anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ma intereseaza un ecran pt. telefon Samsung Galaxy S7, la un preț bun

Dorel1
Junior
Am spart ecranul la telefon Samsung Galaxy S7
7 Răspunsuri 7

teacher_
#StarMember
Salut! Nu știu cum ai reușit, dar ai aici niste link-uri, sper să îți fie de ajutor. https://m.emag.ro/search/display+samsung+galaxy+s7 De asemenea https://www.gsmnet.ro/accesorii-piese-telefoane/display-uri-touchscreen-uri_samsung-galaxy-s7 La ce preturi sunt, daca mai pui la socoteală și reparația, mai bine îți iei unul nou prin buy-back, de la Orange Știai că și Orange are service? Uite link-ul. https://www.orange.ro/orange-service/ Chiar daca ai ieșit din garanție, reparația va fi contracost. Nu ar trebui sa fac reclama, dar poate mai e cineva interesat. eMag are contract cu un serviciu de reparatii, numit depanero. Poți să trimiți la ei, cred că din orice magazin eMag, sau prin posta și ei repara la preturi rezonabile. Ai aici linkul https://www.depanero.ro/ Ia legătura cu ei, și sigur te vor ajuta! Daca tot îți cumperi, evita sa iei de pe olx sau alte site-uri de profil, și ia de la comercianți autorizați. Mult succes! Sa ne spui ce ai rezolvat.

Vio73
#StarMember
Se găsesc soluții destule, pe care le ai la îndemână atât pe internet cât și în service-uri autorizate. Și Emag este o soluție, dar e mai bine să cauți prin zonele apropiate ție, mai ales că sunt lucruri care trebuie să le și facă cineva autorizat. Așa, de exemplu, poți cumpăra și de aici: https://www.gsmnet.ro/accesorii-piese-telefoane/display-uri-touchscreen-uri_samsung-galaxy-s7 Oricum, s-ar putea să constați că e mai rentabil să-l schimbi. Succes!

Laura_cio
Senior
Mergi la service-urile de telefonie din orașul tău și verifica prețurile.

Miha_Z
#StarMember
Cel mai indicat ar fi sa verifici in orasul tau cat te-ar ajunge schimbarea display-ului si apoi sa compari cu preturile de pe internet la care sa adaugi costul transportului. Poti incerca chiar si la Orange Shop. Fiind un model mai vechi e posibil sa te ajunga destul de mult si sa nu se justifice acei bani raportat la pretul lui de vanzare SH. Pune in balanta si achizitia unui nou mobil si oferirea lui buy back. Posibil asa sa fii mai castigat.

Romeo_
Senior certificat
Ma, Dorele, ma, mergi intr-un service, dar daca e prea scump nu se merita sa-l mai repari, mai bine cumperi alt telefon si odata cu el folie de sticla sa protejeze displayul, husa tip carte care este fata-spate 😉

DanielaH
Moderator
@Dorel, ai reușit să înlocuiești ecranul la telefon? Revino în Comunitate și spune-ne ce decizie ai luat. Te-au ajutat răspunsurile de aici?

Anonim
Neaplicabil
@Dorel, și recomandarea mea este să schimbi telefonul, e scump să înlocuiești ecranul. Ai un motiv în plus să faci un "upgrade" și să îți achiziționezi un terminal mai nou și performant. Să ne spui ce decizie au luat! Succes!