anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot sa revin la Android 8.0 pe un Lgk40???

Varza
Începător
As vrea Android 8.0 in locul Android8.1
9 Răspunsuri 9

teacher_
#StarMember
Trebuie să revii la setările din fabrică (Hard reset/Factory reset) cum ar veni. Mai întâi trebuie să îți salvezi undeva tot ce ai important pe telefon in alta parte, apoi urmează pașii: Partea 1: Hard / Factory Reset LG prin combinația de taste Cum se resetează Hard telefonul LG folosind combinația de taste: 1. Opriți telefonul. 2. Apăsați și țineți apăsat butonul de reducere volum și Tasta Pornire / Blocare situat la partea din spate a telefonului simultan. 3. Odată ce logo-ul LG apare pe ecran, eliberați butonul de pornire pentru o secundă, cu toate acestea, imediat țineți și apăsați tasta încă o dată. 4. Când vedeți Fabrica de hard reset apar pe ecran, eliberați toate tastele. 5. Acum, pentru a continua, apăsați Alimentare / Blocare taste sau tastele de volum pentru a anula resetarea din fabrică. 6. Încă o dată, pentru a continua, apăsați Alimentare / Blocare taste sau tastele de volum pentru a anula procedura. Partea 2: Resetarea LG telefon din meniul Setări De asemenea, puteți reseta telefonul LG din meniul de setări. Această metodă este utilă în cazul în care telefonul sa defectat, sau la oricare dintre aplicațiile instalate de înghețare / închide, făcând dispozitivul non-funcțional. Următorii pași se vor reseta toate setările de sistem de restrictionare datele personale, cum ar fi aplicațiile descărcate și fișierele media salvate: 1. Du-te la Apps de la ecranul de pornire 2. Apoi, faceți clic pe Setări 3. Apăsați Copiere de rezervă și opțiunea de resetare. 4. Selectați reseta telefonul 5. Confirmați făcând clic pe OK. Aceasta este o metodă rapidă și simplă de a reseta telefonul fără a pierde datele personale salvate. Ai link-ul aici. http://global.drfone.biz/ro/reset-android/reset-lg-phone.html Îți urez succes!

Laura_cio
Senior
Salvează-ți datele, contactele, mesajele și poți apela la resetarea telefonului (setarea din fabrica). O alta metoda pentru LG este instalarea unui program personalizat de recuperare TWRP. Mai multe informații despre acest program, găsești aici: http://global.drfone.biz/ro/root/root-lg-k10.html

Razvan
#StarMember
@ inițiator, poți pune soft Android 8 pe el, doar după ce cauți firmware Android 8.0, îl rootezi și îl instalezi. Din păcate, nici pe xda nu prea am găsit cum sa faci acest lucru. @teacher, resetarea la setările din fabrica, nu garantează că te vei întoarce la android 8.0, cel mult la 8.1, fără nicio aplicație instalată pe el.

teacher_
#StarMember
Credeam că dacă a avut android 8, iar apoi s-a instalat varianta 8.1, daca faci o decelerare revine la 8 înapoi... Posibil să mă înșel.

Lall73
Junior
Nu se poate reveni la vechea versiune de android doar prin resetare. Iti garantez asta. Trebuie resoftat si de aceea iti recomand cu tarie, daca nu te pricepi, apeleaza cu incredere la un service. De obicei costa intre 30 si 50 lei. Se poate face si acasa cu cablul de date dar repet nu te baga daca nu ai mai facut asta.

Anonim
Neaplicabil
Teoretic NU se poate face downgrade la sistemul de operare. Poate doar cu un root să poți rezolva dar din câte știu eu NU merge. Să ne comunici și nouă dacă ai reușit! Succes!

Vio73
#StarMember
Se poate face doar prin instalarea softului respectiv sau prin rootare. Altfel, nu ai cum să revii. Asta se poate face doar la un service specializat sau de către cineva care se pricepe. Succes!

eda2k
Cunoscător
Salut, Poți face downgrade utilizând firmware-ul dorit și programul LGUP. Pentru firmware, caută aici: https://lg-firmwares.com/ Pentru LGUP, caută pe https://forum.xda-developers.com Atenție !!! Trebuie să găsești versiunea special pentru smartphone-ul tău, cu toate fișierele necesare. Nu e nevoie de root sau altceva, doar firmware-ul stock dorit și LGUP-ul specific. Toată operatiunea durează cca. 4-5 min ... Personal, mi-am instalat Android 9 pe un LG V30 ce nu a primit încă update-ul.. Succes !

DanielaH
Moderator
@Varza, ai reușit să faci downgrade la Android 8.0? Revino în Comunitate și povestește-ne cum ai procedat. Iar dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!