anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Merita cumparate telefoane sau tablete Allview?

O__Mary
Junior entuziast
În ultima vreme, am văzut foarte multe reclame, și doresc sa știu dacă e ok sa investesc într-o tableta românească...
Deține cineva asa ceva?
23 Răspunsuri 23

svetalex
Senior certificat
Și eu am cumpărat o tabletă Allview pentru copii în urmă cu câțiva ani. După aproximativ 8 luni copii au crapat ecranul tabletei. A functionat așa fără nicio problemă până când într-o zi nu s-a mai aprins. Mai avea 2 luni până să expire garanția, dar nu au acceptat să o repare întrucât avea ecranul crăpat și au motivat că aceea ar fi și cauza (deși funcționase cam un am cu ecranul crăpat). Ca și experință de utilizare îmi amintesc că se bloca des și funcționa destul de încet. Personal nu cred că aș mai achiziționa telefon/tabletă Allview

O__Mary
Junior entuziast
Am facut si eu greseala sa cumpar un telefon Allview pentru cineva din familie, acum 2-3 saptamani. Azi dimineata am fost informata ca ecranul are pixeli morti. Urmeaza sa il trimit in service, dar nu prea am sperante.

FaraUnID
Campion certificat
Dacă a fost achiziționat în urma cu 2 - 3 săptămâni, înseamnă că este în garanție. Asta înseamnă că o să fie reparat sau înlocuit pe cheltuiala lor, dacă nu plângere ANPC. ATENȚIE - Sa citești foarte atent ce defect va scrie în fisa de service persoana care va prelua telefonul de la tine. Nu semnezi nimic pana nu citești ce a scris în fisa aia. Poți cere și o copie după acel document. Nu de alta dar sa nu te trezești ca telefonul ajunge în service ce defect provocat de tine si să-ți anuleze garanția. Adică sa nu scrie (dacă nu este cazul) ca dispozitivul prezintă zgârieturi, urme de lovituri, șocuri, umezeala, etc.

Mădălin
Cunoscător certificat
Eu am o lista de produse cu sigla Allview care sunt foarte bune, durabile și ieftine. Marea majoritate a produselor Allview sunt caracterizate de preț mic dar și de seriozitatea celor cu care vorbești când ai o problema . Am observat , de curând de când am cumpărat un Allview X6 xtreme , că nu prea mai optimizează bateria...adică să ai 4200 mah și să fii încărcat zi de zi nu prea e bine. Plus - Allview a început producția unor televizoare de care eu sunt practic îndrăgostit

blankpour
Junior
Două modele de Allview am avut nesansa să le dețin și pot spune că pe departe sunt cele mai slabe telefoane atât la procesare grafică, sunet, autonomie baterie foto-video, dar cel mai prost stau la capitolul constructie (material slab, casant, mat) Nu recomand!

Mădălin
Cunoscător certificat
Am cumpărat la super pretbun Allview X7 pro și sunt foarte mulțumit de el. Pe langa faptul că e destul de bărbătesc (Greu) bateria se incarca rapid și ține extraordinar. Arată și bine ,are semnal mult mai bun decât a51 , lumina ecranului e perfecta in zilele cu soare , camerele sunt destul de bune , sunetul puternic și nu îți dă impresia de cutiuță muzicală ca X4 sau X5 X6 însă ceva mai slab decât pe X6 soul pro care e fenomenal la sunetul de apel. Lăsând la o parte aceste aspecte care îmi plac au rămas vechile plângeri in legătură cu update-urile și aplicațiile specifice Allview. Probabil daca s-ar implica cineva , că Orange , se putea dezvolta aplicațiile pre-instalate și ar ieși ceva bun. Probabil vom uita de Huawei care practic sunt degeaba...boot blocat , garanție pierduta dacă îl deblochezi sa pui un mod cu aplicații și servicii google .

Vio73
#StarMember
E foarte bine că ai o experiență plăcută. Eu am Huawei și aș trece probabil la Sony. Ține și la mine bateria de mă plictisesc ( peste 2 zile). Fiecare știe cel mai bine ce i se potrivește. Am avut și telefoane marca aceea cândva, dar nu sunt pentru mine!

Mădălin
Cunoscător certificat
Este adevărat ce spui .Ideea mea era că piața face că un produs sa devină mai bun.Daca sunt oameni care ar da oricât pe ceva produs sau asamblate in alta țară și nu cumpără niciodată produse românești atunci putem susține cu tărie că suntem o colonie cu principiile importate...

Vio73
#StarMember
Că suntem o colonie, e lucru știut de multă vreme, din păcate.