anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Notificari ceas Vector Luna

cristi_15
Junior
Salutare,
Am achizitionat de curand un smart Watch Vector Luna. Din pacate, la apeluri primite, sms-uri, mesaje pe whatsupp, nu primesc nicio notificare pe ceas, ramane mut, desi conectarea cu telefonul (Huawei Mate 10 Pro) a decurs fara probleme (pot schimba fetele ceasului din aplicatia din telefon, pot umbla in setarile ceasului si altele).
Ma puteti ajuta sa rezolv problema aceasta?
24 Răspunsuri 24

DanielaH
Moderator
Mulțumesc pentru update. Să ne ții la curent, te rog! Baftă!

TheSpecialist
Maestru
Cei de la suport vor răspunde, dar durează câteva zile, ți-am spus. O soluție trebuie sa existe. Eu am stat cu ei odată vreo săptămână la povesti pentru ca voiam sa împerechez ceasul cu alt telefon și nu mai reușeam sa intru în setările inițiale. Ei îmi ziceau ceva de genul sa țin apăsat butonul superior și inferior timp de 10 secunde, și de fapt trebuiau apăsate cel superior și mijlociu. Pana la urma am reușit și am rezolvat problema. Sper sa găsești și tu rezolvarea. Oricum, din ce am observat eu, ceasurile astea sunt mai prietenoase cu Samsung decât cu Huawei.

cristi_15
Junior
Am rezolvat parțial problema (primesc notificări de la whatsapp și sms), în continuare nimic la apeluri. Am încercat și pe un Samsung și am obținut același rezultat. Cei de la Suport încă nu au raspuns, dar nu îmi pierd speranța! Mulțumesc pentru răspunsuri!

TheSpecialist
Maestru
La mine astea sunt bifate :

cristi_15
Junior
Și la mine, la fel! 🙂

TheSpecialist
Maestru
Hm... Ciudat! Ceasul are Update-ul la zi? Dacă da, insemana ca e o problema cu partea de soft a lui.

cristi_15
Junior
Este actualizată și partea de soft. Oare este vreun service unde aș putea să întreb? Pe site-ul oficial nu mai există nimic. Mulțumesc!

TheSpecialist
Maestru
Teoretic, ar trebui sa existe service și pt asa ceva. Dă-i o căutare pe google.

Cosmin_24
Începător
Eu am 3 saptamani de cand le-am trimis email din aplicatie si 2 de cand am gasit un alt email de la support, insa nici un raspuns. Ultimul update al aplicatiei de android a fost in 2017, cand ultimele buguri erau pe aceeasi tema. Eu am un note 8, iar cand sunt sunat se deconecteaza, imi apare link lost in aplicatie si doar daca ii dau unpair si pair iar mai functioneaza...

TheSpecialist
Maestru
Da, aparent s-a cam terminat povestea cu suportul pt acest ceas. Și eu am făcut update telefonului la 10 și nu prea se mai împacă.