anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

LG G8s ThinQ

Laura_cio
Senior
In ce consta performanța noului telefon LG G8s ThinQ care urmează sa fie lansat in Europa?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Un telefon pe cinste, așa cum spuneam despre LG în general. Văd că are cat 19 și tot ce vrei la un telefon de top.

 

Noul flagship pregătit de LG va avea specificații desoebite. Vom regăsi un senzor ToF (Time of Flight) la camera frontală, pentru face unlock și emoji 3D animate.

 

De asemenea, telefonul va avea procesor de ultimă generație, Snapdragon 855 și o baterie foarte bună, de 3.500 mAh.

 

Cu toate acestea, acest telefon nu avea și model X50 pentru tehnologie 5G, această specificație se va regăsi numai pe un alt model LG, V50 ThinQ, care va fi lansat tot la Barcelona.

 

LG G8 va avea cameră duală pe spate, cu modul orizontal, jack pentru căști, senzor de amprentă și port USB-C.

Având în vedere aceste specificații, prețul va fi pe măsură. Potrivit celor de la GSM Arena, telefonul va costa în jur de 900 de dolari.

 

Noul flaghip va avea un senzor inovator la camera frontală

 

Conform unui comunicat oficial trimis de LG, noul smartphone G8 ThinQ va avea la camera frontală un senzor ToF (Time of Flight). În timp ce alte tehnologii 3D folosesc algoritmi complecși pentru a calcula distanța dintre obiectiv și un obiect, microcipul senzorului de imagine ToF oferă o măsurătoare mai corectă, captând lumina din spectrul infraroșu reflectată de subiect.

 

Drept rezultat, ToF are o mai mare eficiență când lumina ambientală este crescută, reducând încărcarea procesorului aplicației și, prin urmare, și consumul de energie.

 

Datorită timpilor săi reduși de răspuns, tehnologia ToF este folosită larg în cadrul diverselor metode de autentificare biometrică, precum recunoașterea facială.

 

În plus, deoarece tehnologia ToF vizualizează obiectele în 3D fără a fi afectată de lumina din surse externe, aceasta oferă o rată excelentă de recunoaștere, atât în spații de interior cât și de exterior – ideală pentru implementarea în aplicații de realitate augmentată (AR) și realitate virtuală (VR).

 

Vârful de gamă LG va avea și funcții unice, posibile doar datorită tehnologiei ToF, precum funcția Real Bokeh îmbunătățită. Folosind algoritmul LG pentru camera foto, senzorul 3D poate distinge cu ușurință subiecții umani de obiectele de fundal, permițând utilizatorilor să-și facă selfie-uri mai impresionante vizual folosind diverse niveluri de blur.

 

https://www.yoda.ro/smartphones/pret-urias-pentru-lg-g8-thinq-cat-va-costa-noul-flagship.html

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

eda2k
Cunoscător
Salut, LG G8s face parte acum din oferta Orange ! https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/lg-g8s-128gb-dual-sim-black

eda2k
Cunoscător
Salut! Am achiziționat un smartphone LG G8s și sunt foarte mulțumit. Ce m-a impresionat este implementarea gesturilor - poți controla cu mâna telefonul - îl poți debloca, poți porni unele aplicații și poți modifica volumul. De asemenea, chiar dacă nu are quad dac, LG G8s dispune de sunet DTS:X 3D Surround, cât și de multe preseturi. De asemenea, dispozitivul este capabil să înregistreze stereo, în format flac ! La capitolul cameră foto, LG a implementat un mod prin care se pot activa toate cele trei camere - faci o poză din 3 perspective diferite ! De când l-am pornit, a primit 2 updates, până la update-ul de securitate 1 ianuarie 2020 - nu-i rău pentru LG ... Cred că inovațiile acestui terminal vor fi implementate ulterior și de alți producători. Să nu uităm că LG a introdus modul wide la cameră și activarea knock. Recomand acest smartphone !

DanielaH
Moderator
@eda2k, mulțumim pentru review! Să-l folosești cu plăcere!