anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Motorola G Stylus – alternativa pentru Galaxy Note?

Ascary
Campion certificat
Modelul G Stylus, un telefon proaspat anuntat de Motorola care costa doar 300 de dolari, este o alternativa pentru seria Galaxy Note de la Samsung. Cum vi se pare acest telefon?
10 Răspunsuri 10

Miha_Z
#StarMember

In primul rand imi place mult pretul, in comparatie cu cele practicate de Samsung. :))

Modelul G Stylus dispune de un ecran de 6.4 inch in format 19:9 si are rezolutie Full HD Plus. Bateria este de 4000mAh, 128GB de stocare, 4 GB RAM si procesor Snapdragon 665. Camerele foto sunt 4 la numar: 48MP senzor principal, 12MP pentru Nigh Mode, 16MP pentru fotografii ultra wide de 117 grade si 2MP pentru macro.

https://arenait.ro/motorola-stylus-alternativa-300-dolari-galaxy-note/

Stylus-ul nu este la fel de performant ca la seria Galaxy Note, dar diferenta dintre preturi trebuia sa se regaseasca undeva.

Daca nu as fi "fixata" pe gama Samsung, m-as fi orientat spre acest mobil la 300 Euro, in loc sa fi dat pe Note 10+ ~1100 Euro.

Jay
Campion certificat

Wow!! Foarte mare diferență de preț, daca sunt la acelasi nivel si difera doar firma..

Camera principală, viteza si procesorul mai bune la note.. bateria mai buna la motorola G..

Din punctul meu de vedere, motorola mai are mult de lucru.. au cam rămas in urma.. dar, cu siguranță isi vor gasi si ei piata.. Din ce vad eu aici, nu prea este alternativa pentru note.. mai au de crescut..

https://m.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=10057&sSearch2=&sSearch1=Damsung+note&idPhone1=9788

Razvan
#StarMember
Super, mă bucur că apare concurența, în acest fel vor avea de câștigat consumatorii finali.

Vio73
#StarMember
Da, poate fi o alternativă. Nu știu dacă se ridică la înălțimea Note-ului, dar măcar încearcă, iar ăsta este un lucru extraordinar. Concurența înseamnă progres!

TheSpecialist
Maestru
@ Jay, nu era vorba de Motorola? Am văzut ca ziceai ceva de LG...

Jay
Campion certificat
@The Special List, ba da, despre Motorola e vorba, comparatia din link este ok, Note 10 vs Motorola G Stylus.. cine stie la ce ma gandeam de-am spus LG.. probabil de la G lui moto... as putea sa dau vina pe auto-corect 😄

mihai_13
Maestru

diferenta este de la cer la pamant .. chiar nu inteleg comparatia ... singura "chestie" de luat in seama este pretul .. dar pretul vine din calitate

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10057&idPhone2=9788#*,sm-n970f,*

TheSpecialist
Maestru
@Jay, ok. Eu nu pot sa deschid link-urile, nu știu de ce, și ma gandeam ca am ratat ceva detalii.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Telefonul arata foarte bine, plus ca are trei avantaje pe care nu le-am gasit intr-un telefon de buget pana acum. Rezistenta la apa, difuzoare stereo si stylus. In plus, brandul Motorola este destul de atractiv, la fel si pretul. Cu toate astea, comparatia cu Note 10, chiar si Note 10 Lite mi se pare putin optimista. Singurul lucru pe care il au in comun este acel Pen, chiar si acesta fiind mult mai versatil pe Note 10 Lite. Pentru persoanele care isi doresc Pen si au buget restrans, este o optiune foarte buna.

Vlad_5
Începător
Salutari! Consider ca este exact ceea ce caut. As dori sa stiu daca si cand apare in oferta Orange, sau daca macar fratele lui Moto G Power va face parte din oferta de telefoane. Multumesc!