anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Păreri Huawei P50 Pro

Merită Huawei P50 Pro păstrat ? Am observat că, la actualizarea aplicațiilor face figuri. În schimb este un telefon exceptional chiar și fără servicii google !
9 Răspunsuri 9

Pololică
#StarMember
Face figuri... in ce sens? Din ce am inteles, EMUI 12 cam are mici buguri, dar nu se manifesta la toate telefoanele (sotia are Huawei Nova 5T, cu Google, si nu intampina nicio problema. Nu-i prea place asa tare interfata de EMUI 12, dar cred ca e o problema de gust). Pe forumul huawei, pe P30 si pe P40 par sa se inteleaga bine cu interfata si nu ar fi probleme de functionare. Legat de serviciile Google: sunt unul din utilizatorii care nu ii duc dorul. Am achizitionat un Huawei Nova 8i (la fidelizare in ianuarie) si nu ce am avut nevoie, am gasit (bine, fiind fost utilizator de linux, stiam ca sunt alternative (nu hack-uri, ci alternative). Plus ca sunt aplicatii care nu sunt facute cu cap intotdeauna (am avut o problema prin mai cu aplicatia Lidl Plus: dupa o actualizare, nici macar in AppGallery nu mai era. Am pus-o in lista de Aplicatii urmarite si s-a instalat la cateva zile dupa si functiona perfect).

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu am avut P 30 și încă este in familie. De departe, mi se pare cel mai bun brand de telefoane în raportul calitate- preț. De telecomunicații, nici nu mai zic. Păcat că nu au servicii google!

Razvan
#StarMember
Speram ca după alegerea lui Biden Huawei să reintre în grațiile USA și să avem din nou telefoane huawei cu servicii google incluse. Eu am un P20 pro de care sunt foarte mulțumit.

După P30 pro am spus să încerc și P50 Pro sa văd cât de capabil este. Își merită prețul de acum dar lipsa anumitor aplicații îl cam trage în jos ! Și uneori HMS nu face update aplicațiilor

FLo1
#StarMember
@Razvan: dacă Biden ar utiliza tehnologie de la Huawei, atunci dorințele tale ar deveni realitate. Dar cum șansele pentru așa ceva sunt nule, opoziția Google - Huawei va rămâne veșnică. Bine că există alternative.

Pololică
#StarMember
@Razvan: presedintele SUA (ca functie, nu ca persoana) a folosit (ca telefon (aparat) de munca) pana pe vremea lui Obama telefoane Blackberry din motive de siguranta (pe langa siguranta pe care o ofereau serverele BB, mai erau cateva care o asigurau, evident, de catre Guvern). Acum, cred ca Presedentia folosesc IPhone (doar presupun). Legat de Huawei si SUA: aproape toti americanii cumpara telefoane la abonament (e oarecum ca la Digi: cati abonati vs cati cartelisti are). Apoi, daca Huawei a iesit din peisaj (care functiona doar in retelele T-Mobile (Telekom) si ATT (cu MVNO-urile de rigoare), fara a putea functiona in Sprint (acum la T-Mobile) si Verizon (cu MVNO-urile de rigoare), piata era deja injumatatita din start, iar aproxiamtiv jumatate (tot din americani) folosesc produse Apple. Mergand pe premisele astea, americanilor (care oricum cred ce li se spune, fara a verifica prea mult) nu au resimtit blocarea Huawei (nu stiu daca vor constientiza faptul ca retelele 5G ar fi fost mai ieftine daca erau si chinezii prin zona). PS: sunt unul din cei care au vazut cat mult de ... pupati sunt SUA si cum isi impun (cu bocancii) ideologiile. PPS: mai tine cineva minte cand, la inceputul blocarii (2019-2020), Guvernul SUA zicea ca, in schimbul platii unei amenzi (sau cum or fi numit-o), ar fi mai indulcit putin din sanctiuni (in sensul ca s-ar fi gandit sa accepte colaborarea Google cu Huawei sau sa se poata folosi antene fizice (evident, cu soft american)). Totusi, nu pot sa nu vad faptul ca Huawei si Microsoft lucreaza (tastatura Swiftkeys este a Microsoft), dar Google are interdictie (si aici e si o pierdere destul de mare la Google intrucat Huawei nu avea probleme cu licenta Google in afara Chinei) Oricum, SUA si China sunt, momentan, in razboi comercial (in cazul in care nu era evidenta treaba asta).

mihai_13
Maestru
Pololica "interesant" ce zici tu dar problema este simpla - ce directie iti doresti in viata ... - comunism dirijat de stat - destinul tau este deja "predestinat" - de planurilor altora care stiu ei mai bine ce trebuie sa faci in viata - liberalism-democratie-etc Tu singur respectand legile iti alegi drumul in viata ... in rest bla-bla "bideu" sau oricare ar fi la "casa alba" are in spate cel mai important lucru Democratia si Liberalismul .

DanielaH
Moderator
Vă rog mult să nu vă îndepărtați de la subiect și să revenim la discuția despre Huawei P50 Pro. Mulțumesc.

Anonim
Neaplicabil
P30 si P30 Pro sunt cele mai reușite și stabile telefoane Huawei (părere personală). Din păcate, la fel ca si samsung, se pune accent mai mult pe marketing decât pe transparență (no offense).