anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu beneficiezi reducere telefon nou de peste ani in retea

Titi_8
Începător
Nu se considera cei peste 20 ani în rețea mobil la cumpărare unui telefon noua nici o reducere numai dacă activezi orange lovește consider discriminare!
9 Răspunsuri 9

Trixen_old
Cunoscător
Salut Titi, Cu riscul sa ma insel, cred ca toti operatorii au aceeasi strategie: investesc mai mult in noi clienti decat in retentie. Singurele reduceri pe care le-am prins la achizitie au venit din punctele thank you, insa si alea sunt foarte putine. Cu toate astea, reduceri am primit la abonamente; de-a lungul timpului au fost oferte de retentie (cerute sau primite din senin) unde mi-au oferit preturi foarte bune, pe care nu le-am egalat la niciun alt operator. Telefonul la liber, abonamentul...la cost redus 🙂

FLo1
#StarMember
Abonament trecut la prepay dupa 18 ani a fost cea mai bună alegere. Plătind resurse neconsumate și neprimind nici un avantaj comparativ cu tariful plătit, prepayul este muuuult mai convenabil decat abonamentul.

Trixen_old
Cunoscător
Am luat in calcul si eu trecerea la PrePay, insa pana la urma am renuntat pentru ca: - oricum as incarca lunar - platesc achizitiile din Google pe factura - platesc Youtube Premium pe factura - platesc parcari si taxe de pod pe factura - cand calatoresc prefer sa am o limita de consum, dar sa fiu lasat sa consum mult, urmand sa achit luna urmatoare. Am "reusit" sa ma pierd in Canada, iar netul ala putin si foarte scump m-a salvat :) - costurile pe care le am sunt cel mult egale cu ce as avea pe cartela (tehnic vorbind, cea mai ieftina optiune PrePay cu acces in roaming e mai scumpa decat abonamentul meu, deci sunt in castig oricum)

FLo1
#StarMember
@Trixen: despre utilizarea VoIP si avantajele utilizarii pt plati a unui card in locul SMSului s-a mai discutat. Dar fiecare face cum considera mai ok pt bugetul propriu. Iar un abonament prea redus m-a lasat fara roaming. Activarea costa cat la un prepay. Deci vei intelege alegerea.....

Vio73
#StarMember
Și cu Orange Love primești doar prima dată reducere, iar ulterior, nici nu se pune problema. În ultima vreme, există un sistem de fidelizare destul de slab, ca să nu zic inexistent, iar beneficiile pentru vechii abonați sunt cam vorbe goale.

FaraUnID
Campion certificat
@Titi_8 De cativa ani buni vechimea in reteaua umarul este egala cu zero. Personal am incetat sa mai cumpar telefoane "la fidelizare" (ultima achizitie in acest senas am efectuat-o undeva prin 2014) deoarece consider acest program ca fiind o gluma proasta, o bataie de joc si jignire la adresa abonatilor care sunt in retea inca pe pe vremea diALOg-ului. Pe langa aceste aspecte exista riscul ca pe un telefon achizitionat din reteaua numarul 1 sa te trezesti cu tot felul de bloatware / spyware bagat pe gat cu forta de reteaua numarul 1 si de care nu poti scapa. Dupa cum s-a punctat deja, reteaua numarul 1 prefera sa favorizeze un client nou venit din portare in loc sa aiba grija de acei abonatii pe spatele carora si-au construit imperiul. Mergi pe varianta unui abonament SIM Only in varianta standard cu perioada minima contractula de 30 zile, poate 6 luni si achizitie telefon din alte surse precum Altex, Flanco, Domo, eMag, etc.

Sarah_Amina
Junior entuziast
asa ar trebui , cum să activezi orange , din moment ce ești în rețea, ti se oferă reducere , la vechime.

Trixen_old
Cunoscător
@FLo_1: Stiu ce zici. Am facut in urma cu doi ani un abonament la cost minim doar pentru ca trebuia sa imi portez numarul si nu aveam o optiune mai buna atunci. Ulterior l-am trecut pe Yoxo; nu sunt foarte incantat, dar macar nu e foarte scump. Cu toate astea, am doua abonamente (unul de 16 ani si unul de 12, cred) la care am prins in 2017 o oferta foarte buna la fidelizare, iar la costuri comparabile cu abonamentele Digi am mai multe resurse decat pot consuma in mod realist plus acces si resurse in roaming si international. La abonamentele alea nu renunt decat cand ma instiinteaza ca din punct de vedere legal nu mai sunt obligati sa le tina si ma trec pe PrePay 🙂 Sunt constient ca nu mai gasesc asa ceva pe piata si e unul din motivele pentru care nu plec.

FLo1
#StarMember
@Trixen: e un fapt ce nu-l înțeleg și nu-l pot accepta: ce ar putea să-ți trebuiască să accepți un abonament mai mare de 5€? Diferența (pe care o oferi nejustificat ) este doar pagubă bugetului propriu. Ți se oferă minute ambalate în puf? Ți se oferă internet poleit? Doar pentru că angajații rețelei numărul 1 vor salarii mai mari (deși tehnicul e varză și ar putea fi schimbat total) nu înseamnă că tu trebuie să accepți mai mult de 1 leu pe zi și asta cu bacșiș cu tot.De aceea și Yoxo la cât oferă pentru cei 65 de bani zilnic solicitați e prea mult. Poate de pe la 50 de bani zilnic ar deveni competitiv. Dar este prea avar pentru așa ceva. Totuși, orice mână întinsă primește ceva mai devreme sau mai târziu. O fi și miza Orange.