anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

problema iphone xr reconditionat

CatalinP
Începător
In urma cu o luna. am achizionat un telefon iphone xr reconditionat, la prelungirea abonamentului.
De multe ori la orice apel in retea, cu cine vorbesc la telefon imi spune ca ma aude foarte slab sau "infundat".
Ce sa fie?
Problema microfon telefon?
6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember
CatalinP, bine ai venit in Comunitate!!! Daca problema asta nu o aveai cu vechiul telefon, poate fi o hibă la cel nou. Mergi cu el in service Orange!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da, e posibil. Daca sunt persoane diferite care iti raporteaza acelasi lucru, e posibil sa fie o problema de microfon. Fie nu e pozitionat cum trebuie in carcasa, fie este astupat de ceva. Daca ai o husa sau ceva pe telefon, vezi sa nu acopere microfonul. Eventual incearca si fara niciun fel de husa (in caz ca ai una). E posibil sa fie si o problema de retea, dar e mai rar. Daca esti pe 4G sau VoWIFI, teoretic ar trebui sa ai o calitate a convorbirii mai buna, si mai putine sanse sa se auda infundat.
Client Orange

Calincr
Începător
Nu este de la telefon. Fix aceeași problema o am si eu, același telefon, recondiționat, cumparat de la Orange. Am verificat microfonul prin aplicația reportofon, merge foarte Ok. De asemena, apelurile audio VoIP, WhatsApp merg perfect, microfonul funcționează perfect, toti ma aud foarte bine. Doar la apelurile telefonice clasice întâmpin aceeași problema. Nu vad soluția decât utilizarea unor casti. Probabil ceva din telefon nu functioneaza foarte bine in rețeaua Orange.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Mie imi suna a problema de semnal. Hardware nu are cum sa fie. Software...nu prea vad ce ar putea sa fie. Daca cu alte aplicatii, folosind acelasi hardware, nu se manifesta problema, inseamna ca e in alta parte. Cu vowifi se aude la fel? Sau e vreo diferenta?
Client Orange

CatalinP
Începător
cu wifi calling se aude cum as fi pe speaker, deci mai bine. asta pe 3G, daca schimb pe 4G mult mai slab. poate o sa iau ceva casti, ar fi trebuit sa spuna ca sunt probleme.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Hmm...teoretic n-ar trebui sa fie nicio diferenta. Tocmai pentru ca e pe wifi. WiFi calling (sau VoWIFI) functioneaza inclusiv in Airplane Mode (adica fara semnal de la operator). Cred ca problema e in alta parte. Problema se manifesta indiferent de persoana apelata? Sau doar cu anumite persoane? Ideea e ca...problema poate sa fie la oricare dintre "capate". De-aia ar fi bine sa le iei pe rand, testand mai multe situatii, mai multe locuri, mai multe persoane, etc. Stiu ca si telefoanele reconditionate au garantie. In cel mai rau caz, si daca nu e prea tarziu pentru asta, poti incerca eventual sa-l trimiti la reparat.
Client Orange