anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei Watch GT 2

TheSpecialist
Maestru
Zic sa scriu și eu câteva impresii despre jucăria asta.
Am achiziționat-o din magazinul online de la Orange, am făcut comanda vineri seara, iar marți la amiaza aveam deja ceasul expediat prin curier, asa cum mi s-a spus. Ceasul l-am cumpărat beneficiind de 2 reduceri, un voucher de cumpărături și punctele ThankYou strânse pana atunci. Le-am putut cumula cele 2 reduceri fără probleme, transportul a fost gratuit, pachetul a ajuns ok.
Ceasul la prima impresie (și nu numai) arata foarte șic, finisaje frumoase, este foarte ușor și destul de subțire comparativ cu alte Smartwatch-uri. Eu am optat pt versiunea de 46 mm în diametru pt ca nu sunt tocmai silfid și am zis sa ne potrivim.
De sincronizat cu telefonul, un Huawei P20 Pro, l-am sincronizat foarte ușor din aplicația Huawei Health, nativa pe telefon, nu da erori nici măcar când ma conectez și la mașina prin Bluetooth. Rămân ambele conectate la telefon și vad ca se înțeleg bine.
Ca fapt divers acum am conectate la telefon prin Bluetooth un Huawei GT 2, un Fossil Q Marshall și un Vector Luna. Notificările merg doar pe GT 2, fiind primul asociat, dar e amuzant când suna telefonul ca suna toate 3 ceasurile.
Dupa 3 zile de forjare maxima bateria încă are 83%, deci cred ca va tine cu succes cele 2 săptămâni menționate în specificații.
Senzorii de pe el sunt calibrati foarte bine, masoara foarte corect pulsul, pașii, altitudinea( vede diferenta și dacă urc un etaj în casa).
Am și vorbit la ceas, se aude și sunt auzit foarte bine, ceea ce ma încântă maxim ca pot, spre exemplu, sa butonez telefonul fără probleme în timpul unui apel.
Dispune de numeroase fete de schimb, din aplicație, unele sunt editabile chiar. Rezoluția ecranului este foarte bună, pixelii nu sunt perceptibili, pozele se vad excelent.
Per ansamblu, sunt foarte mulțumit de ce am descoperit pana acum la el.
18 Răspunsuri 18

Catalin_34
Începător
Cum de tine la tine bateria atat? La mine de ieri dimineata de la 8 pana acum cand scriu si e 13:20 a scazut la 84%. Eam active toate nebuniile alea dar nu il forjez. Daca am raspuns de 2 ori la el a cate 3 min max. Nu cred ca ma tine nicio sapt asta. Sa fie probleme? Sa il schimb? E la prima incarcare de mine dar nu cred ca tine nici macar 8 zile in stilul asta de scadere a procentajului.

TheSpecialist
Maestru
Nu știu ce sa zic... la mine chiar tine 2 săptămâni bateria, conectat minim 10 ore pe zi la telefon , vorbesc rar , e adevărat, maxim odată pe zi. Și nu prea îl port în weekend, ca nu prea ies atât de mult cu pandemia asta.

Catalin_34
Începător
Deci tu nu il tii conectat 24/24? O fi di asta o treaba. La mine e nonstop conectat, toate activate, il port zi lumina deci. U-l fau jos de la mana deloc. Cand suna raspund si vb atat cat e cazul. Pai sa inteleg ca la tine e mai “protejat” ca sa zic asa si de aia tine. Banuiesc ca daca il deconectez si eu, tai din toate functiile ca sa nu mai masoare toate nebuniile e posibil sa tina m mult. In fine..electricitate este la priza :)))). Dar imi cam dadea cu virgula cum de te tine 2 sapt dar acum am inteles.

TheSpecialist
Maestru
Eu noaptea il dau jos, implicit e deconectat de la telefon. L-am ținut doar vreo câteva nopți pt monitorizarea pulsului și atât. Nu prea pot de fel sa dorm cu ceas la mana.