anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

iPhone x la preț de AUR

GabiBraileanu
Junior entuziast
De ce acest device costa atât de mult la Orange? Chiar și în rate la abonament f mare,iar alți furnizori de servicii mobile le oferă gratis numai sa te duci la ei?
20 Răspunsuri 20

Vio73
#StarMember
Fiecare își are strategia lui. Nu ești obligat să cumperi un produs de la o companie ( x sau y), ci de unde consideri tu.

Razvan
#StarMember
Depinde de perioada achiziției produsului și dacă are parte de ulterior de promoții. Prețul mare la iPhone se datorează și cererii crescute pentru acest device, conform principiului prețului din piață, acesta este influențat de cerere și oferta la un moment dat.

FaraUnID
Campion certificat
1. Apple se vrea a fi o companie premium cu produse si servicii premium, prin urmare aplica preturi de produs premium. 2. Pretul este dictat de piata aka cere si oferta. Cat timp pe planeta Pamant exista persoane care prefera sa arunce peste 1500 de euro pe un produs ale carui costuri de productie nu depasesc 400 de dolari, acel produs va exista pe piata. 3. In cazul produselor Apple cam 30% - 35% din pretul de retail (adica pretul de raft) al produselor il reprezinta brand-ul in sine. Daca pui brand Apple pe o scrumiera, o poti vinde linistit la pret dublu.

Jay
Campion certificat
Gratis nu cred ca este si in realitate.. Este campanie sau marketing.. Si eu am luat un telefon gratis cu un abonament ieftin si nu l-am folosit aproape deloc... net prost, mesaje cu intarziere, mai bine mergea cartela de la Orange.. in momentul cand a expirat abonamentul am portat numarul la Orange.. acum un an si ceva.. In concluzie, telefon ieftin sau gratis, la prima vedere, dar servicii destul de proaste incat sa nu poti folosi telefonul la potential maxim... ar fi cam suparator, zic eu..

Miha_Z
#StarMember
GabiBraileanu, eu sunt si fan Iphone si pe deasupra sunt si braileanca. Ramane doar intre noi 🙂 unde ziceai ca se da gratis Iphone X, ca desi ploua si e cod galben, acum plec si mai fac un abonament. 😉

Laura_cio
Senior
Nu cred ca este gratis, este un mod de a spune ca are un preț mai mic la alte companii. Prețurile diferă de la o firma la alta, ca in orice domeniu de achiziții. Fiecare are beneficiile lui la un moment dat. Câștigam pe o parte și pierdem pe alta, asta face sa fie echilibru.

Anca07
#StarMember
Gratis poate, dar cu abonament de minim 50€ pe cel putin 2 ani:)

GabiBraileanu
Junior entuziast
Așa este ,nici chiar gratis,dar totuși la Orange preturile dânșilor este foarte mare chiar și la un abonament mare

Miha_Z
#StarMember
De cativa ani n-am mai luat mobile la fidelizare, ca am ajuns la concluzia ca nu merita sa platesc un abonament de 30 Euro timp de 2 ani. Prefer acum un abonament mic dar cu beneficii suficiente si sa iau mobilul la liber.

Neaplicabil
Vio73 a raspuns cel mai la obiect,fiecare ofertant are dreptul sa propuna ce produs/servici doreste,la pretul pe care il considera oportun. dar nimeni nu te obliga sa iei acel produs in genere si de la un anume ofertant. piata e libera. libera la oferta si libera la alegere.

Ascary
Campion certificat
Totuși sunt foarte scumpe aceste device-uri. Prețul lor în loc să scadă în timp,creste.Nu prea e normal,producătorii au profit uriaș pentru că noi plătim . Ne mai cumparandu-le,companiile ar scădea preturile,dar așa profita de naivitatea noastră și pasiunea pentru tehnologie.

Vio73
#StarMember
Prețuri uriașe, care nu știu cât se justifică. Sigur, mă refer în comparație cu ceilalți producători.

Teona_moraru
Junior
Am Iphone 8plus si isi merita banii pe deplin! Claaaar ca undeva cateva sute sunt acest mar dragut de pe spate, insa, telefoane costa atat pentru ca merita atat. Sincer

Vio73
#StarMember
Foarte frumos, dar pe mine nu mă încântă!