anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Iphone 12 Pro Max Precomanda in luna Martie

marialexa18
Începător
Buna ziua. Am facut o precomanda la Orange in magazin de un Iphone 12 Pro Max in data de 08-03-2021. Aveti cumva idee cam cand o sa imi ajunga telefonul? Nu am primit nici un fel de notificare de atunci! Multumesc
9 Răspunsuri 9

FaraUnID
Campion certificat
Comanda plasata pe data de 08-03-2021...... Amator cum ar spune multe persoane! Inseamna ca esti unedeva la grupa mare pregatitoare! Persoanele care joaca in Champions League au plasat comenzile undeva prin Noimebrie 2020 - Decembrie 2020 si abia acum incep sa primeasca telefoanele. https://comunitate.orange.ro/questions/2577029-iphone-12-pro-max https://comunitate.orange.ro/questions/2560556-iphone-12-pro-max-precomanda https://comunitate.orange.ro/questions/2511448-ajunge-cumparatori-iphone-12-pro-max-achizitionate-precomanda https://comunitate.orange.ro/questions/2519023-comanda-iphone-12-pro-max Cinic, dar asta este realitatea!

marialexa18
Începător
Mda....multumesc....Seriozitatea inseamna ca e ceva de nedescris

DanielaH
Moderator
@marialexa18, ne vom interesa la colegii noștri despre statusul livrărilor comenzilor din luna martie. Spune-ne, te rog, ce model (culoare, capacitate) este iPhone-ul comandat de tine. Mulțumim.

marialexa18
Începător
Iphone 12 Pro Max, Gold, Capacitate 128 GB comandat in magazinul din Bucuresti Sun Plaza

FLo1
#StarMember
Trist să te așezi la așa coadă. Și nu pot înțelege proprietarii doritori de avion care n-au grija unui aeroport.

Neaplicabil
Sa inteleg ca toti cei care si-au dat precomanda de atata timp de telefonul asta il vor la abonament? Pentru ca altfel... https://altex.ro/telefon-apple-iphone-12-pro-max-5g-128gb-gold/cpd/SMTIP12PM1GD/ Ajunge probabil a doua sau a treia zi, nu peste luni de zile.

FaraUnID
Campion certificat
@asradu Apple (ca orice alta companie) ofera prioritate acelor retaileri care genereaza vanzari masive, din motive evidente. Din moment ce acel telefon se regseste "pe stoc" in oferta magazinelor concurente (n.b. Altex) iar in reteaua #1 trebuie asteptat intre si aproximativ 6 luni pentru a-l primi...... cred ca spune totusi ceva.

Lucifer
Cunoscător
A prins cineva o super oferta la precomanda iPhone 12 pro max, ca se asteapta luni de zile? Din cate am observat, mai nou, abonamentele Orange nu ofera cine stie ce reduceri la iPhone-urile procurate la abonament. Singurul avantaj ar fi procurarea telefonului in 24 de rate direct pe factura. Gresesc ceva?

FaraUnID
Campion certificat
Produsele Apple nu au beneficiat de super discount-uri la achizitie impreuna cu abonament. Pe langa acest aspect, de cativa ani buni, reducerile oferite de reteaua #1 din Romania la achizitie de terminal impreuna cu abonament, au devenit o gluma de prost gust.