anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Precomenzi Iphone 13 - magazin

Neaplicabil
Buna ziua,
As vrea sa stiu si eu cum este posibil ca majoritatea precomenzilor facute online sunt deja onorate, dar precomenzile facute in magazin nu? Am facut precomanda in data de 2 si nici pana in prezent nu am fost contactat. Care este logica din spatele organizarii? Am cunoscuti care au facut precomanda in data de 4 si au primit deja telefonul …
Anul trecut s-a intamplat la fel. Suntem nevoiti sa stam si sa asteptam iar cu lunile?
Emag, altex, flanco, etc, toti au primit si vandut telefoane atat in online cat si fizic in magazin. La orange e chiar asa dificil? Nu poti lua legatura cu nimeni. La 300 nu raspunde nimeni, pe site ba nu raspunde nimeni pe chat, ba habar nu au, contacte pentru magazine nu exista. Practic noi, cei care am platit taxa pentru precomanda suntem lasati in “bezna”.
18 Răspunsuri 18

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, @Alx90. Bine ai venit în comunitate. Le transmitem colegilor situația și revenim.

Serban26
Începător
Exact aceeasi problema o am si eu. Precomanda la iPhone 13 128gb Starlight efectuata in Orange Store in Palas Mall Iasi in data de 2 octombrie. Pana in acest moment nu am primit absolut nici un fel de semn din partea Orange. Am un prieten care a facut precomanda in aceeasi zi (2oct) in Orange pe A.Panu in Iasi si i-a venit telefonul pe 11 octombrie. Nu am cu cine vorbi, cei de la centrala de la 300 spun ca ei nu pot urmari comanda si sa intreb in magazin. Pana acum am fost de 3 ori in magazin ca sa aud de fiecare data ca comanda mea este doar lansata, exact cum era si pe 2 octombrie, acum 11 zile. Nimeni nu imi poate spune cand va veni telefonul si nici macar nu imi este garantat ca va veni. Ne baga si pe noi cineva in seama sau?

Serban26
Începător
Ok, nu postati intrebarea, hai sa discutam aici. Mail primit "Momentan nu avem informatii noi, dar ne vom interesa la colegii nostri si vom reveni cu un raspuns pe topicul unde ai postat initial comentariul". Presupun ca veti reveni cu un raspuns asa cum ati revenit si la colegul de mai sus care a postat acum 2 zile. E atat de greu sa sunati un sef sau pe cineva care este responsabil sa intrebati ce se intampla cu comenzile? Nici de pe Wish nu vine comanda atat de greu. Daca aveti de gand sa continuati cu mail-uri din astea si raspunsuri care nu rezolva probleme, mai bine nu va mai stresati sa raspundeti.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut. Îmi pare rău pentru întârzierea răspunsului. Știu că sunteți nerăbdători să primiți telefoanele. Colegii mi-au comunicat că în perioada următoare vor fi onorate precomenzile în funcție de stocul disponibil și de ordinea plasării acestora. În momentul în care telefonul ajunge în magazin, reprezentatul de vânzări vă va contacta pentru a-l ridica. Știu că probabil vă așteptați la mai multe detalii, ne cerem scuze, dar în acest moment avem doar aceste informații. Mulțumesc pentru înțelegere și răbdare.

Alx90
Începător
Scuze MihaelaC , dar rabdarea mea ajunge la o limita. Nu am pus intrebarea ca sa aud scuze si “sunteti nerabdatori”. Dupa atatea zile nu am primit nici un raspuns. Cat mai trebuie sa astept? 1 luna? 2 luni? La Altex se poate in 3 zile si la Orange in 1 luna? Si cam la acelasi pret chiar.

FLo1
#StarMember
@Alx90: Bun venit în Comunitate. Dacă ”știi că se poate” urgenta achiziția prin alte căi, nu văd ce te reține în a-l alege pe cel care ți-l aduce mai repede. Dacă este mai important vânzătorul (”retailer-ul”) atunci joci după regulile lui.Simplu, fără agitație.

User14
Junior
In aceeasi situatie sunt si eu, comanda plasata in Orange Shop pe data de 3 octombrie. Nu am nici un raspuns concret, doar texte de genul... "si noi asteptam", "nu stim nimic". Am impresia ca nu au o prioritate prea mare comenzile facute in Shop-uri.

Teo1234
Începător
Salutare, Chestia asta cu precomenzile in magazin e un mare bull*** .Am facut si eu o precomanda pentru iphone 13 pro pe 1 Octombrie 2021. Dupa 5 minute, am primit un sms de la Orange cu numarul comenzii si unde a fost facuta si dupa o luna de intuneric si zero informari, am primit un alt sms cu textul : comanda ta a fost anulata. Nu inteleg ce e cu tampeniile astea de comenzi in magazine pentru ca am fost acolo in ultima luna de 3 ori si mi s-a spus ca ei nu le pot urmari dar sa stau linistit pentru ca daca am primit sms comanda este inregistrata. Mai mult de atat nici in contul online nu le pot vedea zici ca o societate secreta controleaza livrarile de telefoane :). Daca e atat de greu sa livrati un telefon, mai bine ne informati dupa cateva zile, nu dupa o luna si il cumparam din alt magazin. In concluzie, pierdere de timp si o parere schimbata despre profesionalismul Orange .

Sabinutu
Începător
De curiozitate, ai primit telefonul? Eu am plasat o comanda pe 11.10 si inca nu a venit telefonul si nici nu am un raspuns.

Teo1234
Începător
Nu am primit si nici nu m-am mai interesat la ei. Este ultima oara cand mai fac o comanda de genul asta. Oricum daca te intereseaza gasesti multe telefoane pe olx cu factura de la orange sau vodafone. Mai intai trebuie sa isi termine bisnita angajatii si poate mai tarziu se onoreaza si comenzile

Chrys89
Începător
Am plasat comanda acum 2 luni de zile in urma si nu am nici o informatie despre aceasta… dupa o luna am primit sms cum ca se prelungeste perioada cu inca o luna…ce se intampla fratilor? Au disparut telefoanele de pe Terra?

User14
Junior
Eu l-am primit pana la urma. A durat cateva saptamani, dar a venit intr-un final.

Crepe
Junior
Cam cate saptamani a durat? @user14

User14
Junior
Aproape 3 saptamani. Pe 3 octombrie am pus comanda si in 20 octombrie am primit mesajul ca a ajuns telefonul in Shop.