anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dispariție fotografii din galerie_Samsung Galaxy J5

Vera
Junior
Buna ziua, am un Samsung Galaxy J5, de 3 ani. Cu cateva luni in urma am facut cateva setari iar dupa, am constatat ca pozele facute cu camera nu imi mai apar in galerie, desi aceasta este activata. Unde le pot vizualiza?
A doua problema ar fi urmatoarea: daca vreau un telefon nou, putin mai sofisticat decat acesta, dar nu scump, care ar fi urmatorul? Nu am timp prea mult pt a sta pe telefon, imi este necesar pentru: apeluri, fotografii, ceva informatii...nu vreau jocuri pe telefon.
Cu multumiri,
Vera
13 Răspunsuri 13

Ascary
Campion certificat
Bine ai venit pe comunitate Vera.Depinde de buget. Un A70 cred ca ar fi ok dar si ceva de la Huawei. Ar fi bine sa stim si in ce suma te-ai incadra. _____________ Daca ai un cloud activat,Samsung ,Google,Orange etc s-ar putea sa fie acolo. Sigur nu le-ai sters din intamplare? Ori poate au fost salvate pe un card si ai scos cardul din telefon.

Miha_Z
#StarMember
La un pret accesibil poti sa-ti iei Samsung A20e.

DanielaH
Moderator

@Vera, felicitări pentru prima postare în Comunitatea Orange!

 

Sugestia noastră este ca, în momentul în care ai mai multe întrebări pentru membrii Comunității, să deschizi câte un topic nou/ separat pentru fiecare dintre ele. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.

 

Dacă vrei să afli informații/ păreri/ experiențe despre telefoanele Samsung (sau altă marcă), folosește bara de căutare și vei găsi multe discuții similare; în felul acesta vei evita și dublarea unui subiect deja dezbătut.

Mulțumim!

Razvan
#StarMember
Îți recomand Huawei P Smart 2019, preț 6-700 lei, mult mai bun și ieftin decât Samsung A70.

teacher_
#StarMember
Salut! Ai card la telefon? Unde se salvează fotografiile? In telefon, sau in card? De regulă, daca ai memoria plină, nu mai îți permite telefonul sa faci poze. Daca le poți face, înseamnă că trebuie să intri la setări, sa vezi unde este locul de salvare predefinit, și eventual sa modifici asta. Poate îți era memoria prea plină, și ai modificat aceasta setare. Și că sfat, poți să continui pe Samsung, la gama A (A40,A70,etc) fie sa treci la Huawei, care sunt superioare la poze, cel puțin pot să îți recomand un Mate 30 lite care face niste super poze, are cam tot ce ii trebuie unui telefon și este la reducere cam peste tot.

Vrajitoarea
Cunoscător
S-ar putea sa fi fost salvate pe card si acesta sa se fi miscat in telefon, astfel incat telefonul sa nu il mai recunoasca. O alta varianta ar fi sa se fi activat ceva optiune pentru a le stoca in Cloud si sa le fi mutat pe toate. Sau ar mai fi varianta in care sa ai activata optiunea sa se vada doar fotografiile salvate in telefon sa zicem, iar acestea sa fie salvate in alta parte si din acest motiv sa nu se poata vedea. Acestea imi vin in minte pe langa s-a stricat telefonul sau au fost sterse din greseala, caz in care nu stiu cum s-ar putea recupera.

DanielaH
Moderator
@Vera, ai reușit să recuperezi fotografiile? Ai verificat pe card sau în Cloud? Revino aici și spune-ne care este situația. Iar dacă te-au ajutat răspunsurile primite, te rugăm să-l marchezi ca soluție pe cel mai relevant. Mulțumim!

Vera
Junior
Multumesc tuturor, celor din comunitatea Orange pentru implicare si solicitudine! Nu am rezolvat problema si m-am hotarat sa cumpar un telefon nou. Acum problema este in alegerea modelului si totodata o intrebare: pentru ce sunt utile 2 cartele sim?

Ascary
Campion certificat
Cu drag Vera,aici ne ajutam unii pe altii 🙂 ______________ In cazul ca ai doua cartele SIM de la doi operatori diferiti sau de la acelasi operator sunt recomandate telefoanele dual SIM.Ca sa nu mai umbli cu doua telefoane folosesti doua SIM-uri in acelasi telefon. Telefonul comuta de pe un SIM pe altul cand esti apelat. La fel si tu alegi SIM-ul de pe care vrei sa apelezi,sa trimiti SMS sau sa utilizezi date.Sa ne spui cam ce telefon ti-ai dori si cam ce buget ai,vrei sa il iei la liber cu banii jos,in rate,cu prelungire de contract sau contract nou.

Jay
Campion certificat
@Vera, depinde de fiecare persoana in parte.. motivele pot fi mai multe.. Ca sa-ti dau un exemplu, unul dintre sim-uri, poate fi mai personal, sa-l aiba persoanele importante pentru tine, sa te poata gasi, cand vrei putina liniste si il inchizi pe cel cu mai multa agitatie.. un alt exemplu ar putea fi pentru a primi mai multe beneficii, dar, abonament si prepay..

Vera
Junior
Am un singur operator= Orange. Am o mare dilema in alegerea unui telefon Samsung sau Huawei, parerile celor din comunitate sunt multiple, pro si contra, fiecarei marci. Pretul unui telefon accesibil mie, cam in jurul sumei de 1000 roni. Sunt abonat Orange, de multa vreme, deci, ar putea fi si la prelungire contract, abonament, varianta mai avantajoasa, pentru mine nu pentru operator:)) Cu multumiri,

Jay
Campion certificat
@Vera, primul pas, ca sa-ti faci o idee de pret orientativ, ar fi sa faci o simulare in contul tau My Orange cu telefon din ambele game.. Ai vazut in comunitate pareri, acum poti seta niste caracterisitici si sa vezi ce telefoane iti afiseaza si, in ce conditii le-ai putea cumpara tu.. Apoi, poti suna la numarul unic 300 sa mentionezi ca vrei sa vorbesti la departamentul de fidelizare sau poti face o solicitare prin chat in privinta fidelizarii.. Intre timp poti merge si intr-un Orange Shop, sa vezi cum ti se par telefoanele care se incadreaza in cerintele tale, ca poate se lipeste vreunul de mana si o fi si vreo oferta care te cucereste.. Eu sunt fan Samsung de vreo 6-7 ani, sansele sunt mici sa ma mut pe alt producator, insa gama J nu prea m-a impresionat... La fidelizare ar trebui sa fie mai buna oferta decat ce-ti va aparea tie la simularea din cont.. Succes!

Vio73
#StarMember
Uită-te prin conturile de cloud, că sigur le ai acolo. E valabil dacă ai upgrade-rile la zi sau apropiate.