anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mi-aș dori foarte mult un SMARTPHONE SAMSUNG S 20

JIPA_IONEL
Junior
SUPERLATYWE companiei ORANGE nota 10 cele mai bune oferte
mi-aș dori foarte mult un SMARTPHONE SAMSUNG S 20
5 Răspunsuri 5

Vrajitoarea
Cunoscător
Buna, am citit de cateva ori si inainte si dupa editarea greselilor de redactare si nu imi dau seama decat ca iti doresti un S 20 - aici poti gasi alte discutii legate de acest telefon - https://comunitate.orange.ro/questions/2189611-gama-samsung-galaxy-s20 Daca in schimb esti interesat de o oferta pentru un astfel de telefon, daca prelungesti online abonamentul pentru 24 de luni punctele Thank You valorează de 3 ori mai mult https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane?order=ASC&sort=TopSales&from=0&size=12&filter=SamsungGalaxyS20,Cuabonament1 Informatii interesante despre achizitionarea unui telefon la oferta poti gasi si in alte topicuri discutate pana acum in comunitate, cum ar fi acesta https://comunitate.orange.ro/questions/2195859-obtii-oferta-telefon

DanielaH
Moderator
Te invităm să studiezi ofertele noastre de telefoane din magazinul online https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane.

teacher_
#StarMember
Salut! In ce sens îți dorești? Vrei sa îl primești gratuit,sau la încheierea unui abonament? Nu se dau telefoane gratis aici, să știi..:)

Vio73
#StarMember
Dacă îți dorești foarte mult și îți place acest model de telefon, sunt convins că reușești să îl cumperi! Succes!

Alex_45
Junior
Cadouri nu face nimeni aici