anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei sau Samsung? Ce alegeți?

mariussruben89
Explorator entuziast
Ce ati alege intre ultimele modele de la Huawei sau Samsung?
Eu merg pe principiul, am folosit Samsung, raman pe Samsung, dar am avut ocazia să folosesc si sa am (sa detin) si un Huawei, de care am ramas placut surprins de astfel de modele din partea acestui operator de brand de telefoane.
Desi la culori, mici indicii, detalii nu se compara cu Samsung, totusi ca sa zic asa, fan #Inraiit #al noilor gadged-uri, este totusi o schimbare in acest brand de telefonie mobila. In momentul de față folosesc Huawei Mate 20 lite, cat si S8.
166 Răspunsuri 166

Jenica
Junior
Samsung are bateria buna, face poze clare, foarte usor de manevrat, meniul accesibil.

Eduard280694
Junior
Samsung. Desi acum detin LG. Dar am avut si cele 2. Samsung ii superior

johnny_reddog
Începător
cu siguranta samsung!!!!

Info
Începător
Dintre aceste doua marci de telefoane , eu ti-as recomanda Samsung , deoarece : 1. Huawei si-a pierdut licenta de la Android , adica nu ai voie sa te loghezi cu conturi Google asa ca securitatea telefonului v-a fi jalnica , atunci cand ti se v-a fura telefonul si ii v-a da reset , nu o sa solicite contul de Google pentru deblocarea telefonului si poate avea acces la telefon . 2. Samsung au modele superbe de telefoane , cu capacitate mare de procesare la un pret decent + sunt si foarte rezistente fata de Huawei .

Hallow_87
Junior entuziast
Recomand Samsung intotdeauna.Toata familia mea are Samsung inclusiv socrii si parintii, mai putin sotul meu.El e cu Iphone.Baterie buna + semnal bun .Foarte rezistente.Am un A8 2018 .10 cu steluță

Anonim
Neaplicabil
Nimeni nu poate spune că Samsung și Huawei fac telefoane proaste. Dar nu trebuie să comparăm "mere" cu "pere". Să comparăm telefoanele din fiecare categorie (low cost, middle și premium). Așa ar fi corect.

Vio73
#StarMember
Așa este, doar că Huawei are ceva probleme.

Florin_D
Cunoscător certificat
Discutam cu sotia mea in concediu la un momentdat despre cam ce mari producatori de telefoane au ramas si am ramas dezamagit cand mi-am dat seama ca in momentul de fata cam singurele optiun au cam ramas Apple, Huawei si Samsung. De ce zic asta!? Pai simplu, daca dupa un timp de la achizitionarea unui telefon dintre producatorii enumerati mai sus, ai sanse sa vinzi destul de repede si la un pret ok dispozitivul. Nu spun ca ceilalti nu sunt cautati, doar ca la revanzarea unui telefon de la un alt producator, il vinzi mai greu si clar cu pret mult mai mic fata de pretul de achizitie. Eu am avut in trecut experiente de revanzare a unor telefoane si am ajuns la concluzia ca doar acestea sunt cautate cel mai des de romani. Deci momentan eu am optat sa merg pe samsung desi am spus-o de nenumarate ori ca nu sunt fan samsung.

ro861
Junior entuziast
In cazul meu, niciunul nu se califica cu necesitatile si preferintele mele

Vio73
#StarMember
Gusturile nu se discută. Oricum, acestea sunt în top!

Cleaver
Junior entuziast
Pana acum am preferat samsungul dar parca încep sa înclin balanța și spre huawei

Vio73
#StarMember
Huawei din gama de vârf existente pe piață, că din cele care o să apară, nu se știe dacă mai au acces la platforma google. E cam problemă acum cu Huawei!

Ascary
Campion certificat
Păcat de acest brand fiindcă se avântase foarte bine în ultimul timp. Telefoanele sunt frumoase,dotări de top,mai ieftine...din aceasta cauză Huawei avea și foarte multe vânzări.

Liva
Junior entuziast
Huawei ofera un mic avantaj. In primul rand fata de samsung la aceeasi configuratie pretul e mai mic. La semnal se zice ca sunt mai bune. Au cel mai tare procesor de pe piata kirin care nu are concurent. Plus ca sunt primii care au venit tot timpul cu design nou. Dezavantaj ar fi ca nu exista meniu la programele de interfata. Ca sa rezolvi aceasta treaba instalezi un launcher. Samsungul a devenit popular pentru ca nu a mai avut concurent mai ales pe partea la ecranele suprasaturate cu superamoled care se vad mult mai bine. Mai ales afara la soare puternic ai vizibilitate mai mare. Au incercat htc sa-i ajunga cu superamoledul lor dar nu au facut fata. Deci samsung in ultimul an s-au rebranduit si au copiat designul de la huawei cu ecranul infinity display. Se pare ca huawei e mai bun calitate pret. Samsugul a produs tot timpul telefoane extrem de scumpe. Probabil din cauza superamoledului. Acum sunt intr-o usoara cadere la vanzari de telefone.Deci daca nu te deranjeaza ca huawei nu are meniu si poti folosi un launcher e mai bun la calitate pret. Samsung sta bine pentru ca produce piese pentru telefoane mobile si pentru alte tipuri de aparatura. Compenseaza de aici pierderea pe vanzari de telefoane.Huawei si le produc singuri evtoatecla un pret mai bun si toate sub marca lor: echipamente pentru retele mobile, routere etc.

Ascary
Campion certificat
Și Huawei și Samsung în construcția telefoanelor s-au inspirat de la Apple. Nu știu cum ar fi arătat telefoanele din ziua de azi dacă Apple nu ar fi existat 🙂