anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Galaxy watch 4 BT

Augustin1
Junior

Am cumparat un smartwatch galaxy4 BT si nu-l pot conecta la telefon. Telefonul este huawei p smart z, cumparat tot de la orange, versiune android 12. Cand deschid aplicatia galaxy wearable, vede ceasul dar cqnd vreau sa-l conectez, imi zice - NU SE POATE REALIZA ASOCIEREA CU GALAXY WATCH4. ACEST CEAS NU ESTE ACCEPTAT DE TELEFONUL DVS. Cum as putea rezolva aceasta problema?

25 Răspunsuri 25

delfinas
#StarMember

Augustin, bun venit in Comunitatae!!!

Incearca intai sa-l activezi cu ajutorul unui telefon Samsung Galaxy, apoi conecteaza-l la telefonul tau.

Am facut acum si asta si tot nu merge sa-l conectez pe huawei

FLo1
#StarMember

@Augustin1: Bun venit în Comunitate. La adăugarea dispozitivului nou (a ceasului), după ce ai selectat ceasul, ai urmat instrucțiunile de pe ecran? Era afișat parcă inclusiv un cod de sincronizare și identificare pentru realizarea asocierii. În plus partea de sincronizare a telefonului cu ceasul trebuie activată și permisă pentru finalizarea instalării cu succes. Repetă pașii de instalare și revino cu o actualizare. Nu e nevoie de telefon special pentru instalarea variantei BT.

Da, se poate conecta prin bluetooth, se asociază cu telefonul doar că în aplicația galaxy wearable, vede ceasul dar când vreau sa-l conectez, îmi zice - NU SE POATE REALIZA ASOCIEREA CU GALAXY WATCH4. ACEST CEAS NU ESTE ACCEPTAT DE TELEFONUL DVS

Cum am menționat mai sus, asigură-te că sincronizarea telefonului cu ceasul este posibilă, adică nu este blocată. Altfel nu vei putea finaliza instalarea.

prin bluetooth este posibilă, doar cu aplicația nu

🙂 Funny. Aplicația este doar pentru posibilitatea configurării anumitor preferințe de afișaj și funcționare. Conectivitatea este exclusiv prin BT. Fără BT activat ceasul este independent, iar nici un mesaj / notificare de pe telefon nu va fi afișat pe ceas. Simplu. Credeam că sunt clare aceste aspecte. Deci dacă prin ”bluetooth este posibilă” conectarea..... atunci problema e clarificată. Spor în utilizarea ceasului.

Mulțumesc, sper să meargă!

Cu siguranță va funcționa. Este un model ok din gama celor cu conectare prin BT. Numai bine. 

Si eu am un ceas Honor, care se conectează doar prin BT cu telefonul, tot Honor. Ceasul înregistrează anumiți parametri, care mă interesează, și din când în când îl conectez la telefon, ca să se înregistreze și în aplicație. In rest, nu mă interesează să îmi stric vederea (care deja are probleme), uitandu-ma într-un ecran micuț sau să mă chinuiesc să înțeleg ce îmi zice cineva in difuzorul mic al ceasului. Așa că, Augustin, folosește ceasul pt ceea ce-ți oferă el și nu te mai chinui să-l conectezi la aplicația din telefon. Daca voiai o astfel de sincronizare, trebuia să iei un ceas și telefon din aceeași gamă/marcă.

Înseamnă că ceasul nu e compatibil cu telefonul.

Augustin1
Junior

Am obținut răspuns de la Samsung: Telefoanele Huawei nu sunt compatibile deoarece acestea nu beneficiază de serviciile Google.

M-am gândit și la motivul ăsta....

Huh? Ce treaba are comunicarea dintre ceas si telefon cu Google? Adica un ceas "inteligent" de 10E se poate conecta si la IOs si la Android fara nici cea mai mica problema (si ceasul nu e aceeasi marca cu niciunul din telefoane) si un ceas de cateva sute de lei are fite ca telefonul nu are GMS? Sincer, le trimiteam retur ceasul sa-i repare atitudinea. Recomand sa incerci ceasurile Huawei (evident, daca poti returna ceasul Samsung). Sigur gasesti ceva care sa-ti faca cu ochiul.

PS: de curiozitate, ai incercat sa instalezi GBox pe Huawei?