anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Precomenzi Iphone 15 ProMax

AndreeaSab
Junior

Anul acesta oare cat asteptam dupa precomenzi? 

165 Răspunsuri 165

Exact... am intrebat saptamana trecuta si raspunsul a fost ca nu a ajuns, ca Apple a trimis extrem de putine..

Georgeadrian
Junior entuziast

Eu am facut precomanda pe 15-09 la ora 15:10 si nu mi.a ajuns nici acum. Comanda a fost un iphone 15 pro max white, Mall Baneasa

Ciudat e ca totusi am facut printre primiele comenzi , asa putine bucati sa fi primit Orange?

Au fost oameni care au facut precomanda pe la ora 15:00-15:01, deci s-ar putea sa nu mai fi ramas in stoc. Varianta pro max e cea mai cautata la inceput.

Am un prieten care stie pe cineva in interior, iar cand a vrut sa isi faca precomanda de 15 PM i-a spus clar sa mearga pe Blue sau Black ca sa aiba cat de cat o sansa sa il primeasca mai repede. Cererea este foarte mare pe White si Natural.

Ai update legat de comanda?

Eu nu

fsiarazvan
Începător

Buna ziua! Am o precomanda de iphone 15 pro max de vreo 2 saptamani si nici un semn

@DanielaH a dat un raspuns aici https://comunitate.orange.ro/t5/magazin-online/contact-magazin-online/td-p/44921 cu privire la cum poti contacta magazinul online. Poate e de folos

Salutare! Ca, în bună tradiție din ultimii ani, livrarea iphone-urilor la precomandă se mai greu prin operatori, asta și pentru că cota de piață alocată României în primul val este mai mică decât cererea efectivă. 

In general, cererea la precomanda este mai mare decat oferta. Plus ca operatorii mai au diverse oferte si Apple mai subventioneaza (deci, interesul pentru "incasarea" 100% din valoare este mai mare).

Nu știu ce să zic… eu am comandat de la emag și încă nu sunt semne sa ajungă. Poate poate de Crăciun vine 😅

maneaandrei26
Începător

Bună ziua! Știe cineva cat durează precomandă pentru iPhone 15? Am fost la orange pe 29 septembrie și am făcut precomandă pentru el, iar cei de acolo nu au știut să-mi dea un răspuns în legătură cu livrarea. Mulțumesc!

AlexandruC1
Începător

Salut tuturor precomandarilor. Si eu am pus 2 precomenzi pe 22.09.2023 si nu am primit nici un semn. Saptamana aceasta ma aflam in zona Orangeului si am intrebat de viata telefoanelor , primind acelasi “nu stim nimic” pe care l-ati primit si voi. Eu am fost avertizat din start ca nu stiu si nu vor sti statusuri decat atunci cand vine.

Uitam de ele. Cand vin, va fi o surpriza. 

7UP
Explorator

Buna,

Am facut și eu precomandă la 15 pro Max 256 albastru / natural și nu au ajuns.Între timp am făcut și la flanco precomandă de 512 și a venit in 2 zile deci capacitatea mai mare este disponibilă. Pentru ca toți vor ultima varianta de model și cea mai ieftină timpul este foarte mare de așteptare. Pana și pe site Apple din orice țara livrarea pentru varianta de 256 pe albastru negru e de 1 luna iar celelalte pentru 5-7 săptămâni. In plus probate poate sa cumpere 5000 telefoane dar dacă nu are de unde da Apple nu ai cum sa onoreze precomenzile 

Flo_3
Junior entuziast

Am avut o precomandă de iPhone 15 Pro Max albastru, pe care am dat-o in Orange Shop pe 15.09 si a ajuns pe 13.10; sunt multumit ca a venit intr-o luna, si nu in 5, cum am patit anul trecut cu 14 Pro Max.