anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme baterie S22 Ultra?

Nhagm
Junior entuziast
Ieri am primit telefonul, un Samsung s22 ultra. După 5 ore de folosire normala, fara niciun joc, am rămas cu 15% baterie. Este ceva normal?
28 Răspunsuri 28

mihai_13
Maestru
- "20 minute Tiktok și 20 minute Facebook " dar ele ruleaza in continu sa stii .. - am "cercetat" putin (softpedia si XDA) problema cu bateria la telefonul tau si deocamdata nimeni nu a raportat asa defect major - eu personal nu cred ca este defecta bateria dar daca esti convins ca este te-du cu el la service si se va rezolva.

Nhagm
Junior entuziast
Este primul android pe care îl am, deci instalarea am facut-o de la 0, fără revenire din vreun back-up. Probleme asemănătoare am văzut discutate pe reddit, nu sunt singurul, dar nu are nimeni o soluție. O sa încerc și varianta ta, arsradu, sper sa se schimbe ceva. Deși nu am prea mari speranțe, pentru ca am făcut întocmai cum explicau alții pe YouTube pentru maximizarea vieții bateriei.

Nhagm
Junior entuziast
https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S22/S22-Battery-Drain/m-p/2204483 Prin urmare, vad ca mulți alții au aceasta problema. Rămâne doar sa aștept o înlocuire.

Viocat
Senior certificat
Din linkul tau un reprezentant Samsung zicea ca va mai dura cateva cicluri de incarcare, pana cand bateria si telefonul se vor seta corect. Aceeasi problema ar fi avut-o si prima generatie de s21. Totusi la un telefon de 6000+ ma asteptam la mai bine.

Nhagm
Junior entuziast
Ai dreptate, dar sunt câteva persoane care spun ca nici după câteva săptămâni nu si-a revenit bateria. Oricum, sper sa se rezolve și sa-si găsească și alții soluția în acest subiect.

Nhagm
Junior entuziast
Acum se poate observa clar diferența a doua telefoane identice, ambele folosite după prima încărcare completa. Setările sunt aceleași. Pana la urma, chiar a fost o problema cu acel prim telefon.

mihai_13
Maestru
ti-a schimbat telefonul ? sau ai printul de la altcineva ... apropo cu ce incarcator incarci telefonu ?si ce cablu folosesti ?

Nhagm
Junior entuziast
Am primit alt telefon în urma sesizării defectului în primele 24 de ore. Folosesc încărcător original de 45w cu cablul de 5A.

mihai_13
Maestru
este bine ca ai rezolvat ..se mai da incarcator in cutia telefonului sau l-ai achizitionat separat ? - - sa stii ca 45w mi se pare cam mare cu toate S22 Ultra incarca pana in 45w ar fi bine sa folosesti unul mai mic de ex de 25-35w - va incarca tot la fel ca timp si putere dar va proteja mai bine bateria in timp.

Anonim
Neaplicabil
Așa se întâmplă când vrei să fii cool ca ceilalți dar nu te pricepi la telefoane. Samsung S22 Ultra are baterie Li-Io. Majoritatea sau cred că toate modele Samsung au Li-Io. Asta unu' la mână și doi la mână, cu cât procesorul este mai performant cu atât bateria se descarcă mai repede. Pe viitor recomand achiziția unui telefon cu baterie de minim 4500 mAh și neapărat să fie Li-Po.

Nhagm
Junior entuziast
Te-ai trezit și tu, wlog. Data viitoare când te bagi în seama, citește și restul comentariilor. O sa descoperi multe lucruri noi pentru tine. Dar nu cred ca o sa faci asta, cum nu ai fost curios sa cauți ce fel de acumulator are S22. Te ajut eu, e Li-Ion. Și încă ceva, dacă dai scroll cu vreo doua comentarii mai sus, vezi exact cât tine bateria unui S22 cu probleme și cât tine bateria unuia în perfecta stare. Sau, vezi ca pe comunitatea Samsung sunt o multitudine de persoane care au s-au lovit de problema acumulatorilor. Dar deja îți cer prea mult, nu crezi?

Nhagm
Junior entuziast
Mihai, încărcătorul l-am achiziționat separat. În cutie primești doar cablul.

mihai_13
Maestru
Nhagm - bine ca ai rezolvat problema - spor la "butonat" 😉

Bateria este un dezastru la acest model. Dețin Samsung galaxy S22 Ultra și pot spune că, nu sunt mulțumit deloc de el ... Din păcate acest model a fost un adevărat eșec din partea Samsung .... !