anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei sau Samsung? Ce alegeți?

mariussruben89
Explorator entuziast
Ce ati alege intre ultimele modele de la Huawei sau Samsung?
Eu merg pe principiul, am folosit Samsung, raman pe Samsung, dar am avut ocazia să folosesc si sa am (sa detin) si un Huawei, de care am ramas placut surprins de astfel de modele din partea acestui operator de brand de telefoane.
Desi la culori, mici indicii, detalii nu se compara cu Samsung, totusi ca sa zic asa, fan #Inraiit #al noilor gadged-uri, este totusi o schimbare in acest brand de telefonie mobila. In momentul de față folosesc Huawei Mate 20 lite, cat si S8.
166 Răspunsuri 166

Razvan
#StarMember
Huawei, din gama premium. Lentilele Leica sunt doar pe cele din gama P10/P10 plus, P20/P20 pro, P30/P30 pro și Mate 10/20 pro care se vând în România. @initiator, a compara S8 cu Mate 20 lite pe parte de foto e un pic cam forțată, mai ales ca unul e din liga premium și altul low-cost. Ca și performante, Mate 20 lite se poate la trântă cu brio cu S8, are și 256 QAM. Am avut P10 lite și de curând am trecut la P20 pro, nici exista grad de comparație pe parte foto între cele 2. De la posesorii de P30 pro, spun de departe e cel mai reușit terminal pe parte foto-video. Bineînțeles recepția semnalului este peste orice telefon samsung/Apple și alte firme, poate Xiaomi sa fie la fel de bun. Mergi cu încredere pe Huawei.

mariussruben89
Explorator entuziast
Da, sa știi ca asa si este, Razvan, legat atat de semnal cat si ca baterie, lucreaza chiar bine, o sa trec pe un model mai premium de la ei, avand in vedere ca si Mate 20lite,inca e bun, dar as vrea sa am camerele acelea Leica. Am mai observat si ca recunoaștere facială, lucra mai bine.

Ascary
Campion certificat
Îmi spune și mie cineva va rog cum se comportă un Huawei in realitatea virtuala și dacă se poate transforma într-un laptop așa cum o face Samsung ? Mulțumesc

camy_litere
Începător
Samsung. Deși S6 Edge, cu marginile rotunjite e foarte sensibil, costurile de mentenanță sunt mari.

Vio73
#StarMember
Foarte bun P30 PRO. Am rămas cu gura căscată la ce semnal și capabilități are chinezul ăsta!

mariussruben89
Explorator entuziast
#Poate daca voi trece la varianta premium ,a brandului Huawei, as opta pentru acesta P30 Pro*# #Da din punct de vedere semnal,baterie,observ si eu ca sunt putin mai bune ca Samsung#.

Razvan
#StarMember
E diferența mare, am avut de ales între Samsung S9 și Huawei P20 pro și am ales pe cel din urma.

Ionela_Lorena
Junior
Samsung imi place mai mult

Ascary
Campion certificat
Într-adevăr este o diferență mare intre Samsung și Huawei. Huawei se poate compara cu Sony,LG,Motorola. Samsung e in alta liga. Doar Apple se poate compara cu Samsung .

Vio73
#StarMember
Samsung e ok din mai toate punctele de vedere, dar pot spune că Huawei excelează la capitolul semnal. Nu știu dacă toate modelele, dar cele de vârf, cu siguranță.

Razvan
#StarMember
De la Samsung doar gama Note e în alta liga, sa zicem ca se compară cu Apple, deși mărul nu e cu mai nimic special dpdv hw, are doar un IOS mai rapid și mai închis, în rest un telefon scump datorita brandului. Mna, acu fiecare cu preferințele lui.

Ascary
Campion certificat
Așa este Răzvan,Note a fost mereu altceva. Chiar și acum câțiva ani cand lui Note7 căruia îi explodau bateriile :)))

Ascary
Campion certificat
E știut că pa partea radio Huawei (gama de vârf) bate orice la ora actuala,însă preturile la aceasta gama sunt atât de asemănătoare că nu mai știi care-i Samsung și care e Huawei. Acest brand a câștigat mulți clienți și datorită faptului că a produs telefoane bune la preturi acceptabile.

Vio73
#StarMember
Sunt scumpe, dar eu nu am văzut să aibă așa semnal alt telefon. Păcat că există problemele astea, tocmai când mă hotărâsem și eu să-mi iau o jucărie din asta.

Razvan
#StarMember
Avansul comercial al Huawei a mușcat din cota de piață a mărului și de aici scandalul cu google.