anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot inregistra mesaje vocale in whatsapp

Danny13
Junior
Oare de ce nu pot inregistra mesaje vocale in whatsapp? Imi.spune ca nu este suportata limba romana de către telefon.
Am un telefon Samsung note 10 plus luat din magazinul on line. As dori sa stiu ce se poate face.
17 Răspunsuri 17

FLo1
#StarMember
Poti sa spui mai exact ce doresti de fapt? Inregistrarea de mesaje vocale, indiferent de aplicatie (whatsapp sau altele) nu analizeaza "nationalitatea" limbii vorbite. Daca te referi la vreo aplicatie cu comenzi vocale... asta e altceva. Dar poate revii cu detalii.

Danny13
Junior
Nu e adevărat. Whatsapp nu recunoaște limba română pentru înregistrarea mesajelor vocale.

Danny13
Junior
Atașat este o poza care ar trebui sa clarifice ceea ce spun. In loc de limba engleza ar trebui sa fie limba romana dar nu se poate schimba cu limba romana.

FLo1
#StarMember
@Danny13: Asa cum am scris, mai repet la concret pe screen-shotul atasat de tine: - vrei transmitere de mesaj audio? Atunci apesi cercul verde cu simbol de microfon din dreapta campului de editare mesaj. - vrei apel audio? Atunci ai simbolul de receptor in partea de sus a aplicatiei. - vrei apel video? Similar, ai simbolul de camera. Ceea ce vrei tu cu acel simbol de microfon din partea de jos a capturii este (cum am spus) "dictarea mesajelor si scrierea automata a acestora": Acesea sunt setari specifice GOOGLE, si le gasesti in setarile telefonului. Nu depind de whatsapp. Deci adevarul este in functie de ceea ce ne dorim. Dar trebuie sa stim ce vrem inainte de orice concluzii nefondate.

Danny13
Junior
Nu te contrazic . Dar important e ca, nu pot trimite mesaje audio(vocale) pe whatup. Softul telefonului nu recunoste limba romana, nu permite instalarea limbii romane pentru a putea inregistra mesaje vocale.

Danny13
Junior
Deci, urmărește pozele de mai jos și concluzioneaza

FLo1
#StarMember
Nu stiu ce provenienta are telefonul, dar asa cum ti-am spus: este o setare de telefon, nu de aplicatie whatsapp. Mai exact, daca poti vedea in capturile atasate,foloseste pentru functia de "dictare" motorul oferit de GOOGLE, nu cel implicit al celor de la SAMSUNG. Cel de Samsung nu are limba romana, cel de Google o are. Si vei vedea ca apare cu si in limba romana. Altfel ramane pe engleza. Spor.

Vrajitoarea
Cunoscător
Daca se doreste transmiterea de mesaje vocale trebuie tinut apasat butonul cu microfonul din dreapta zonei de scris cat timp vorbesti, cel verde, iar cand e eliberat butonul, mesajul se transmite automat. Asa cum au zis si cei de mai sus, nu are legatura cu limba instalata, pentru ca nu e vorba de conversie in text si nici despre comanda vocala. Si eu am Samsung, dar doar S10, nu plus, si merge.

Razvan
#StarMember
Asa cum spune și colega Vrăjitoarea, ține apăsat butonul de înregistrare și vorbește liber și se va transmite apoi, către destinatar, după eliberarea butonului.

FLo1
#StarMember
Interesa activarea microfonului din partea de jos, iar acela este aferent "scrie dupa dictare". Dar nu cred ca a inteles ce trebuie sa faca.

Danny13
Junior
Mulțumesc pentru răspunsuri, îndrumări, dar problema este ca telefonul nu recunoaște limba romana și nici nu poate fi selectata chiar dacă urmez toate sugestiile primite .

Vio73
#StarMember
Nu merge să apeși pe microfonul din dreapta ( jos), de pe pagina interlocutorului?

Ascary
Campion certificat
Salut Danny si bine ai venit pe comunitate. Mesajul audio Whatsapp nu inregistreaza o limba anume ci sunete. Poti trimite-primi mesaje si fara voce,poti pune doar muzica de exemplu. Daca ai probleme cu aplicatia,dezistaleaz-o si reinstaleaz-o . Intre aceste doua operatiuni,restarteaza telefonul.

FLo1
#StarMember
@Vio73: Nu ai inteles discutia. Acel "microfon" indicat de tine nu are nevoie de "traducere". Dar @initiatorul doreste acel microfon "in limba romana, nu in engleza". Aceasta este posibil doar folosind "motorul de cuvinte al Google" nu cel de la Samsung (Samsung nu are limba romana la aceasta optiune de "DICTARE"). Ce e atat de greu de inteles? Totusi in imaginea "prelucrata" si re-atasata nu mai apare imaginea acelui microfon care intereseaza. Dar priveste in atasamentul acestui mesaj si vei intelege.