anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Google play - Gaseste-mi dispozitivul

imch
Cunoscător certificat
Dragi colegi, am o problema relativ urgenta. Din senin, telefonul meu aflat la 20 cm de mine a inceput sa sune, desi nu intra niciun apel. Mi-a aparut pe ecran fix mesajul din titlu. Cand apas pe orice buton se opreste soneria. La 20 de secunde dupa aceea reincepe. In mod evident eu nu solicit gasirea dispozitivului. De unde este posibil sa fie originata actiunea si cum pot sa ies din bucla asta? Deocamdata am inchis efectiv telefonul (initial i-am dat restart, dar degeaba), sunt la birou si nu imi permit sa sune asta in nestire.
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
1 Soluţie acceptată‚

FaraUnID
Campion certificat
1. Posibil ca altcineva are acces la contul tau Google si se tine glume. 2. Posibil sa fie un test Google asupra functionalitatii aplicatiei. Din cand in cand Google face unele teste generice asupra functionarii serviciului.

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Ascary
Campion certificat
imch,ti-am mai zis,Google Home iti face si cafeaua daca vrei 🙂 Eu unul nu ma mai pot desparti de jucaria asta. Intentionez sa iau si un Amazon Alexa care cica face si mai multe decat Google Home.

imch
Cunoscător certificat
@FLo_1, nu imi e clar la ce te referi exact. In Home am creat un grup pentru familia noastra, grup in care sunt inregistrati ca useri individuali sotul meu si fiul meu (fiica inca nu are cont Google). Fiul meu este recunoscut inclusiv dupa voce si se distreaza maxim cand ii zice boxa pe nume (si mai tare se distreaza cand ii zice pe numele lui sora-sii). Asta nu inseamna fix ce-ai zis tu? Nu e un user separat, "guest" in grupul creat de mine, cu permisiunile date de mine? Si cu toate acestea, cand si-a cautat telefonul, pe mine m-a sunat. O sa "revizitez" permisiunile primite de el. Nu stiu ce as fi putut face diferit, dar sunt gata sa invat, daca cineva are bunoavointa sa ma invete. @ Ascary, ai zis, ai zis... Eu sunt abia la inceput cu joaca cu device-urile astea. Inca invat.

RafaHelper
#StarMember
@FaraUnID, Google nu este RO-alert sa faca teste de genul pe utilizatori si Google nu face teste generice pe utilizatori.

FaraUnID
Campion certificat
@rafa.helper Google testeaza ocazional functionalitatea diverselor servicii sau aplicatii din portofoliul lor. Doar ca nu o face la modul "manelist" si semi-retard cum o face RO-ALERT.

RafaHelper
#StarMember
@FaraUnID da, Google testeaza aplicatii in laborator sau cu ajutorul angajatilor, pentru ca isi permite sa plateasca cativa oameni sa faca testari dar niciodata aceste teste nu se fac pe utilizatori obisnuiti. Desigur, exista optiunea de BETA tester pentru produse si servicii, dar asta este o alta discutie. 🙂