anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme Google Pixel

RstdWoo
Cunoscător

Salut,

Dintre cei care aveti Pixel 7/7 pro, ati intampinat problemele de care se plang o gramada pe internet, legate de intrerupere apeluri, semnal cu ! sau lipsa primire SMS? Problemele de genul au fost raportate in foarte multe tari, indiferent ca este sau nu vandut colo Pixel, deci nu are legatura cu cealalta problema din Romania cu Volte si Vowifi.

Sunt o gramada de workaround-uri, de la dezactivare DSDS din *#*#4626#*#* si pana la dezactivare Volte (nu se aplica la noi ca nu este, decat la cei cu root.), dar cu rezultate mixte. Problema ar fi prezenta de prin Octombrie 2022.

11 Răspunsuri 11

Pololică
#StarMember

O parte da, o parte nu. Unii se plang de Pro, altii se plang de simplu (desi parca mai multi se plang de Pro [ori fi mai multi utilizatori de Pro in afara?]).

Cred ca de la 6/6Pro au cam dat chix (multi sperau ca 7 sa rezolve problemele).

Sense
Junior entuziast

Al meu nu are absolut niciuna dintre problemele enumerate. Semnalul este mai bun decât pe telefoanele pe care le-am avut. Și nu ma refer la liniuțele afișate ci la situații reale.

Care model il ai si pe ce esti: SIM sau eSIM?

Sense
Junior entuziast

GVU6C, SIM normal.

Sense
Junior entuziast

P7 simplu.

Sense
Junior entuziast

Pixel 7 (nu pro) SIM fizic.

MirceaSKT
Începător

Am un Pixel 7 PRO achizitionat de pe amazon.de si am observat ca nu merge 5G cu toate ca abonamentul este ok. Cei de la Orange spun ca au facut toate setarile necesare ca sa mearga pe reteaua 5G si ca e vina telefonului ca nu functioneaza pe frecventa folosita de ei. 

Am incercat si din meniul *#*#4636#*#* sa schimb Preferred Network Type, fara prea mult succes. In meniu este bifat 5G (recommended)

A reusit cineva cu 7 PRO sa-l faca sa functioneze pe 5G? 

Salut. In Romania nu iti vor merge 5G, VoLTE, VoWIFI si nici nu vei avea 4G+ complet pe Pixel deoarece niciun operator nu a trimis catre Google configuratia specifica retelei, care sa activeze aceste optiuni pe telefon. Daca vei cauta pe comunitate exista deja o discutie lunga legat de acest aspect. Nu lua in seama ce iti spun la relatii clienti pentru ca nu stiu cei de acolo si raspund si ei dupa ureche.

Din pacate doar cu root vei obtine serviciile mentionate mai sus, pe Pixel, in Romania la acest moment.

Daca ii fac root după ce se va rezolva problema ma pot întoarce la android stock?

Sense
Junior entuziast

Da.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da…dar odata cu revenirea la stock, se pierde si functionalitatea.

Client Orange