anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Este avantajos sa cumperi telefoane din magazinele Orange?

Alex_G_
Cunoscător
Vi se pare avantajos sa va luați telefoane din magazinele Orange?
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Din punctul meu de vedere se merita cumpararea de mobile la prelungirea unui abonament, cand se aplica o reducere substantiala la achizitionarea unui abonament mai mare. Alte variante ar fi achizitia mobilelor din Magazin online, sunt zile speciale cand Samsung ofera reduceri mari la mobile, in perioada programului Hot Summer...

Vizualizare soluţie în postul original

73 Răspunsuri 73

Neaplicabil
Pentru mine este destul de avantajos, dacă iau în calcul abonamentul family love, loialitate, nu sunt rău platnic, am avut ocazia să iau în rate fără dobîndă. Acum ce sa zic, în ce mă privește pe mine pentru un telefon sau 1 gb de net nu se merita sa pleci de la orange......după atâția ani, chiar dacă s-ar ivi unele neplăceri sunt convins că se gaseste rezolvare, și la preturi și la oferte de telefoane.

Lua_ono
Junior
Da, daca bugetul nu iti permite sa dai cash toti banii pe telefon, la abonament, cu prelungire iti modifici si optiunea, ai discounturi din puncte Thank You si poti da telefoane vechi, care sunt reciclate, dar iti aduc reduceri.

Vio73
#StarMember
Eu am luat mai multe telefoane așa în ultima vreme și mi se pare destul de avantajos. Mai ales dacă le iei în rate. Practic, nici nu simți.

FLo1
#StarMember
Lua_ono: incearca sa dai la buyback un model de telefon mai vechi de 5 ani si sa vezi ce reducere obtii. Multa apa va mai trece pe Dunare pana cand se va intelege ca RATELE IN MAGAZIN sunt pacaleala cea mai frumos ambalata. Iar despre reducerile la un telefon nou... e ca padurea nevazuta de copaci: ce reducere ai la telefon este regasita in valoare umflata a abonamentului, la care se mai adauga si rata de telefon... Vivat capitalismul!

bobyboy53
Junior
depinde de abonament, nu in toate se merita

Nostradamus
Junior
intrebarea este..a luat cineva telefon din magazinul online?

Nostradamus
Junior
dar telefoane la liber deci fara abonament se pot cumpara din magazinul online?

Vio73
#StarMember
Ai posibilitatea să iei și cu abonament și fără!

Tina
Cunoscător certificat
Nostradamus, dacă intri in magazinul On-line Orange, vei vedea ca exista doua tipuri de oferte. Oferte pentru abonamente și la liber.

Neaplicabil
La abonament, da, probabil ca e avantajos. La cartela...nu sunt foarte sigur. O chestie care ma deranjeaza destul de mult la Store-ul Orange, si magazinele Orange in general, e ca au preturile in Euro! Am trecut la Euro si nu stiam eu? Ultima data cand am verificat, salariul meu era tot in Lei. Nu platesc cu Euro, deci nu ma intreseaza pretul in Euro. Mi-ar placea ca cineva sa puna macar cursul Euro la care ar trebui sa ne raportam cand cumparam chestii. Atunci poate o sa putem sa ne facem o idee mai buna daca e sau nu mai avantajos sa cumperi de la Orange.

Tina
Cunoscător certificat
Arsradu, într-adevăr este deranjanta afisarea prețurilor in euro. Dacă tot trebuie afișate așa, ar trebui ca undeva lângă, sa fie făcută conversia in lei. Prețul, in lei, apare imediat după ce apeși butonul “Cumpara”. Probabil ca nu ar fi rau sa îl afișeze și in prima pagina. Ar fi de ajutor. Știu ca pentru cartelele prepay se folosește cursul BNR din ziua reincarcarii iar pentru facturi, cursul BNR din ziua facturării. Ma gândesc ca și in cazul telefoanelor se folosește același principiu.

Neaplicabil
Tina, mersi frumos. Nu stiam de chestia asta. Am aflat ceva nou astazi. 🙂 Dar da, e peste mana... Adica, daca tot stii sa faci conversia in cos, n-o poti face la fel de bine pe pagina produsului, inainte sa-l adaugi in cos? Ca sa nu trebuiasca sa-l adaugi, doar ca sa-i vezi pretul in Lei? :)) Zic si eu.

Vio73
#StarMember
E bine că există această posibilitate.

Miha_Z
#StarMember
@arsradu e buna ideea ta de pus in practica. Daca tot vor sa pastreze varianta cu sumele in Euro, ar fi indicat ca langa ele sa fie si varianta in Roni. Astfel stii pretul corect la care te raportezi fara a fi nevoit sa ajungi pana aproape de finalizarea comenzii pentru a-l afla.

Mircea
Explorator
Daca ai abonament, e avantajos deoarece mai primesti puncte de fidelizare si bonus de internet national, international, in Orange Cloud,minute si sms-uri in alte retele si nelimitat in retea, pentru anii petrecuti in reteaua Orange.