anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

IOS 13 și iPadOS

Florin_D
Cunoscător certificat
Acum câteva minute am primit update pe iPad de la iOS 12.4 la iPadOS 13.1 și la prima vedere sunt ceva diferențe. Prima diferența am observat-o ca pictogramele aplicațiilor sunt mult mai mici decât înainte. Acum tot stau și butonez tableta pentru a vedea funcțiile și cât de practice sunt. Ce păreri aveți despre noul iOS și iPadOS?
4 Răspunsuri 4

teacher_
#StarMember
Super tare. Cred că daca este spre îmbunătățirea performanțelor telefonului, orice upgrade este binevenit. Cu atât mai mult la un telefon mai de top, de la care ai niste așteptări. Dar cel mai bine e sa ne spui tu cum e, după upgrade...

Neaplicabil
Inca nu am testat ca lumea iPadOS 13.1. Tocmai ce l-am pus azi pe o tabletica. Am testat in schimb destul de mult iOS 13. Cea mai mare modificare in iOS 13/13.1 si iPadOS 13.1 este Dark Mode. Nu e singura, binenteles. Mai sunt modificari si prin aplicatia de Mail, SideCar, Download direct in browser, o chestie super binevenita din punctul meu de vedere, si multe alte modificari mai micute. Se poate sa-mi fi scapat si mie cateva, motiv pentru care iti dau un video care s-ar putea sa te ajute: https://www.youtube.com/watch?v=nEAw2Ei7djY

Vio73
#StarMember
Foarte bine. Un mare pas înainte, care înseamnă că se utilizează la capacitate cât mai mare potențialul dispozitivului sau dispozitivelor pe care le folosim!

Razvan
#StarMember
Orice update are lucruri bune pentru device, de exemplu securitate și alte funcții care exploatează capacitatea device și lucruri mai puțin bune pentru el, de exemplu, consum mai ridicat de baterie, lag și incompatibilitate cu anumite aplicații mai vechi.