anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema aplicație YouTube pe Huawei P20 Pro

TheSpecialist
Maestru
Salut!
De vreo săptămână am o problema legata de aplicația YouTube, în sensul ca nu pot sa scap de ea.
De aproximativ jumătate de an am înlocuit-o cu un apk pt a scăpa de reclame și a ma putea bucura de rularea YouTube-ului în background. La momentul respectiv am oprit și dezinstalat YouTube-ul nativ cu care a venit "echipat" telefonul, pt ca nu mai aveam nevoie de el și iconita ocupa loc inutil pe ecran. Când zic dezinstalare ma refer la aducerea aplicației la setările din fabrica, întrucât ea nu dispare propriu zis din telefon. Dar nu mai era preluata by default la rularea clipurilor video și dispăruse iconita din telefon, plus ca nu mai consuma resurse, eram mulțumit ca stătea acolo latenta.
Toate bune pana acum o săptămână când, într-o dimineață m-am trezit cu ea activa pe homescreen. Zic, ok.... Am intrat în setari și la fel i-am dat oprire forțată și de dezinstalare. A doua zi dimineața, la fel și de atunci tot asa, indiferent ce i-aș face. Menționez ca între timp nu am făcut niciun update la soft și nici nu am instalat vreo alta aplicație care sa aibă în mod expres nevoie și de YouTube.
Așa că, please help, cum pot sa scap de ea, sa nu se mai reactiveze în fiecare dimineață.
18 Răspunsuri 18

delfinas
#StarMember
Asa patesc eu cu iconita de la Google Chrome si, pt ca nu puteam sa scap de ea, am dus-o pe o pagina mai goala de pe ecran, unde nu ma mai deranjeaza si am bifat in Google Play sa nu se mai actualizeze automat, adica am debifat actualizarea automata. Nu am gasit alt mod de a scapa.

TheSpecialist
Maestru
Asa am făcut și eu momentan, dar am senzația ca am făcut ca pisica cu nisipul. Nu îmi da pace ca nu pot sa scap de ea.

delfinas
#StarMember
Stiu, ascundem mizeria sub pres, dar nu am gasit, deocamdata, alta varianta, m-am saturat sa o tot dezactivez si sa reapara, parca imi face in ciuda! Asteptam sfatul cuiva mai descurcaret... 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Pe al meu Huawei am dezactivat atat Youtube cat si Chrome, Duo, Drive, Foto, Google, Harti, Muzica Google Play pentru ca nu le utilizez si nu am nicio problema cu ele. Pur si simplu nu le mai am pe ecran, si salvez din resursele telefonului. Telefonul meu ruleaza Android 10 versiunea 10.0.0.203. Retineti faptul ca atat Youtube cat si Chrome sunt aplicatii proprietare Google, care vin preinstalate in Andorid. Prin urmare este posibil sa aveti in background ceva proces sau procese care sa reactiveze acele programe fara intervetia voastra.

delfinas
#StarMember
Asta ne-am prins, dar care sunt nemernicele alea care le tot activează, deși noi nu vrem? Până acum nu am mai pațit, dezactivam Chrome-ul si așa rămânea, acum fraierul tot insistă, oricât l-aș refuza, cred că asta îl ațâță și mai tare! :))))

Razvan
#StarMember
Este de la un update făcut pe acolo, au mai pățit și alții, pe Softpedia s-a dat o soluție la un moment dat.

Ascary
Campion certificat
Instalati-va Youtube Premium! Youtube trebuie sa se sustina si ei din ceva,nu? Google a gasit o formula de a ocoli youtube add bloker,ghostery,etc Nu le gasesc vina,asta e...ori invatam sa traim cu publicitatea ori platim.

TheSpecialist
Maestru
De ce sa plătesc pt Premium când pot avea același lucru moca? Și mai ales ca merge impecabil.

Ascary
Campion certificat
Pe Note am pacalit si eu aplicatia cu un apk insa pe Microsoft Surface nu pot sa fac nimic. Am incercat cam tot. Evident,nu am luat Premium,ca na bugetu-i redus :)) Oricum,ce ai pus tu pe telefon e ceva de amatori. Eu am 'Premium' si merge brici. L-am mai dat la cativa colegi si vad ca nu s-a plans nimeni pana acum. Totul e sa nu te inregistrezi si sa nu permiti update-le

Vio73
#StarMember
Nu prea cred că sunt soluții. Pe youtube ai reclame la greu, chiar și pe tv, nu numai pe telefon. Cred că din asta se alimentează ei!

TheSpecialist
Maestru
Ascary, nu am înțeles nimic din ce ai spus. Ai Premium sau nu ai Premium? Apoi, de unde știi tu ce apk am instalat eu în telefon în locul YouTube-ului? FYI, ce am eu merge brici, fără reclame, fără sa plătesc. Problema nu e asta. Aici discutam despre altceva.

Ascary
Campion certificat
:))) esti funy man. Nu,nu am Premium ca nu-mi permit,dar am "Premium" ...acum m-ai inteles? ________________________________________________________ Pai tu ai zis man ca isi face update "Premium-ul" tau si esti nevoit sa reinstalezi apk-ul,dar tot isi face update ulterior sau n-am inteles eu bine? ___________________________________________ Aici se vorbeste despre apk-ul Youtube Premium smenuit,nu?

TheSpecialist
Maestru
@Ascary, nu ai înțeles bine :)) Eu nu am pomenit nimic de niciun update. Mai citește odată ce am scris inițial. Da, e vorba de un "Premium" pe care l-am instalat de mult, dar se comporta admirabil, nu am nicio problema cu el. Problema mea este cu YouTube-ul preinstalat pe telefon, care a stat cuminte atâtea luni și acum, deodată tot apare pe homescreen, indiferent de câte ori îl dezinstalez.

Ascary
Campion certificat
Vezi sa nu ai bifata "add apps to home screen". Sa fie pe off. In home settings intri tinand apasat pe ecran si in dreapta jos ai home screen settings. Ti-am pus o captura.