anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pablo Escobar Fold 1 cel mai ieftin telefon pliabil de pe piaţă

FaraUnID
Campion certificat

Roberto Escobar, fratele infamului traficant de droguri Pablo Escobar, lansează un smartphone cu ecran pliabil numit Pablo Escobar Fold 1. Acesta este nu doar cel mai ieftin smartphone pliabil de pe piaţă, reclama anunţând acest model cu un preţ de numai 350 de dolari americani, ci şi modul în care Escobar va „învinge Apple”. Nu trebuie să vă verificaţi calendarele, nu este 1 aprilie, iar Pablo Escobar Fold 1 nu este o glumă. Este doar un telefon chinezesc rebranduit.

https://www.youtube.com/watch?v=MwFinjEuBc8

Pablo Escobar Fold 1 = FlexPai auriu

Pablo Escobar Fold 1 este exact acelaşi telefon, cu aceleaşi specificaţii hardware şi cu acelaşi design, însă la un preţ mult mai mic. În timp ce Royole depăşea anul trecut 1.000 de dolari, noul dispozitiv cu brandul Escobar costă de trei ori mai puţin. Se pare că existau nişte stocuri de FlexPai care nu s-au vândut, iar Royole a preferat să scape de ele şi să le rebranduiască pentru Roberto Escobar.

https://www.youtube.com/watch?v=i84u77kFpkQ

Telefonul este bazat pe un chipset Snadpragon 855 de la Qualcomm, 6 GB RAM, vine cu un ecran de 7,8” AMOLED pliabil, camere de 16 şi 20 megapixeli şi 128 GB spaţiu de stocare intern. Pentru 500 de dolari, Escobar va pune la vânzare şi o versiune cu 8 GB RAM şi 512 GB stocare.

- Chipset: Snapdragon 855 2,8GHz

- Camera: 16 MP f/1.8 + 20 MP f/1.8, Dual LED Flash, OIS

- RAM: 6GB/8GB

- Stocare: 128GB/512GB

- Card: da, max. 256GB

- Display: 7.8” pliabil , AMOLED, FHD+ (1.920 x 1.444 Pixeli), 4:3 Aspect Ratio (expanded mode), 308PPI

- Acumulator: 4.000 mAh Li-Po, 5V/5A

- Altele: Dual SIM, senzor de amprentă, barometru

- Sistem de operare: Android 9.0 Pie

- Dimensiuni: 134 mm x 190,35 mm x 7,6 mm

- Greutate: 320g

„Le-am spus multor oameni că voi învinge Apple şi o voi face. Am scos din ecuaţie operatorii şi magazinele pentru a vinde clienţilor telefoane care se pot plia la 350 de dolari, telefoane care costă în magazine mii de dolari de la branduri precum Samsung şi alţii. Acesta este scopul meu, să înving Apple, şi să o fac pe cont propriu, cum am făcut-o mereu” a declarat Escobar pentru Digital Trends - https://www.digitaltrends.com/mobile/pablo-escobar-brother-roberto-folding-smartphone/

De altfel, Escobar se pregăteşte de litigiu cu Apple. Acesta va chema compania în instanţă în cadrul unui proces colectiv pentru 30 de miliarde de dolari, proces care va începe pe data de 6 ianuarie. Fratele lui Pablo Escobar a cheltuit deja 1 milion de dolari pentru a începe acest proces.

Pablo Escobar Fold 1 – MAI REZISTENT decât Galaxy Fold

Telefoanele pliabilie au fost prezentate până de curând drept dispozitive fragile, cu ecrane din plastic care se zgârie uşor şi care în cazul unui şoc s-ar putea strica repede. Pablo Escobar Fold 1 promite să nu fie uşor de stricat. Testul de rezistenţă de pe JerryRigEverything a demonstrat că acest ecran rezistă mai bine decât ne-am fi aşteptat la abuzuri, însă cu siguranţă nu va fi indestructibil.

Roberto Escobar zice însă că telefonul are un ecran protejat cu un strat de „plastic special, foarte greu de spart”.

https://www.youtube.com/watch?v=uWPN2K3YORE

Pablo Escobar Fold 1 – funcţii speciale

Fiind primul telefon pliabil ieftin, probabil că utilizatorii nu vor avea mari pretenţii de la noul Pablo Escobar Fold 1. Totuşi, site-ul oficial promite „securitate specială” pentru Bluetooth şi NFC, menţionând chiar şi un strat de metal care blochează NFC-ul şi alte „comunicaţii”. Probabil că se referă la faptul că atunci când telefonul este pliat, NFC-ul nu poate funcţiona. Probabil.

În cele din urmă, avem trei clipuri de prezentare care prezintă telefonul rapid. Unul este un clip în care putem vedea gestul de pliere şi bucla enormă care se formează între cele două jumătăţi ale telefonului şi o reclamă, în care se face o mică glumiţă la adresa lui Steve Jobs: „Apple Boy Steve once looked into space. He saw Pablo Escobar with a phone beyond anybody’s imagination” (Biatul de la Apple, Steve, s-a uitat spre spaţiu. L-a văzut pe Pablo Escobar cu un telefon care repăşeşte imaginaţia oricui). În cele din urmă, avem o reclamă cu modele în lenjerie intimă care folosesc telefonul.

La preţul de 350 de dolari, trebuie să recunoaştem că Pablo Escobar Fold 1 nu este deloc o afacere rea. Chiar dacă telefonul probabil că nu este foarte bun, este cu siguranţă cel mai ieftin model pliabil de pe piaţă, iar hardware-ul său nu este tocmai rău. Ba chiar este mai performant decât cel al multor tablete cu Android de pe piaţă, mai ales într-un format compact de 7,8”. Trebuie doar să suporţi culoarea aurie a carcasei şi să fii împăcat cu gândul că cel mai probabil nu va exista niciun fel de suport software de-a lungul timpului.

Pablo Escobar Fold 1 este disponibil pentru comandă chiar acum de pe site-ul https://www.escobarinc.com/product/fold1/, însă nu este clar când (sau dacă) vor fi onorate aceste comenzi.

Sursa - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/pablo-escobar-fold-1-este-cel-mai-ieftin-telefon-pliabil-de-pe-piata.-fratele-traficantului-de-droguri-vrea-sa-invinga-apple-18647732/

9 Răspunsuri 9

Razvan
#StarMember
Mulțumim pentru informație, rămâne de văzut, dacă va prinde publicului și se vor vinde, chiar și la 350 $, știind că ecranul s-ar putea să nu mai fie atât de fiabil.

Jay
Campion certificat
Ce tare!.. Sa vinzi pielea ursului din pădure.. Nu m-as gândi nici 2 secunde la o astfel de achiziție..

Ascary
Campion certificat
Parca-i un portofel nu telefon. Se pare ca tot mai multi producatori incearca sa realizeze astfel de telefoane. Ma intreb cel de la Apple cum va arata...

Razvan
#StarMember
Apple reacționează ultimii, dar prezentând tehnologia ca o mare evoluție, mai avem de așteptat 😄

Ascary
Campion certificat
Si numele e un pic ciudat,Pablo Escobar o fi vreo legatura? 🙂

Vio73
#StarMember
Păi este, că e vorba de fratele acestuia , care s-a ocupat de lansare. Interesantă treaba, dar numai când faci legătura cu cine este în spatele afacerii, ți se face pielea de găină. Altfel, devine destul de interesant telefonul. Nu știu dacă va prinde și la public.

cocolosh
#StarMember
Interesant dar nu l-aș achiziționa sub nicio formă! :) Mulțumim pentru informații, habar n-aveam că există așa ceva. Și de obicei nu prea îmi "scapă" nimic.

FaraUnID
Campion certificat
Market-at cum trebuie si pe cine trebuie acesta poate fi telefonul cocalarilor si pitzipoancelor, sa aiba cu ce se afisa in club si la terasa.

Ascary
Campion certificat
Telefonul pe masa in club si o "liniuță" in background 🙂