anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Precomanda Orange shop 13 Pro

Francesco05
Junior
Am facut precomanda din Orange Shop la un Iphone 13 Pro de 256gb. Am platit un avans de 50 de lei. Nu stiti cam in cat timp ar trebui sa mi onoreze comanda?
5 Răspunsuri 5

Jay
Campion certificat
Depinde de noroc.. Sunt foarte multe topicuri in comunitate despre precomenzile la iphone.. mulți le-au primit și in termen mai mare de o luna.. Cei din magazin puteau să-ți răspundă la aceasta întrebare.. sau măcar sa estimeze. Cu siguranță când ai scris titlul au apărut și alte topicuri asemănătoare.. Ai mai jos o parte dintre ele.. https://comunitate.orange.ro/questions/2813413-precomenzile-magazin-iphone-13-pro-ajung-anul https://comunitate.orange.ro/questions/2827408-precomenzi-iphone-13-pro-orange-shop https://comunitate.orange.ro/questions/2892067-precomanda-iphone-13-pro-max Dacă scrii Iphone în bara de căutare vor apărea multe întrebări despre precomenzi.. comunitatea te poate ajuta cu informații din experienta proprie, nu cu informații exacte ale livrării, acestea tin de Orange și de contractele pe care le au cu furnizorii lor...

Viocat
Senior certificat
Depinde de numarul precomenzilor facute, inclusiv in shopul in care te-ai inscris. Se merge pe principiul "primu' sosit, primu' servit". Bafta la ridicat!

FLo1
#StarMember
@Francesco05: Pe un drum cu mărăcini, până să ajungi la obiectul dorit vei avea de purtat multe ”încercări”: de la cele psihologice la cele financiare. Și tot nu vei avea siguranța unui răspuns favorabil. În topicurile prezentate de @Jay vei găsi astfel de experiențe ale altor pofticioși gata să plătească pe un IPhone13 chiar și cu BTC sau ETH. Fiecare cât poate.

Francesco05
Junior
Va multumesc pentru raspunsuri!

Francesco05
Junior
Am sunat la Orange si mi s-a spus ca nu se stie in cat timp o sa mi onoreze comanda. “Poate fi o saptamana, poate fi o luna, nu stim sigur”