anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot cumpara telefoane in rate?

Miha_Z
Campion
Pot cumpara telefoane și în rate? Care sunt condițiile contractuale și daca exista și varianta unei extragaranții?
1 Soluţie acceptată‚

imch
Cunoscător certificat

La Orange exista doua sisteme de plata in rate.

  • Primul sistem presupune ca tu sa detii un card de credit sau un card pentru astfel de plati la un numar de institutii acceptate de Orange. Astfel, cand platesti echipamentul pe care il doresti, selectezi drept modalitate de plata cardul respectiv si ulterior platesti conform conditiilor cardului (la datele si in cuantumul stabilit prin contractul dintre tine si banca) - https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate/#detalii
  • Al doilea sistem este cu plata in rate direct pe factura. Acest sistem nu este insa utilizabil pentru orice echipament. Astfel, este necesar sa te interesezi intai daca echipamentul se preteaza la plata in rate pe factura si, daca da, in cate rate. Contractul se semneaza direct cu Orange, iar plata se face in acelasi timp cu plata abonamentului de telefonie sau de date mobile - https://comunitate.orange.ro/questions/2322933-achizitionarea-produselor-rate-factura

 

Eu am folosit ambele variante si mi s-au parut la fel de simple amandoua.

In ceea ce priveste garantia, aceasta este de 24 de luni.

Vizualizare soluţie în postul original

134 Răspunsuri 134

CostinelN
Explorator
Am achizitionat o singura data un telefon in 6 rate de la Orange pentru sotie. Pot spune ca a fost un lucru foarte bun pentru mine pentru ca acele rate practic nici nu le-am simtit, mai ales pentru faptul ca ratele erau incluse direct pe factura si faceam o singura plata. Telefonul a fost disponibil imediat asa ca recomand acest tip de achizitie!

Miha_Z
Campion
Bravo CostinelN, asa este mai accesibil un mobil. In ziua de azi cand sunt atatea de plata, iar salariile mici te ajuta sistemul in rate. E mai usor si resimti altfel plata esalonata a unui produs, decat sa-l platesti pe loc.

Vio73
Campion certificat
Varianta ratelor este de cele mai multe ori de preferat. Sunt accesibile și nici nu simți!

cell_vmc
Junior entuziast
Daca combini o rata simultan cu un buy back si puncte e cool

Vio73
Campion certificat
Dacă ai reușit așa ceva, e extraordinar.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Dar poti achizitiona telefon la reducere dand telefonul tau vechi in sistem buy back, plus puncte si in rate in acelasi timp?

Andu1984
Junior entuziast
Poti cumpara telefoane in rate fara card bancar doar in magazinele fizice dar din pacate online doar cu cardul ceea ce este nedrept pentru ca nu poti cumula pretul bun oferit de orange si online decat fizic,iar pretul difera de la online la magazin fizic de cele mai multe ori.

Razvan
Campion certificat
Dai telefonul la buy-back în magazin, obții un cod pe baza de voucher, valabil 15 zile, apoi dai comanda online, utilizezi puncte cu reducere de pana la 200%, plata în 12 rate prin card avantaj. Recomand sa iei telefonul cu discount la abonament, buy-back și puncte thank you ca este mai ieftin decât abonament dedicat și rare la telefon de la preț întreg.

aNaK1N
Junior
J4+ este un telefon ok

mariussruben89
Explorator entuziast
Salutari, Da sunt mai multe tipuri de a lua un telefon in rate de la Orange, fie folosesti carduriile de credit care colaboreaza in momentul de fata compania, fie astepti sa ai mai mult de 1 an si aproape 6 luni ca client, respectiv abonat, pentru ca cei de la plati sa poata face un istoric legat de cat de bun esti ca client, iar in functie de aceasta categorie se face o clasare in care iti zice fiecarui client ,in functie si de valoarea de abonamente pe cont, ca se poate lua tot telefonul in rate, fie cu 50%, plata integrala a produsului intr-unul din magazinele Orange, fie online cu plata lui la livrarea prin Curier.

Sularov
Junior
Da, poti cumpara telefoane in rate

DanielaH
Moderator

@Sularov - Bun venit în Comunitatea Orange!

 

Pentru că scopul acestei comunități este ca membrii să se ajute între ei adăugând întrebări, răspunsuri, sfaturi utile, te rugăm să-ți argumentezi comentariile și să ne împărtășești din experiențele tale personale.

 

Mulțumim și te mai așteptăm!

gabergenbier
Începător
Recomand abonamentele la telefoane doar in cazul in care ai un salariu mare, deoarece platesti foarte mult pe abonament si mai trebuie sa platesti telefonul ala si 24 de luni. Cele mai tari oferte sunt la prepay

VictorScott
Junior
E posibil daca nu ma înșel ca dupa 1 an de abonament sa poti lua in rate incluse în factura

Miha_Z
Campion
Ca sa poti lua in rate trebuie ca abonamentul tau sa aiba o vechime de cel putin 18 luni sau daca esti utilizator PrePay sa ai o vechime de cel putin 24 de luni. Mai multe detalii gasesti aici: https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate-pe-factura/