/1005004642990044.html

Vio73
#StarMember
Da, dar cine știe cu ce soft vine, dacă îl comanzi de acolo. Nu știu ce să zic!

Anonim
Neaplicabil
Și nici nu se mai merită... m-am informat puțin cum mai e la comenzile de afară și o dată ajuns în țară te vămuiesc de nu te vezi și practic ajungi să plătești cât nu face.

Vio73
#StarMember
Clar. Păcat, că era foarte ok și îmi surâdea și mie ! Dar poate apare și la noi sub o formă sau alta.

Anonim
Neaplicabil
@Vio73 după alte săpături prin online, se pare că modelul Xiaomi Redmi 50K Ultra nu va fi disponibil pentru Europa... însă același model de telefon va fi disponibil până la sfârșitul anului 2022 sub numele de Xiaomi 12T Pro și pentru noi dar la preț dublu față de Xiaomi Redmi 50K Ultra, în esență fiind vorba despre același telefon dar unul e pentru piața din China, iar Xiaomi 12T Pro pentru piața globală.

Vio73
#StarMember
Eu cred că e ok și acel model care l-am pus eu ieri și se află la Quickmobile sau cum ii spune. Mă refer aici: https://www.quickmobile.ro/telefoane-si-accesorii/telefoane-mobile/xiaomi-redmi-k50-gaming-dual-sim-fizic-256gb-5g-albastru-12gb-ram-66436?utm_source=google_shopping&utm_medium=cpc&utm_campaign=google_shopping&gclid=CjwKCAjwx7GYBhB7EiwA0d8oe2DdzmyUJamLwzsY4H4wPZtDIKMV5e8hnLVQK9AD1GtUrx_0gRolExoCLgEQAvD_BwE E ceva mai slăbuț, dar totuși e ok.

Anonim
Neaplicabil
Cei de la Quickmobile sunt cunoscuți ca fiind cu probleme în ceea ce privește garanția... practic e același lucru ca și cum ai cumpăra din China... te rogi să nu se strice.