anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

La cât timp vă schimbați telefonul?

Razvan
#StarMember
Motive pentru care va doriți un alt telefon.
1 Soluţie acceptată‚

imch
Cunoscător certificat
Eu il schimb cand se strica. Am avut telefoane pentru diferite perioade de timp, cel mai mult 3 ani jumate spre 4 un Blackberry. Un HTC One vreo 3 ani aproape si apoi mi-am luat Huawei, pe HTC nu il mai tinea bateria. L-a folosit tatal meu cu succes inca 2 ani. Primul Huawei m-a tinut putin mai mult de un an. Mi-a placut enorm, dar a fost o mare dezamagire. Bine, nu atat telefonul, cat service-ul. Pentru ca mi-a placut atat de mult, mi-am mai luat un Huawei. Asta se apropie de un an si merge impecabil. Acum sa vedem ce-o mai fi. Nu le inlocuiesc programatic la 2 ani sau mai putin, dar nici nu le tin daca nu mai sunt multumita de ele.

Vizualizare soluţie în postul original

73 Răspunsuri 73

Vio73
#StarMember
Eu unul îl schimb în general atunci când mă plictisesc de el sau când nu mai face față situației. În ultima vreme, sunt mulțumit de S8-ul meu. Doream să trec la Huawei, dar se pare că sunt probleme acolo și nu mă mai bag.

Diana
Cunoscător
Cam la 2 ani ,cand acumulez suficiente puncte sa iau unul nou , mai performant si cu bateria mai puternica , dar nu sa nu coste cat o masina sh , maxim 100 euro, acum o luna am achizitionat Huawei Y 7 2019 ,mult mai bun decat cel avut ,Huawei Y5 2017,cu 120 ron

Ascary
Campion certificat
Maxim doi ani.

Vio73
#StarMember
Eu am deocamdată ce-mi doresc. După ce se va face o trecere la alt tip de rețele (generația a 5-a), mă gândesc să trec la altceva. Sigur, dacă nu intervin surprize neplăcute.

Miha_Z
#StarMember
Eu de fel ma atasez de lucruri si nu le schimb des. Dar sotul meu are mania de a schimba lunar mobilele si in cazul in care are un telefon performant, frumos la aspect si vrea iar sa-l dea atunci trebuie sa intervin. Si uite asa ma sacrific eu si renunt la mobilul de care ma atasasem pentru a-l lua pe al lui. :)) La noi asa functioneaza treburile, deci nu-ti pot spune o data exacta. Acum am Samsung S9+ lila si-i cedasem Iphone 6S. A intrat putin in pierdere, dar asta e, uneori in casnicie trebuie sa te mai si sacrifici. :))

Jay
Campion certificat
Depinde de telefon.. Daca merge fara probleme si nu ma supara ramane cu mine mult si bine.. Cand incepe sa nu mai functioneze cum trebuie, desi realizez ca ar putea fi si reparat, incep sa-mi luceasca ochii dupa alte telefoane, de obicei cu ceva in plus fata de cel vechi.. Se pare ca si eu ma plictisesc, dar, mai greu.. S-a intamplat sa schimb un telefon si la 2 si la 4 ani, dar, pentru ca nu mai functionau bine.. De-a lungul anilor s-a intamplat, cand am renuntat la un telefon, sa am altul sigilat in casa, achizitionat la prelungire..

Laura_cio
Senior
O data la 2 ani, când se se termina contractul abonamentului. Îmi iau și telefon și dacă e ofertant, îmi modific și abonamentul.

fabytm
Explorator
In general odata la 2 ani, s-a mai intamplat sa il schimb mai des sau mai rar, dar in medie, odata la 2 ani. De multe ori bateria este cea care ma determina sa il schimb, nu lipsa de performanta. In acelasi timp, daca il vindeam la 2 ani inca primeam o suma frumusica pe el inapoi, upgrade-ul catre unul nou nefiind asa de costisitor.

Neaplicabil
Cand simt ca incetineste prea mult, pierzandu-si din "smoothness". Pentru moment inca folosesc un Redmi Note 4 si nu da semne de a inceti si nici probleme cu bateria nu sunt, deci probabil urmatorul telefonul il voi lua peste vreo 1-2 ani, dupa ce se maturizeaza treaba cu 5G-ul.

Romeo_
Senior certificat
3 ani e cu folosire / Pana cand imi da de stire / Crede ca-i putin uzat / Si ca trebuie “pensionat” / Fiindca bateria-i slaba / Ori saracu-i depasit / De cel nou iesit pe piata / Si se cere-nlocuit

Daniel
Începător
Anual 🙂

Vio73
#StarMember
Deci Gina le ia odată la doi ani, dar refolosite?

Miha_Z
#StarMember
Ce sa-i faci Vio, asa suntem noi femeile casatorite. Refolosim mobilele uzate, dar performante ale sotilor. :))

Costy
Explorator entuziast
Eu schimb telefonul la un interval de 12/18 luni și în principiu aleg gama de top. Acum folosesc Huawei P30 Pro, după ce am renunțat la Mate 10 Pro. Aștept tehnologia 5G și voi vedea ce și cum.