anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Este avantajos sa cumperi telefoane din magazinele Orange?

Alex_G_
Cunoscător
Vi se pare avantajos sa va luați telefoane din magazinele Orange?
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
Campion
Din punctul meu de vedere se merita cumpararea de mobile la prelungirea unui abonament, cand se aplica o reducere substantiala la achizitionarea unui abonament mai mare. Alte variante ar fi achizitia mobilelor din Magazin online, sunt zile speciale cand Samsung ofera reduceri mari la mobile, in perioada programului Hot Summer...

Vizualizare soluţie în postul original

73 Răspunsuri 73

Alex_G_
Cunoscător
Observ ca este avantajos sa iei din magazinul online. Voi urmări și eu ofertele de acolo.

Florin_D
Cunoscător certificat
Eu am cumparat pana in momentul de fata doua telefoane de la orange... Unul din magazin la oferta cu abonament, iar cel de-al doilea la fidelizare, la reinnoire de abonament. acum deja am inceput sa ma gandesc daca sa cumpar si mai ales ce telefon sa imi cumpar nou. acesta pe care il detin momentan il am de aproape 2 ani!

Vio73
Campion certificat
Aștept și eu fidelizarea pentru a lua ceva ok.

Andu1984
Junior entuziast
Este avantajos achiziția de terminale prin online deoarece preturile fata de produsele din magazinul fizic sunt mai ieftine, ofertele fiind imbatabile.

RstdWoo
Explorator entuziast
Prefer olx. Gasesc tot timpul sigilate si cu factura, la preturi mult sub pretul retail din orice magazin

Vio73
Campion certificat
Depinde de preferințele și buzunarul oricăruia dintre noi. Plus că de acolo mai există uneori și destule riscuri (țepe).

Arthur80
Junior
da este benefic....

Almaviva
Începător
Este avantajos mai ales vara când sunt promoțiile cele cu temperatura de afara cât de cald este și cele în apropiere de sărbătorile de iarna. Atentie și la bonusurile pe care le puteți primi în Orange Shop

Romeo_
Senior certificat
Desigur,cand sunt la promotie cu preturi cat de cat ok.

Sularov
Junior
Da,mi se pare avantajos mai ales daca esti client orange vechi si daca ai abonament, poti avea o reducere bună

Razvan
Campion certificat
Dacă negociezi bine retenția și obții și ceva puncte thank you, clar cea mai buna opțiune e magazinul online.

FLo1
Campion certificat
In Romania anului 2019 voua vi se pare normal un abonament de 30 de euro??? Si pt business e prea mult... daca ma credeti. Dar revenind la topic: la 30de euro lunar abonamentul, clar poti lua un telefon ieftin. Incercati un abonament sub 10€ si va veti razgandi la achizitionarea telefonului prin shopul orange-ului. Motiv:se gaseste la liber mai ieftin, si nu SH.

Vio73
Campion certificat
Am observat că la unele produse, prețul este mai mic dacă le iei în rate, decât cu banii toți odată. Mă refer la toate ratele adunate, evident. Și atunci ce rost are să dai banii toți odată și să o faci în rate?

Liviu27
Junior
Sincer nu.mi place perioada contractuala obligatorie.....evit sa mai prelungesc abonamentul.

Neaplicabil
am trecut cu un prepay la abonament,si cu reducere si vechime,plus un avans modic,de pana in 200 lei,am primit un telefon de care sunt foarte multumit. inainte am avut telefoane noi luate sh si le-am avut ani de zile. depinde cred si cum le exploatezi,si ce astepti de la ele. cat despre magazinul online,parerea mea este ca mult mai avantajos este in shop,unde vezi produsul,poti primi pe loc si alte oferte sa compari,sa tii obiectul in mana,sa vezi daca este asa cum te astepti. eventual solutia cu comanda online cu predare in shop,buna idee. deci da,pentru abonati este foarte avantajos sa cumperi din magazinele orange,si sa profiti de oferte.