anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei Nova 6 5G

Anonim
Neaplicabil
Vești bune pentru cei care își doresc un telefon 5G.
Noul Huawei Nova 6 5G va fi lansat în decembrie.
Să sperăm că va fi lansat și în Europa.
Prețuri decente:
8 GB RAM + 128 GB spaţiu de stocare – 500 dolari;
8 GB RAM + 256 GB spaţiu de stocare – 540 dolari;
12 GB RAM + 256 GB spaţiu de stocare – 585 dolari.
Link mai jos:
https://www.gadget.ro/huawei-nova-6-5g-va-fi-lansat-oficial-pe-5-decembrie/
11 Răspunsuri 11

Jay
Campion certificat
Eu nu pot sa ma laud ca sunt in pas cu moda prea des :D.. Asa ca nu vreau sa fiu printre primii care achiziționează 5G, mai ales că nu m-am dat niciodată în vânt după Huawei.. asa ca, astept sa se mai așeze.. conditiile.. :) Încet, încet vor mai apărea si alte modele si vor mai scădea si preturile.. se va mai îmbunătăți si semnalul.. Caracteristicile nu sunt rele.. si culoarea iti ia privirea instant :)))

Firefly
Cunoscător
Destul de frumușel Nova asta, reușit la design. Abia aștept sa vad un Review pe YouTube la acest telefon.

Vio73
#StarMember
Să sperăm că se vor înmulți terminalele 5g și așa, cred că prețurile vor fi din ce în ce mai accesibile pentru doritori. Din ce observ, are specificații decente și un preț accesibil ( dacă vor fi și la noi tot pe acolo). Așteptăm cu interes să se lanseze și să ajungă și la noi!

Anonim
Neaplicabil
Apropos de culoare, îmi doresc un telefon roșu :)))

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Arată bine și specificațiile sună foarte bine. Trebuie să menționez că prețurile din China diferă mult de cele din Europa, telefonul va fi mai scump la noi.

teacher_
#StarMember
Eu l-am văzut în iarna trecuta, prin Asia... A fost lansat ceva model Nova in Malaezia atunci, dar nu l-am luat, îmi era teama sa nu fie compatibil cu rețelele europene. Îmi place mult designul și specificațiile...

TheSpecialist
Maestru
Dar, întrebarea de 1000 puncte, va veni și cu aplicațiile Google? YouTube, browser, Google Play, etc?

Neaplicabil
Nu e rau. Si pretul mi se pare decent pentru ce ofera. Cat despre GMS, personal, pana nu se clarifica apele intre Huawei si US, nu cred ca o sa mai avem vreun telefon nou cu Google Services inclus. Cat despre culoare, cum zicea si Jay, iti ia privirea. Mie mi-a luat-o si mi-a mutat-o in alta parte. :))

Ascary
Campion certificat
Ieftin și bun. De aia spun mereu că Huawei nu încetează să surprindă,așa că nu avea cum să piardă startul 5G. Adăugând și specificațiile de top plus designul deosebit,sigur că va atrage o clientela numeroasă. Parca ii vad pe cei de la Samsung și Apple mânioși (a nu stiu câtă oară) că pierd teren și potențial cumpărători care se îndreaptă către brandul chinezesc datorita unor telefoane superbe la un preț accesibil aproape tuturor. Felicitări Huawei.

Miha_Z
#StarMember
Chiar arata bine. Caracteristici bune, pret foarte bun... parca m-ar determina sa las pentru o perioada Samsung-ul si sa incerc si gama Huawei. 😉

Vio73
#StarMember
Da, e problemă mare dacă nu vă avea suport de la google.