anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Precomenzi Iphone 15 ProMax

AndreeaSab
Junior

Anul acesta oare cat asteptam dupa precomenzi? 

165 Răspunsuri 165

Dinu0
Junior entuziast

Cu precomanda pe care o aștept din 15 septembrie, mi-a zis în orange shop ca slabe șanse sa vina anul asta..

Cred ca am sa cumpar din alta parte, unde e deja în stoc de ceva timp (chiar și la alți operatori). Un prieten a luat de pe Amazon și a venit de pe o saptamana pe alta.

Cred ca cei care le-au primit nu mai frecventează acest site :)) și eu eram curioasă dacă s-au mai livrat … am și eu două precomenzi în shop, pt cel negru pe 256 și 512 în speranța ca va ajunge unul o data 😂

Eu am precomanda din 15.09 15PM pe alb si inca nimic,am pastrat comanda ca poate o sa ajut pe cineva, cand o sa.mi ajunga

Eu l.am luat de la mediagalaxy in aceeasi zi, pt ca au stocuri frecvent, deja ma bucur de el de 2 saptamani

Va recomand sa va indreptati spre alte magazine, Orange la prelungire de abonament ofereau un discount de doar 1000 lei, eu zic ca nu se merita sa astepti atat pt suma asta infima

Cred ca mai mult încurcă decât sa ajute, plus ca le lași la cei de la Orange cei 50 lei din precomanda degeaba, mai bine o anulezi sa iei banii înapoi.

într-adevăr precomenzile la orange sunt o gluma proasta, mai bine cumpărăm din alta parte.

Cristi34
Junior entuziast

Pai 15 pro si nu max ar trebui sa vina tinand cont majoritatea oamenilor au zburat la 15 PM, acum am zis ce culoare o veni e bine primit la 15 pro :)) 

Cristi34
Junior entuziast

Na , acum a schimbat si apple data de livrare inainte aveau 5-7 day intarziere. Urmaresc si durata de livrare pe site-ul oficial s-au actualizat stocurile si la 15 PM 1-2 day shipping 😂

IMG_1651.png

În poză atașată e o data de livrare de pe site-ul lor pentru un post code din Anglia. Deci tot durează 5 zile

Apa de ploaie durata.:))

IMG_1652.png

Se pare ca doar Orange a rămas în urmă cu stocurile, pe Amazon găsești toate culorile disponibile, cu livrare imediată 😂

Dinu0
Junior entuziast

Exact, inclusiv in apple store.uri.

Practic, tu ne spui ca Apple ar trebui să prioritizeze livrările către România la fel ca pe cele către UK, deși piața noastră e mult mai mică decât cea din UK. Da, mi se pare corect :))

Nu, spun ca ar trebui sa suplineasca cererea. Nu sa stea iphone.urile in rafturi in franta, america etc. in timp ce noi asteptam precomenzi de 3 luni de **beep**.

Practic, tu ne spui ca Apple, cea mai bogata companie din lume, nu are buget sa suplineasca cererea de telefoane, saracii..

Nu am spus ca Apple nu are bani să producă mai mult, în schimb chiar ei au spus ca au probleme de producție. Degeaba ai bani, dacă fabricile care produc telefoanele nu fac față cererii. Dacă tot dai exemplul Amazon, de ce nu comanzi de acolo?

Nu sa prioritizeze, dar toate companiile de telecomunicații au stocuri active sau primesc periodic stocuri. Nu cumpăr de pe  Amazon pentru ca oferta făcută de Orange cu portare de la Vodafone este sub prețul pieței. Ideea era alta, nu prioritizarea României.

Ce să prioritizeze dacă Apple nu poate produce pe măsura cererii?