anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei P40 Pro este o certitudine

FaraUnID
Campion certificat

Huawei P40 Pro este o certitudine. Huawei a confirmat pentru Frandroid https://www.frandroid.com/marques/huawei/652048_huawei-p40-rendez-vous-fin-mars-2020-a-paris-pour-le-lancement prin intermediul CEO-ului diviziei „Consumer”, Richard Yu, că va anunţa noua gamă de produse P40 în luna martie, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Paris, păstrând tradiţia ultimilor doi ani de lansări. Acesta a dezvăluit câteva caracteristici interesante despre noua serie, în timp ce simultan pe internet au început să apară primele imagini cu telefoanele, realizate pe baza planurilor oficiale în format CAD. Design-ul nu este surprinzător deloc, mai ales când luăm în calcul direcţia în care merge piaţa de smartphone-uri.

 

Huawei P40 Pro va fi un nou flagship concentrat pe funcţiile foto, însă Richard Yu promite şi un design nou, diferit de cel pe care l-am văzut în ultimii ani în această gamă de produse. Desigur, Huawei va lucra la îmbunătăţirea autonomiei la o singură încărcare, zvonurile vorbind deja despre un acumulator de 5.000 mAh bazat pe grafen. La capitolul performanţă, acest model nu este aşteptat cu prea multe surprize, întrucât tradiţional seria P foloseşte procesoarele Kirin pe care le foloseşte seria precedentă Mate, care se lansează în toamnă.

 

Desigur, software-ul rămâne un punct sensibil al seriei Huawei P40. Richard Yu a confirmat că noile telefoane vor fi lansate cu Android 10 şi EMUI 10, desigur, echipate cu Huawei Mobile Services, în locul Google Mobile Services. Asta dacă nu se întâmplă vreo schimbare în atitudinea Statelor Unite ale Americii faţă de Huawei în următoarele câteva luni.

 

În timp ce Huawei Mate 30 şi Mate 30 Pro, primele telefoane Huawei fără servicii Google nu au fost lansate în Europa la scară largă, Huawei va încerca să rezolve această problemă cu Huawei P40, urmărind distribuţia pe canalele „tradiţionale”, adică prin magazine tradiţionale şi operatori telecom.

 

Cel mai nou „leak” de la OnLeaks şi 91Mobiles https://www.91mobiles.com/hub/huawei-p40-pro-renders-design-cameras-exclusive/ prezintă şi primele imagini cu noul Huawei P40 Pro, un telefon care ar trebui să aducă ceva nou la categoria design, conform CEO-ului. Se pare însă că va aduce ceva nou pe partea din faţă, însă nu şi pe spate.

 

Huawei P40 Pro va beneficia de primul ecran curbat nu doar pe laterale, ci şi în părţile de sus şi de jos. Imaginile arată că Huawei va folosi sticlă curbată pe patru laturi, doar colţurile fiind întrerupte din curbură de rama metalică, care va asigura rezistenţa structurală a dispozitivului. Această noutate va fi însă alăturată unui spate destul de „banal”.

 

Spun banal pentru că am văzut deja acest design în ultimele câteva luni de la mai mulţi producători. Atât Apple, cât şi Google cu seria Pixel 4, iar de curând Samsung, au prezentat telefoane cu camere foto încadrate în module dreptunghiulare sau pătrate pe partea din spate, poziţionate în colţul din stânga-sus. Ecranul ar putea avea un orificiu pentru cameră, însă declaraţiile Huawei sugerează că ar putea fi vorba şi despre o soluţie sub ecran.

 

Ba chiar modului Huawei este extrem de similar cu cel pe care Samsung pare să îl pregătească pentru Galaxy S11, fiind încadrat într-un dreptunghi aproape identic, ieşit în relief faţă de capacul din sticlă. Modelul P40 standard are ecran mai mic şi nu dispune de marginile curbate de pe varianta „Pro”.

 

Având în vedere istoria lansărilor Huawei din trecut, evenimentul de lansare pentru seria P40 ar putea avea loc pe data de 25 martie, adică ultima zi de marţi a lunii. Referitor la preţ, seria Mate 30 a demonstrat că producătorul chinez poate ţine pasul cu preţurile concurenţei, Mate 30 Pro fiind oferit la 1.100 euro. Probabil că modelul standard P40 va fi mai apropiat de modelul Mate 30, lansat la 800 euro, în timp ce P40 Pro ar putea veni la 1.000 sau 1.100 euro.

 

Nu poate fi scos din ecuaţie nici un model P40 Porsche Design, cu preţ şi mai mare, apropiat mai degrabă de 2.000 de euro.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/huawei-p40-pro-detalii-despre-software-primele-imagini-data-de-lansare-si-pret-posibil-18672776/

35 Răspunsuri 35

Jay
Campion certificat
Huawei prinde avant si devine o concurenta din ce in ce mai serioasa.. cu toate piedicile.. bravo lor. Cred ca cei de la Huawei le vor da din ce in ce mai mari batai de cap celor de la Samsung si, o spun cu toata simpatia pentru Samsung.

FaraUnID
Campion certificat
Citesem la un moment dat pe www cam in ciuda tuturor problemelor si scandalurilor politico - economice in care sunt implicati, au reusit sa detroneze Apple la numarul de unitati vandute la nivel global.

delfinas
#StarMember
Pai Trump a incercat sa ajute Apple, dar uita ca Huawei are acces la jumatate din populatia planetei, daca adunam China si India. Plus ca, prin decizia asta "desteapta", a transformat Huawei intr-o victima, crescandu-i popularitatea!

Neaplicabil
Nu pot sa nu-i respect pe cei de la Huawei pentru taria de caracter si pentru perseverenta de a face, in ciuda tuturor piedicilor, ceea ce le place si ceea ce le-a adus renumele pe piata internationala.

FaraUnID
Campion certificat
@delfinas Trump defaima intr-o veselie Apple pe twitter, doar ca mesaje lui pe twitter referitoare la Apple erau postate de pe terminale iPhone....

Neaplicabil
Ceva de genul: Apple e naspa, dar device-urile lor sunt buuuune. :))

teacher_
#StarMember
Abia aștept acest P40 pro... Nu știu dacă voi avea vreodată buget să îl cumpar, poate varianta lite, dar totuși, aceasta tehnologie îmbunătățită continua să mă surprindă.... Sunt curios ce va apărea pe viitor, după acest P40...

Razvan
#StarMember
E bine ca merg înainte cu producția de telefoane, probabil sunt pe plus, în pofida interdicției de a utiliza serviciile Google. Poate, după anunțul grupului Orange că vor continua investițiile cu Huawei pe 5G, vânzările în Europa își vor reveni.

Vio73
#StarMember
Așteptăm cu interes. Nu știu însă cât de atractiv va mai fi pentru anumite piețe.

FaraUnID
Campion certificat

Iata ca dupa machetele CAD prezentate la inceputul discutiei avem si 2 leak-uri cu posibile variante de design pentru Huawei P40 Pro.

 

Huawei urmează să lanseze în primăvară P40 Pro, următorul său smartphone de top, în ciuda problemelor pe care compania le are pe partea software. Lansarea Mate 30 şi Mate 30 Pro a demonstrat că vânzările din China sunt de ajuns pentru a ţine compania în topul producătorilor, în timp ce disponibilitatea limitată în alte regiuni, pentru fanii pasionaţi, a oferit celor care şi-au dorit cu adevărat accesul la acest model. Chiar dacă suntem aproape de lansarea P40 Pro, design-ul exterior este încă incert, având la dispoziţie mai multe variante bazate pe informaţiile care s-au scurs pe internet.

 

Cele două variante noi de design pe care le avem acum la dispoziţie nu sunt extrem de diferite între ele, folosind aceleaşi elemente, dar ordonate diferit pe corpul dispozitivului.

 

1. Varianta Huawei P40 Pro: perforare mare în display

 

Prima variantă vine de la @9TechEleven şi sugerează că P40 pro va avea un design mai degrabă apropiat de cel al lui Galaxy S10 pe partea din faţă şi de cel al presupusului Galaxy S11 pe spate. Ecranul pare să adopte un decupaj în colţul stânga-sus în formă ovală, similar cu cel de pe Galaxy S10+. Motivul pare să fie integrarea unui modul cu două camere. În rest, design-ul prezentat pare să fie lipsit de ramă în jurul display-ului, iar marginile par a fi curbate, similar cu ceea ce am văzut în leak-urile precedente.

Pe partea din spate, avem un modul de cinci camere, încadrat într-un dreptunghi cu colţuri rotunjite. Nu este tocmai clar care ar fi scopul fiecărei camere în parte, însă putem presupune că măcar patru dintre ele vor fi similare cu ceea ce am văzut anterior pe dispozitive huawei: cameră wide, cameră ultra-wide, zoom şi un senzor 3D TOF. Cea de-a cincea cameră ar putea fi una macro, sau una dedicată filmării, ca în cazul Mate 30 Pro. Modulul de cameră pare să fie similar cu cel de pe Galaxy S11 pe care l-am văzut în leak-uri.

 

2. Variaanta Huawei P40 Pro: şase camere pe spate

 

Un alt design din leak-uri sugerează însă că P40 Pro ar putea fi inspirat mai degrabă de Galaxy Note10. Ecranul curbat ar putea fi perforat doar în partea centrală, cu spaţiu pentru o singură cameră foto. Având în vedere că seria P nu a avut niciodată mai mult de o cameră frontală sau un senzor foto/video standard, ar fi mai uşor de crezut că nici P40 nu va adopta un modul foarte complex, această caracteristică fiind păstrată pentru dispozitivele din gama Mate.

 

Pe partea din spate însă, acest design propune nu mai puţin de şase senzori foto. Cinci dintre ei par a fi integraţi în modulul dreptunghiular, similar în design cu cel al design-ului anterior prezentat, iar unul în plus, cel de tip 3D TOF, fiind amplasat undeva în partea de jos, alături de blitz. De altfel, separarea senzorilor 3D de camera principală este ceva ce am văzut atât pe Huawei P40 Pro, cât şi pe Galaxy Note10+ de la Samsung.

 

Oricare ar fi varianta pe care Huawei o va aduce pe piaţă, este destul de clar că modelul P40 Pro va avea multe camere foto pe spate. Având în vedere că Xiaomi, Samsung şi Apple au început să se apropie de performanţa dispozitivelor sale, Huawei cu siguranţă va încerca să împingă şi mai mult capabilităţile de captură ale dispozitivelor sale în 2020. Va fi interesant de văzut însă ce camere noi va aduce acest telefon, întrucât producătorul chinez este recunoscut în ultimii ani pentru inovaţii în special în acest domeniu, oferind prima dată cele mai noi funcţii foto şi video.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/doua-posibile-design-uri-pentru-huawei-p40-pro.-cum-va-arata-urmatorul-telefon-de-top-18681522/

Sursa 2 - https://www.gizchina.com/2019/12/28/huawei-p40-pro-renders-leaks/

 

FaraUnID
Campion certificat

Suntem la doar câteva luni distanţă de anunţul oficial al lui P40 Pro, telefonul flagship al companiei chineze Huawei, iar acum avem şi primele fotografii cât-de-cât autentice. Am văzut telefonul în trecut în diverse modelări 3D pe baza specificaţiilor hardware folosite de către producătorii de accesorii pentru a pregăti în avans huse de protecţie, însă acum unul dintre aceşti producători pare să fi scăpat fotografii cu ceea ce pare a fi o machetă de P40 Pro, dezvăluind ecranul său extrem de curbat.

 

Fotografiile au apărut pe Weibo, celebra reţea de socializare din China şi prezintă o husă realizată special pentru Huawei P40 Pro. Aici, telefonul este prezentat cu un modul de cameră dreptunghiular foarte proeminent pe partea din spate, telefonul fiind echipat cu nu mai puţin de cinci obiective distincte, dintre care unul pare a fi de tip zoom cu periscop. Un blitz LED pare să fie de asemenea integrat în acest modul.

 

Pe partea din faţă, cel mai interesant element al lui P40 Pro în aceste imagini pare să fie decupajul pentru două camere foto. Vorbim despre un panou perforat, similar în design cu cel de pe Samsung Galaxy S10+, însă în cazul Huawei acesta este poziţionat în colţul din stânga sus. Tot aici putem vedea noul ecran foarte curbat, care se întinde şi pe lateralele de sus şi de jos, pe lângă cele din stânga şi dreapta, cum am mai văzut în ultimii ani pe la majoritatea producătorilor.

 

Din acest motiv, husa pare să fie adaptată la noul design, fiind construită cu margini mai mari deasupra şi sub telefon, pentru a preveni impactul direct asupra ecranului curbat în cazul unui accident. De altfel, tot telefonul, atunci când este privit de sus sau de jos, are o formă foarte curbată, care ar putea sugera că va fi foarte confortabil de ţinut în mână. Din cauza faptului că va fi cu siguranţă construit din sticlă, cel mai probabil însă, acest model va fi foarte alunecos.

 

Alte elemente interesante care pot fi observate în aceste fotografii sunt prezenţa unui port USB-C, dar nu şi a unui jack pentru căşti, componentă la care s-a renunţat încă de la P30 Pro, cât şi un port infraroşu pentru funcţia de control de la distanţă ale dispozitivelor electrocasnice.

 

Întrucât SUA şi Huawei nu au ajuns încă la o înţelegere, putem presupune că şi acest nou flagship al producătorului chinez va fi livrat fără servicii Google pre-instalate. P40 Pro va fi însă livrat cu EMUI 10, noul sistem de operare al companieie, care este însă bazat pe Android 10, însă în varianta AOSP, fără integrare cu aplicaţiile Google şi fără actualizările de securitate oficiale.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/huawei-p40-pro-cum-arata-urmatorul-telefon-cu-camera-de-top-si-ecran-foarte-curbat-18690335/

Sura 2- https://www.gsmarena.com/images_of_huawei_p40_pro_case_show_a_penta_camera_on_the_back_flat_screen_on_the_front-news-40907.php

 

FaraUnID
Campion certificat

Au aparut primele imagini pe Internet cu Huawei P40 Pro

 

Noi imagini digitale 3D cu Huawei P40 Pro au fost scurse pe Internet de Evan “Evleaks” Blass, cunoscut pentru informatiile despre smartphone-uri pe care le transmite inainte de data oficiala de lansare, scrie The Verge https://www.theverge.com/2020/1/16/21069860/huawei-p40-pro-leak-image-cameras-specs

 

Potrivit informatiilor si imaginilor obtinute de Blass https://twitter.com/evleaks/status/1217984519233572867, noul Huawei P40 Pro va folosi ceramica in design si va avea un sistem foto si video complex.

 

In imagini se pot observa 5 senzori de imagine Leica pe spatele smartphone-ului, ce includ si o camera telefoto in stil periscop.

 

Huawei P40 Pro ar putea avea si un display fara “breton” (marginea ecranului), cu o gaura pentru doua camere selfie. Butoanele de volum si pornire se afla pe partea dreapta a dispozitivului si smartphone-ul pare sa fie dotat cu port USB-C.

Ultimele doua serii Huawei P au fost prezentate oficial in Paris, in luna martie, asa ca lansarea oficiala a noului P40 Pro ar putea avea loc la inceputul primaverii.

 

Sursa - https://www.digi-world.tv/stiri/digital-tech/au-aparut-primele-imagini-pe-internet-cu-huawei-p40-pro-ce-numar-impresionant-de-camere-are-27588

 

FaraUnID
Campion certificat

Pentru că suntem la doar câteva săptămâni distanţă de presupusul eveniment de lansare al noii serii Huawei P40 Pro, zvonurile despre acest smartphone încep să apară într-un ritm din ce în ce mai alert. Astfel, astăzi avem primele fotografii „spion” cu un telefon care pare să fie noul flagship al producătorului chinez, care dezvăluie câteva detalii despre acesta. Desigur, telefonul este protejat de o husă care ascunde design-ul complet, deci nu putem confirma încă dacă imaginile 3D pe care le-am văzut în trecut sunt sau nu bazate pe planurile reale.

 

Fotografiile au fost publicate iniţial pe Weibo, populara reţea de socializare din China, pe contul Digital Chat, cunoscut pentru astfel de „leak”-uri despre smartphone-uri încă nelansate. Postarea a fost ştearsă între timp, însă nu înainte ca fotografiile să poată fi descărcate şi preluate şi de alte publicaţii. Se pare că Huawei este într-un stadiu foarte avansat de dezvoltare cu telefonul, acesta fiind deja testat în scenarii de utilizare normală, în metrou.

 

De obicei, aproape de finalizarea hardware-ului, companiile testează telefoanele în public, pentru a putea identifica probleme legate de conectivitate. Astfel, telefoanele sunt acoperite cu nişte carcase de plastic, pentru a nu putea fi identificate cu uşurinţă de către cei din jur. În cazul de faţă, telefonul nu seamănă foarte mult cu ceea ce am văzut în fotografiile neoficiale de până acum, însă software-ul şi câteva caracteristici de design dau de gol faptul că este vorba despre Huawei P40 Pro.

 

În primul rând, putem vedea un decupaj în ecran, în colţul din stânga-sus, unde sunt găzduite două camere foto. Telefonul pare de asemenea să includă o folie deasupra ecranului, fiecare cameră beneficiind de un decupaj propriu în husă. Acest lucru ar putea sugera că pixelii dintre cele două camere ar putea fi aprinşi, spre diferenţă de alte telefoane cu astfel de decupaje, precum Galaxy S10+, de exemplu.

 

Alte elemente pe care le putem observa din aceste imagini sunt marginile curbate ale ecranului, care sunt destul de „obişnuite”, nu de tip „cascadă” precum în cazul lui Huawei Mate 30 Pro. Ce nu putem vedea este însă dacă ecranul este sau nu într-adevăr curbat spre marginile superioare şi inferioare. Alt element „secret” este modulul de cameră, care este complet acoperit cu ceea ce par a fi două capace. Probabil că Huawei încearcă să ascundă poziţia reală a camerelor, având capace şi pe stânga şi pe dreapta. Forma dreptunghiulară a capacelor sugerează însă că modulul de cameră va fi similar cu ceea ce am văzut în leak-uri, cu un design similar cu cel pe care şi Samsung îl foloseşte deja pe modelele S10 Lite şi Note10 Lite.

 

Lansarea lui Huawei P40 Pro este aşteptată cândva în luna martie, în cadrul unui eveniment în care vom vedea şi alte modele din serie, precum modelul P40 standard sau P40 Lite.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/huawei-p40-pro-in-p...

Sursa 2 - https://www.gsmarena.com/first_huawei_p40_pro_photos_surf...

 

Anonim
Neaplicabil

Au apărut zvonuri proaspete cu privire la prețuri.

Huawei dorește să atragă noi clienți cu seria 40.

Conform zvonurilor, prețurile vor fi:

Huawei P40 – 600 euro;

Huawei P40 Pro – 800 euro;

Huawei P40 Pro Premium Edition – 1000 euro

Sursa:

https://gadget.ro/bursa-zvonurilor-preturile-ce-urmeaza-a-fi-practicate-pentru-huawei-p40-p40-pro-si-p40-pro-premium-edition/