anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Iphone 13 Pro Max in magazinul online

Daniel4msc
Junior
Aveti idee cam cand s-ar adauga Iphone 13 Pro Max 128GB in magazinul online pentru o eventuala prelungire de abonament ??
78 Răspunsuri 78

Flo_3
Junior entuziast
Eu l-am comandat din 1 octombrie de cand s-au deschis precomenzile si inca nimic (13 Pro Max, Sierra Blue, 128GB). Acum o luna m-a sunat din Shop sa imi spuna ca au unul pe Gold si bineinteles ca am fost prost si nu l-am acceptat, gandindu-ma ca incep sa vina; boy was I wrong :)))

Crepe
Junior
A mai primit cineva vreo veste? Sau a primit cineva telefonul? In special sierra blue.

SRemus
Începător
Am fost sunat de catre un angajat al magazinului orange si mi s-a spus ca nu a ajuns inca telefonul sierra blue dar are un grey pe stoc daca vreau sa-l iau si sa nu mai astept si evident ca am acceptat avand in vedere ca se acopera spatele telefonului cu husa…asta e. Cu toate ca o cunostinta a primit un pro max in 10 zile de la comanda la Altex!!

Crepe
Junior
A mai primit cineva telefonul zilele astea?

vladvas
Junior
Eu nu am primit nimic încă

George201
Începător
Am fost ieri la Orange shop, la mine in oras si am intrebat daca mai ajunge anul acesta telefonul si mi-a spus ca o sa ajunga si ca deja a ajuns la cineva care a comandat cu cateva zile inaintea mea... acuma ramane de vazut. Oricum cand am dat eu comanda, adica pe 9 noiembrie mi-a spus ca o sa dureze intre 4-6 saptamani si ca o sa ajuta inainte de craciun, acuma o sa vad pe saptamana viitoare, poate ajunge.

Viocat
Senior certificat
Din cate am inteles se ia considerare prima preconanda din magazin si tot asa. Voi ati dat preconenzi in octombrie insa in magazine diferite, si mai erau deja abonati care facusera precomanda in aceleasi magazine ca si voi. Insa ei nu au postat pe site informatii. Livrarea fiind de tip primu sosit primu servit, de aceea inca mai aveti de asteptat. Sa stiti ca si in alte domenii variantele noi de produse se lasa asteptate in ultima perioada. Diferenta o face feedbackul primit si aici depinde de fiecare om in parte si modul cum stie sa vomunice. Baxfta tuturor sa va luati produsele, daca nu ati facut-o deja

vladvas
Junior
După aproximativ 2 luni de zile astăzi a ajuns și telefonul meu, iPhone 13 pro graphite. Din câte am înțeles de la agent ar trebui sa ajungă un lot mai mare de telefoane pt sărbători.

teacher_
#StarMember
Super. Bine că ți-a ajuns, chiar daca a avut o întârziere destul de mare. Sa îl folosești sanatos, și te așteptăm cu un review, sau măcar cu o părere despre el, pentru că îmi dau seama că l-ai așteptat cu nerăbdare.

_ioana_
Începător
Am întrebat și eu la Orange astăzi și concluzia este ca încă nu primesc telefoane si se așteaptă comenzi încă din Octombrie, deci cele din Noiembrie nu vor ajunge prea curând

Crepe
Junior
Concluzia lunii - NU COMANDATI DE LA ORANGE. Emag a livrat deja comenzile din octombrie si o parte din cele pe noiembrie. Altex la fel. Flanco la fel. Astazi am fost la un orange si mi-au spus ca au un client care asteapta precomanda de 3 luni jumatate.

Bumbu
Începător
Salut! A primit cineva de curand comanda? Eu aștept de pe 27 Octombrie și încă nimic..

Crepe
Junior
@Bumbu si eu tot de pe 27 oct astept si nimic. La magazinul de unde am dat eu precomanda mi s a zis ca nu au dat nimanui inca pro max pe sierra blue, in caz ca ai luat culoarea asta.

Flo_3
Junior entuziast
@Crepe Am comandat un Sierra Blue pe 1 octombrie, iar pe 17 decembrie au avut unul Graphite pe stoc si m-au intrebat daca il vreau; nemaivrand sa astept luni de zile, l-am acceptat. Dupa o saptamana ii vine unui prieten telefonul pe Sierra Blue... N-am nicio idee ce se intampla behind the scene la Orange, dar e inacceptabil cum au gestionat sitatia anul acesta.

Daniel4msc
Junior
Momentan sunt plecat din tara .. Dar cand voi ajunge, absolut tot, televiziune, telefonie, internet pe care le am la orange de multi ani plus 3 abonamente le voi închide efectiv pe toate. Ma simt luat la mișto in condiția in care astept din august, sunteti niste .... Nu va înjur sau jignesc ca nu meritati nici asta, dar daca lucrați la orange,asta nu inseamna ca puteti pune mana pe un lucru pe care foarte mulți dintre noi il asteptam si cu prrcomanda, si il puteti opri pentru voi si prietenii voștri. Dețin dovezi in cazul in care sunteti interesati. Sa va fie rusine, nesimtitilor !!